Smárlecke a puszitól a tantrikus orgazmus-csókig 5 lépésben...
Címlap / Te+Én+Szex / Smárlecke a puszitól a tantrikus orgazmus-csókig 5 lépésben

Smárlecke a puszitól a tantrikus orgazmus-csókig 5 lépésben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Ugye azt hiszed, tudsz csókolózni? Én is azt hittem, de kiderült, hogy még a pusziból is gyenge vagyok. De szerencsére az érzéki csók tanulása igazán könnyű, és nagyon élvezetes tevékenység. Próbáld ki, ha van kivel!  

1. Tartsd a szád!

Ha mégis bekövetkezik a várva várt pillanat, akkor egyszerűen odatartod a szád, mint a lányregények hősnője, vagy a béna-léha szőke filmszínésznők, akik enyhén hátragörbedt derékkal, kissé felemelt túsarokkal fogadják az ügyeletes szépfiú csókját. Kissé kinyitod ajkaidat, hogy érzékinek tűnjön a tápláléknyílásod, és ennyi.
Bizony! A csajok legtöbbje ennyit tud a csókokról. Ez pedig legfeljebb az első randin elegendő, de utána már többre is képesek vagytok. Na persze csak, ha akarjátok...

 

2. Nyisd ki szépen a szádat! - Jó, jó, de mennyire?
A csókban egyáltalán nem mindegy, mennyire vannak nyitva az ajkak. A tinik még nem érzik, vagy túlzottan összeszorítják ajkaikat, vagy akkorára nyitják a szájukat, hogy a bécsi gyors is kétszer megfordulhat benne. Mindkét véglet problémás, de a mögöttes lelki okot kell vizsgálni, ami miatt nem érzik a lényeget. Ez pedig a görcsös csinálni akarás. A csókot nem lehet akarni, az megengedni, elfogadni lehet, és persze adni. De akarni nem. Abból csak görcsölés meg nyűglődés lesz, folytonos félelemmel a háttérben, hogy vajon jól csináljuk-e? Nos ha ez a kérdés felmerült egyáltalán, akkor a válasz egyértelmű és magától értetődő: - NEM!

3. Élvezd - de hogy?
A jó csók az, amit élvezel. Ennyi. Nincs mélyebb titok. A jó csókkal nem kell feszengeni, nem kell görcsölni, nem kell közben arra gondolni, hogy elég illatos-e a szád, vagy van e egy mókuslakhelyni odú a szemfogadban. Nem kell rá előkészülni, lavórnyi vaníliafagyit nyalni, hogy hideg legyen a szád előtte. A csókállú, ectra fényű, ajakdúsító hatású rúzs is fölösleges. A csókban feloldódva élvezve annak felperzselő, vérforraló, szerelmet hozó hngulatát, csak az tud elmlyülni, aki tényleg szerelmes. tanulj meg csókolni, mégpedig mesterien. Aki le akarja dugni a nyelvét a torkodon, vagy aki alaposan kitakarítja a szájüregedet, bizonyára nem hallott még a valódi francia csókról.

4. Az igazi francia csók titka - az igazi élvezet!
A francia sze, meg a francia csók attól lesz francia, hogy nyelvvel turkálhatsz a másik testnyílásában. Mindenféle ilyesmit franciának hívnak, úgy tűnik, a franciák imádják olyan helyre dugdosni a nyelvüket, amit minden más nemzet fenntartásokkal fogad. Ha már francia csók, akkor hozzunk példának egy izgis édességet, a francia drazsét. A franciák eleve úgy beszélnek, mintha drazsét forgatnának a szájukban. A csókjuk is ilyen. Ha a nyelvedet úgy forgatod, mintha apró drazsékat kevernél, akkor valószínűleg jó úton jársz a nyelves csók megtanulásának ösvényén. A francia csók könnyed, mint egy francia bor, nem fejt ki erős szívóerőt, és semmiképpen nem megy torokra, mint egy harcikutya.

 

5. Tantra-csók - csak haladóknak!
A száj és a szájpadlás tele van érzéki területekkel. Sajnos erről sokan nem tudnak. A szex közben egymás foga alatti - vagyis a szájpadlás felőli terület - érintése nem csak izgató, de különlegesen erotikus élmény, közelebb visz az orgazmus megéléséhez. Ha nem egymást csókoljuk, akkor saját szájpadlásunkat is uzgathatjuk a saját nyelvünkkel. Közben ne felejtsünk el levegőt venni, és ha harmóniát akarunk teremteni, akkor lélegezzünk úgy, hogy partnerünk kilégzése a mi belégzésünk idejére essen. Erre nem kell külön odafigyelni, magától kialakul.
  
Kép: Linus Schütz / Pixabay
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 42548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x