Pajzánkodjunk hétköznapi helyzetekben! (18+)
Címlap / Te+Én+Szex / Pajzánkodjunk hétköznapi helyzetekben! (18+)

Pajzánkodjunk hétköznapi helyzetekben! (18+)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Végre nincs hideg! Igaz, nem mindenki rajong a melegért, de mindenesetre több lehetőség és kedv adódik ilyenkor egy kis bujálkodásra, mikor minden újjáéled körülöttünk. Mindennapinak tűnő helyzetekből könnyen különlegeset varázsolhatunk.  

Pajzánkodjunk hétköznapi helyzetekben! (18+)

Nem kell keresni a kirívóan kivételes élethelyzeteket. Sokszor a leghétköznapibbnak tűnő programokat egy kis fantáziával olyan élményekké alakíthatjuk, ami biztosan nem merül a feledés homályába életünk végéig. Mindössze annyit kell tennünk, hogy szabadjára engedjük képzelőerőnket.
 

Nagyinál látogatóban
Nem esik messze a realitástól az a helyzet, mikor az idős nagyszülők egy vasárnapi ebéd utáni pihenő alkalmával megkérnek bennünket, hogy hozzunk le valamit a padlásról, amire égető szükségük van ebben a rekkenő hőségben. Természetesen készségesen rendelkezésükre állunk, miért is ne segítenénk imádott felmenőinknek? Ha párunkkal vagyunk, ketten nekiláthatunk kielégíteni a nagyszülők kívánságát a sajátunkkal egyetemben. Egyedüli látogatás esetén, pedig átnézhetünk a szomszédos portákra, hátha akad valaki, aki szívesen segít a padláson kutakodni. Aztán lehet, hogy egy kicsit magyarázkodni kell, hogy nem is ott volt az a bizonyos, amit le kellett hozni, fel kellett érte dúlni az egész padlást…

Erdei séta
Hiba lenne azt gondolni, hogy az árnyas fák alatti séták csak nyugalmas eszmecserékre valók. Mondjuk az erdőben nehezen akadunk össze egy sármos ismeretlennel, ezért célszerű egy erre a különleges kirándulásra kiszemelt társat magunkkal vinni. Persze neki ne áruljuk el, hogy nem csak egy mezei túráról van szó. Az ötletek tárháza ebben az esetben kimeríthetetlen: a vadászles hosszas tanulmányozása négykézláb, vagy egy fa törzsének tüzetes vizsgálata előre dőlve…

HarmoNet tipp: Csábíts a szemeddel! Szemezési technikák jegyek szerint >>

Strandolás
Ne bánkódjunk, ha épp senkinek nincs kedve eljönni velünk felfrissülni egy fürdőbe. Egyedül is kitűnően tudjuk magunkat érezni. Itt nem a medencében való flörtölésre gondolok. Persze ott is érhetnek bennünket kellemes élmények. Bekukkanthatunk például a masszőrfülkékbe. Ha meglátunk egy kedvünkre való, mindenféle szempontból tehetségesnek látszó masszőrt, bátran jelentkezzünk be. A folytatás csak rajtunk múlik, legtöbbjük igen vállalkozó kedvű: fontos nekik, hogy a vendég teljes elégedettséggel távozzon.

Hűsölés egy kerthelyiségben
Nehogy azt higgyük, hogy a kockás-abroszos asztalok mellett csak italozni és beszélgetni lehet. Pláne, ha a felszolgáló kellőképpen felkeltette érdeklődésünket. Ha nincs teltház, talán szívesen szakítana egy kis időt ránk a rendelés szervírozásán kívül. Megkérdezhetjük tőle, hogy látta-e már azt az egyedülálló fát a vendéglátó egység körül fekvő ligetben, amelyik olyan sűrűn körbe van véve bokrokkal. Ha értetlenül reagálna kérdésünkre, bátoríthatjuk, hogy szívesen megmutatjuk neki közelebbről. A kerthelyiséget körülvevő növényvilág tanulmányozásának végkimenetele pedig életünk egyik legemlékezetesebb kalandjává válhat…csak rajtunk múlik, mennyire vagyunk bátrak.

HarmoNet tipp: Szex az irodában - csináljuk vagy ne? >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 2806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x