Figyelmes, hűséges, megbízható - Hölgyeim, a férfiakról...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Figyelmes, hűséges, megbízható - Hölgyeim, a férfiakról beszélünk!

Figyelmes, hűséges, megbízható - Hölgyeim, a férfiakról beszélünk!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Talán nem minden férfi állja meg a helyét e téren. Talán többen elkalandoznak, mint kellene. Mégis a teremtés koronáinak nevezettek valóban kiérdemelhetik ezt a címet. Mitől feszült a férfi és mi az, ami visszatereli medrébe a megvadult folyót? Uraim, Önökhöz is szólunk!  


Rendezvénynaptár

Talán nem veszitek zokon tőlem, hogy Belső értékeiteket célzom meg cikksorozatommal, vagyis a szívetekben ott szunnyadó figyelmességet, hűséget, megbízhatóságot, és gyengédséget ébresztem!  Azt kérdezed miért? Azért, mert szükség van rátok, a nők és a közös életünk oldalán!

Veletek együtt
Nőként, asszonyként tudom, hogy mi nők nem adjuk fel oly könnyen a bennünket motiváló Belső értékeitek kiaknázását. A  nyafogások, hisztik, elégedettlenségek legtöbbször az eszköztelenségeink, a saját türelmünk elvesztése, érzelmeink csatáinak tünetei.
Mi nők és asszonyok mindig és készen álltunk - ahogy ma is, még a modern és rohanó világ körülményei között is - arra, hogy kivárjunk benneteket, mert nélkületek nem megy!  Veletek együtt szeretnénk élvezni az életet, veletek együtt szeretnénk a fűben futkosni, összebújni szerelmesen. Veletek együtt szeretnénk az élet kínálta lehetőségeket igazán élvezni, hiszen szeretjük látni a sikereiteket, büszkék vagyunk rátok, szeretjük azt, hogy mások vagytok, mint mi. Mindezek mellett pedig nagyon vágyunk arra, hogy legyetek bátrak szeretni, merjétek bátran látni az érzelmeiteket, hogy egymás mellé állhassunk!
 


HarmoNet tipp: Veszekedj okosan! A harmonikus pákapcsolat titkai >>

Fogjunk össze
Bogozzuk ki együtt a szálakat, azokat, amelyeket a mai modern világ a női és férfi szerepekről összekuszált!
Ezért azt a férfit szólítom benned, aki kész arra, hogy másként, vagyis éberebben törődjön magával. Azt a férfit szólítom, aki kész kibújni az egyedüllét kényelmes megoldásaiból és bizonyos régi szokásait is kész feladni azért, hogy érzékenyebbé váljon az élet kínálta szépségekre. Ehhez a fajta érzékenységhez megérinthetővé kell válnod, s ez egy igazán neked való, férfias kihívás. Szándékom megszólítani azt a férfit is benned, aki a védelem oldalán áll és ezért kész lemondani a maga vágyairól. A békés harcost is szólítom benned, ki önmaga Ura tud lenni, s ennek az Úrnak Ereje Belső tartásában nemesedik.

HarmoNet tipp: Fakó, üres párkapcsolat? - Szerelmi csőd egy kanapén >>
 

Elmozdulni, kimozdulni
A következőkben javaslataimat olvashatod, hogy elmozdulj, kimozdulj, így adj magadnak lehetőséget egy új, más megtapasztalására. Lélegezz, s hangold, bátorítsd magad, hogy a hétköznapi gondolkodáson túl megjelenhessen az érintettség, a szavak nélküli.

1. Ébredj - ébredjetek kedveseddel együtt - korábban! Mikor voltál utoljára a Napfelkeltével?
2. Maradjon időd reggel arra, hogy rendesen megreggelizz. Készíts magadnak- és kedvesednek - frissítő gyógyteát, egy jó reggelit és élvezd!
3. Váltott zuhannyal zuhanyozz és dörzsöld le magad durvább szivaccsal, így engeded lélegezni a bőrödet is!
4. Tedd le az autót, menj busszal, vagy ha teheted gyalog! Ha kénytelen vagy autóval menni, keress egy új útirányt!
5. Mindig legyen nálad tiszta víz, mert ha nem is tudsz enni napközben, legalább bőven igyál!
6. Lélegezz jó mélyeket, naponta többször is.
7. Legyél türelmes magaddal, hogy másokkal is megtehesd ugyanezt.

Folytatjuk!                                                                                                  

Knolmár Marica, tudatosságfejlesztés
  
 
[ 3600 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x