Orrszőr? Fúúúújjjj!
Címlap / Te+Én+Szex / Orrszőr? Fúúúújjjj!

Orrszőr? Fúúúújjjj!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

30 felett vagy elvált, vagy nem bevált? Lelombozó pasihibák, társkeresőben és sokévnyi házasság után. Összeszedtük a legundorítóbb férfihibákat, amit sok pasi normálisnak hisz, de azonnal elriasztja a nőket, ha ezekre nem figyelnek!  

A leggusztustalanabb dolgok, amiket a férfiak észre sem vesznek, csak csodálkoznak, hogy nem áll velük szóba egyetlen nagymellű 20 éves pornósztár külsejű joghallgatónő sem.

Vajon miért?

Csajoknak nosztalgikus röhögés, a szerencsétlen randisztoruk toplistája, pasiknak kegyetlen magukra csodálkozás!

A leggyakoribb hibák, amiket a pasik elkövetnek:


 • Orrszőr

 • Fülszőr
   
 • Feleki Kamill-féle lenőtt pajesz és túlburjánzott szemöldökdzsungel


   
 • Retkes köröm
   
 • Ápolatlan, mitesszeres "fekete pettyes" orr
   
 • Hersegős szakáll
   
 • Szájszag
   
 • Lábszag
   
 • Büdös hónalj
   
 • fura foghíjj, pudvás fog

Ha pasi vagy, az alábbi hibák elkövetésével garantáltan eltolod a randit. A nők ugyanis utálják, ha bénán nézel ki. Persze lehet, hogy neked még nem mondták, hogy 35 felett már bizony másra is kéne figyelni, hogy legyen némi esélyed, nem csak a cickókra ...

HarmoNet tipp: Cici teszt - Mire következtetnek a pasik a cici formákból? >>

Az orrszőr ezek közül talán a legbénább. Több rendes fodrász van, aki jelzi a pacáknak, hogy kilóg a szőr az orrából, sőt tippet is ad arra, hogy érdemes eltávolítani. Nők közt is akadnak néhányan, akik dús szőrzettel vannak megáldva. Előfordulhat, hogy az orrukból szőrcsimbók fityeg. Kevés ennél undorítóbb dolog van a világon. Az orrszőrön ugyanis fennakadnak "dolgok". Inkább nem részletezzük, mifélék. Ha a férfi egy ilyen orral közelít, hogy érzéki csókkal illesse párját, ne lepődjön meg, ha elszalad.

Fülszőr

A helyzet nagyjából azonos, bár ezzel a fodrász többnyire elbánik. Már ha a delikvens jár fodrászhoz. Legalább a fülével nem jön közel, ha csókolni akar, de a fülszőrön billegő fülzsír iszonyú ronda látvány.
 

Köröm - gyászkeretben

A körmök tisztántartása egy csomó pasinál nem létszükséglet. Azt hiszik, hogy ha olajos helyen dolgoznak, akkor nekik joguk van ronda körömmel közlekedni. Nos ez nincs így. A köröm alól mindig ki kell pucolni a szennyeződéseket. Egyetlen nő sem bírja, ha piszkos körömmel közelít hozzá egy férfi.

Kozmetikus - nem ciki!

A férfi bőre is legyen ápolt. Ha elmulasztja is kezelni arcát, legalább az orrában gyülekező ronda fekete mitesszereket érdemes akár házi módszerekkel kinyomkodni. Kérj segítséget egy megbízható nőtől, húgodtól, nővéredtől. A legtöbben örömmel veszik, ha tanácsot adhatnak, pláne azt, ha utána javul a fizimiskád.

HarmoNet tipp: Divat a szőrtelen férfi mellkas >>


Hersegős szakáll

A nők utálják, ha bök. Nem! Nem "combkefe". Pocsékul néz ki, nem macsós, hanem ápolatlan. Ha szakállad van, akkor randi előtt mosd meg alaposan, lehetőleg babasamponnal, vagy olyan samponnal, ami nem csak illatos, de puhítja a szőrszálakat. Ha egy barber shopba is befutsz néha, még lehet, hogy menő is leszel, azonban ha hínár leng az álladon, ne sok jóra számíts. 

Szájszag-lábszag-büdös hónalj

A párkapcsolatban éppen úgy előírás a test higiéniája, mint amikor új kapcsolatot keresel. A férfi, aki ad magára, naponta fürdik. Mindenhol. OTT is. Sőt az sem buzis, hogyha le is borotválja, különösen akkor, ha belépőt akar a varázsfuvolára. A parfüm használata, a friss fehérnemű, a tiszta zokni, az ápolt lábkörmök is hozzá tartoznak. Hiába - nehéz dolog férfinek lenni!


Szólózó pacák - kanszag a lakásban

A férfiak - ha magukat ki is bodorítják, mint szaros Pista Jézus nevenapján, - néha egész elképesztő kecókba akarják felvinni a nőket. A kanszagú lakásnál nincs lelombozóbb. Ha nem telik takarítónőre, akkor legalább néha te magad vedd a fáradtságot, és az alapvető takarítást végezd el, mosd ki a hűtőt és szellőztess ki. Ha rühelled az egészet, akkor hívj valakit, aki megcsinálja neked. Szerinted melyik nő szeret büdös lakásban, több hónapos ágyneműbe feküdni?
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 13840 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x