5 tuti tipp, hogy lekoptasd a pasidat! - avagy 5 jó tanács,...
Címlap / Te+Én+Szex / 5 tuti tipp, hogy lekoptasd a pasidat! - avagy 5 jó tanács, ha tényleg megtartanád

5 tuti tipp, hogy lekoptasd a pasidat! - avagy 5 jó tanács, ha tényleg megtartanád

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Szabadulnál a pasidtól de nem akarod összetörni a szívét? Vagy épp azon parázol, mit ne kövess el semmiképp az elején? Vagy csak egyszerűen próbára akarod tenni párod türelmét? Íme 5 kiváló javaslat, mit kell tenned!  

1, Sminkelj előtte!
A jó nő persze smink nélkül, és ízlésesen, okosan sminkelve is szép. De a két állapot közt ritkán az. Párod kiábrándításának egyik biztos módja, ha az esti buli előtti, vagy a reggeli felkelés utáni arcvakolási munkálatokat a szeme láttára végzed el. A férfiember gondolkodása ugyanis közismerten egydimenziós, így általában képtelen feldolgozni a kedvese arcán mutatkozó, sminkeléssel járó metamorfózist. Mert bizony a jó nő olyan, mint a hurka. Szeretjük, de jobb, ha nem tudjuk, hogyan készül…

2, Tévedj el!
Idegen városban járva biztosítsd párodat, hogy Te pontosan látod a térképen, merre kell mennetek, esetleg szögezd le, hogy egyszer már jártál erre, és tökéletesen emlékszel a főtérre vezető útvonalra! Ezután alaposan tévedjetek el! Ne felejtsd el közben folyamatosan hangoztatni, hogy valójában jó irányba mentek, és a következő sarok után biztosan megérkeztek a célhoz! Mikor teljesen reménytelenné válik a helyzet, ne mulaszd el rákenni az egészet, hiszen ő volt az, aki két sarokkal korábban balra kanyarodott, mikor Te világosan megmondtad, hogy jobbra kell. Csak aztán ügyelj rá, hogy valahogy hazatalálj, ha végre kitesz a kocsiból…

3, Keresgélj a táskádban!
A férfi türelmét legkiválóbban akkor teheted próbára, amikor a kapu előtt negyed órán át keresgéled táskádban a kulcsodat, vagy a moziban csörgő telefonodat. Az erősebbik nem egyedei örök értetlenséggel állnak az intergalaktikus fekete lyukként funkcionáló retikülök rejtélye előtt. Képtelenek felfogni, hogy a nő számára a táska nem csupán használati tárgyainak tároló eszköze, de saját személyes szakrális tere is, ahol korlátlanul kiélheti a zabolátlan női intuíciók sugallta kreatív térrendezési ötleteit. Ha napi két-három elkeseredett keresgélés sem használ, vesd be a „nem tudtam felvenni a mobilom, mert a táskámban volt” kifogást! Ezt néhányszor elsütve a legmakacsabb szerelmes férfiút is garantáltan eltántorítod.


4, Szólj be szerelés közben!
Ha párod bútort szerel össze, pláne, ha valamilyen elektronikus eszközzel machinál, állj fölé, és figyeld mereven! Az elbizonytalanodás, vagy tanácstalanság legelső jelére lecsapva kezdj el finoman kérdezősködni: „Drágám, biztosan mindent jól csináltál?” „A használati utasítás szerint is így kell?”. A legtöbb férfiegyed ezt még elintézi egy magabiztos félmosoly kíséretében: „Hogyne, Kicsim, persze!”. Ilyenkor keményebb eszközökre kell váltanod! Vedd kezedbe az útmutatót, és hangosan olvasd fel belőle, valójában hogyan kellett volna összerakni/megszerelni!

Még jobb, ha saját kútfőből látod el bölcs tanácsokkal. Ha szerencséd van, ezzel már alaposan összekavartad, így egyre kevesebb sikerrel dolgozik. Várd meg, amíg egy szusszanásnyi időre megáll gondolkodni, vagy pihenni, ilyenkor vedd ki a kezéből a munkát, és láss hozzá magad! Hátad mögött zavarodottan, és megalázottan tébláboló párodnak add meg a kegyelemdöfést azzal, hogy miután még jobban tönkre tetted az adott eszközt, levonod a végső konzekvenciát: „Te még ennyire sem vagy képes!”.

5, Tégy rendet a szobájában!
Ami a nőnek a táska (ld. 2. pont!), az a férfinek a szobája. Ami számodra a végpusztulással fenyegető őskáosz, az számára az utolsó hely a világon, ahol még minden pont úgy van, ahogy ő akarja, amiről senkinek sem tartozik elszámolással, ahol érvényesülhet zsenialitását minden kétségen felül bizonyító képessége, hogy átlát azon a bizonyos káoszon. Te minden lelkiismeret furdalás nélkül foszd meg ettől az elíziumtól! Lesd ki, mikor megy el otthonról huzamosabb ideig, lopakodj be a szobába, és láss munkához!

Mindent szép, katonás rendszerbe, elvágólag rendezz, kíméletlenül számolj fel minden otthonosságot a helyiségben! Lehetőleg semmit ne tegyél vissza oda, ahonnan elvettél, és ne feledd el kidobni az íróasztalon talált nyilván teljesen jelentéktelen irkafirkákkal teli papírfecniket!

 
 
Hazatérése után semmiképp se szólj neki, igen rövid időn belül úgyis észlelni fogja áldásos tevékenységed eredményét. Számonkérés, vagy akár csak a kitörő öröm elmaradása esetén feltétlenül sértődj meg, és mély sóhajok kíséretében közöld vele, mennyire hálátlan, és meg se érdemli, hogy így törődsz vele! Ha szerencséd van, ezt hamarosan ő is beismeri, és lelép…

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 14466 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x