Japán szexmúzeumok - szex, vágy és kacaj (Sok képpel!)
Címlap / Te+Én+Szex / Japán szexmúzeumok - szex, vágy és kacaj (Sok képpel!)

Japán szexmúzeumok - szex, vágy és kacaj (Sok képpel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Szexmúzeum, japánul a "rejtett kincsek háza" - ahol a tanárnők nyitottan érdeklődnek, akárcsak a diákok, nem pironkodnak, mint a rendből kiugrott prűd Erzsi néni a felvilágosító órán. Itt tényleg minden arról szól, mint amiről a Móricka viccek - a nyílt, buja szexről. A japánok tényleg furcsák, s mi is furcsák vagyunk nekik. Például nálunk nincs szexmúzeum!  

Mindenki találkozhatott már a keleti kultúrák szexvilágával. Nem tiltott kamaszok számára sem a Káma Szútra, hozzáférhetünk könyvesboltban és könyvtárban is az Illatos Kert című könyvhöz. Csak a tanárnők pironkodnak a felfújt óvszerek láttán. De hát, sajnos, a tanítónők, tanárok éppen olyan személyek, akik nehezen találják meg a megfelelő kifejezéseket a szexualitás világában. Keleten mindez sokkal egyszerűbb, megnézhetjük a másik nem jellegzetességeit, beszélhetünk a testrészekről, sőt, akár múzeumokban is kielégíthetjük kíváncsiságunkat.

A japán szexmúzeumokat „hihokan”-nak nevezik, melynek jelentése „a rejtett kincsek háza”. Általában olyan ismert fürdővárosok közelében helyezkednek el, mint az Attami, Sapporo és Beppu.  Ezek a múzeumok nagyon közkedveltek a turisták és a nyaralók, főként a fiatal párok körében… de vajon miért?

A szexmúzeumok egyre divatosabbak lesznek
 Koreában és Indiában is nyitottak ilyen múzeumot, Ausztrália 2001-ben nyitotta meg a Nemzeti Erotikus Múzeumot, bár emez két évvel később be is zárt – de hát Ausztrália a Brit Korona része: európai erkölcsökkel..  Még a konzervatív Kína is belement a szexjátékba és a guangdongi Kínai Erotikus Múzeum több mint háromezer műtárgya naponta ötszáz látogatót vonz.

Japánban található a legtöbb és legrégibb szexmúzeum  A japánok nem prűdek, amit bizonyít a több száz „szerelem hotel” országszerte.

HarmoNet tipp: Őrült japánok! Szilikon nőt szeretnek >>

Ezek a magánmúzeumokban kiállított erotikus műtárgyak főképpen tulajdonosuk ízlésére utalnak.  Például a beppoi szexmúzeum rengeteg anatómiailag helyes állatpárt mutat be, megfagyva különféle szexuális pózokban.  Legtöbben nem így képzelik a halál utáni létet, de biztosan lehetne rosszabb is!

A legtöbb látogató természetesen nem a vadállatok szerelmi életére kíváncsi, és a japán szexmúzeumok nem is okoznak csalódást.  A múzeumok sajátosságai közé tartoznak a nagy választékú dildók és egyéb fallikus tárgyak, ilyen például a beppui óriás fallosz, mely 2.7 méteres magasságba mered.

Ha az erotikus műtárgyak hidegen hagynák a látogatót, akkor talán elmehetnének egyet motorozni, hogy kicsit felélénküljenek!

És akinek nem elég ennyi kihívás?  Próbálja meg a fesztivál-típusú játékokat, mindegyikben valami egyedi, szexi különlegesség, amilyet az ember nem talál a vidéki ünnepségeken.

Elefánt vagy nyuszi?
A világ összes múzeuma - így köztük a japán szexmúzeumok is -  arra törekszik, hogy informálja a látogatóit.  Az egyik szexmúzeum kiállításában emlősállatok genitáliái vannak kiállítva nagyságrendben a nyulaktól a bálnákig.  Moby Dick valóban!

A japán kultúra, a maga ősi és színes termékenységi rítusaival és ünnepségeivel, a fő oka annak, hogy ilyesféle különleges erotikus műtárgyak kerülhetnek közszemlére.

HarmoNet tipp: Milyen szolgáltatást nyújt egy gésa? >>

Lovaglás
Sokan ismerik azokat a helyi felvonulásokat, melyeken óriási (gyakran rózsaszínűre festett) mű férfi nemiszervet hordoznak végig a főutcán, amelyet aztán gyermekáldásra vágyó nők sora megy megsimogatni vagy éppen meglovagolni.  Könnyű elképzelni, ahogy az ilyen ünnepségeken megjelent tárgyakból néhány aztán bekerül a legközelebbi szexmúzeumba.

De bárhogyan is jutnak el ezek a műtárgyak a japán szexmúzeumokba, ezek a múzeumok mindenképpen különleges, feledhetetlen, sőt tanulmányos élményt nyújtanak a látogatóknak, bár valószínűleg nem sok iskolai csoport látogatja őket (hacsak nem a felvilágosító óráról).

Falloszok az iskolapadon
Vajon hány osztályfőnök vinné tanítványait hazánkban szexmúzeumba? Mert a gyerekek megoldják maguk is a kiállítás problémáját, csak aztán időben eltorzítják a képeket az iskolapadokon, mielőtt a szülők is részesülhetnének a felvilágosodás áldásaiban. Szülői értekezleteken már csak karcolásokkal találkoznak.

Dobosy Ildikó
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 8280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x