A férfi: érzékeny és hazudós - de miért csal meg? Olvasd...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / A férfi: érzékeny és hazudós - de miért csal meg? Olvasd el, hogy ne ejtsen pofára!

A férfi: érzékeny és hazudós - de miért csal meg? Olvasd el, hogy ne ejtsen pofára!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

A félrelépés okait kutatta egy házassági tanácsadó, aki majd’ ezer férfit kérdezett ki félrelépésének okáról. Az eredmény talán nem is olyan meglepő, és ha most ön arra gondol, hogy naná, a pasi félredümmögni akart egy jót, ki kell ábrándítsuk, nem a szexről volt szó! Mi a valódi ok? Kőkemény vallomások pasiktól! 


Rendezvénynaptár
Apukám, piskóta vagy!
Gray Newman, amerikai házassági tanácsadó élete során számtalan férfit faggatott ki arról, miért lépett félre, mi volt az, amit nem kapott meg a feleségétől? A több száz megkérdezett, aki önként fordult a tanácsadóhoz, és nyíltan válaszolt a kérdésekre, szinte minden esetben arról beszélt, hogy a felesége nem volt elég megértő, és nem értékelte kellőképpen társát. Ez az ok még akkor is fontosabb volt, ha a pár szexuális élete sem volt kielégítő. A legtöbb férfit sokkal jobban zavarta az elismerés hiánya, mint a kevés szex.

A szex persze számít, de miben?
A megkérdezett férfiak 92%-a állította azt, hogy a szex egyáltalán nem játszott meghatározó szerepet abban, hogy feleségük mellett vagy helyett más nő kegyeit keresték. Ez pedig igen magas szám. A férfiak, akik nem a szexet keresték másutt, mind arról számoltak be, hogy otthon nagyon kevés dicséretet, elismerést, méltatást kaptak. Newman szerint a férfiak igazából nagyon érzékenyek, keménykedő, macsó magatartásuk csak álca. Ezzel pedig valójában nem mond újat, hiszen aki csak egy kicsit is képes a pasik vagánysága mögé látni, hamar rájön, hogy sérülékenységüket takargatják vele. Az azonban egészen meglepő eredmény, hogy a félrelépő férfiak majdnem 100%-a egyáltalán nem foglalkozott a szexszel, hanem sokkal inkább figyelmet, bíztatást, elismerést remélt az új kapcsolattól.

HarmoNet tipp: Bors Mari: A féltékenység, ami a szerelemnél kezdődik >>

Mire számíthatsz? Bevallja, nem vallja?!
Ellentétes eredménnyel zárult az a felmérés, amely a félrelépő férfiak őszinteségét vizsgálta. A férfiak mindössze 7%-a vallotta be önként feleségének, hogy megcsalta, 38% hosszas vallatás során ismerte csak tettét, ám 55% még akkor is tagadott, amikor már pontosan tudta, hogy az asszony tudja… Tehát a férfiak több mint fele még akkor is hazudik, amikor már mindkét fél számára nyilvánvaló, hogy nem mond igazat, és legyen a kérdezősködés bármilyen hosszadalmas, legyen a veszekedés akármilyen kellemetlen, még akkor is inkább a nyilvánvaló hazugságot választják, mint tettük felvállalását.


Ha szeretnéd elkerülni a kegyetlen pofára esést!
Newman a pároknak mindig azt tanácsolja, hogy a nők legyenek sokkal figyelmesebbek partnerükhöz, és ne fukarkodjanak a dicséretekkel. A férfiak mentalitása a győzelemre van kihegyezve, éreztetni kell velük, hogy valóban ők a legjobbak. Egy kis elismerésért hamarabb mennek a szomszédba, mint egy kis hetyegésért. A férfiakat pedig arra figyelmezteti, hogy a nők az őszinteséget igen nagyra értékelik, sokkal megalázóbb számukra, ha hazugságokkal veszik őket semmibe, mint ha életük párja elkövet egy rossz lépést. Az őszinteség a megbecsülés és megbízhatóság jele, sokkal könnyebben megbocsátanak partnerüknek, ha az nem akarja őket átverni.

Regele Tímea


 
 
[ 13903 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x