Pezsgőfürdőzés napja! Lepjed meg kedvesedet a habok és buborékok...
Címlap / Te+Én+Szex / Pezsgőfürdőzés napja! Lepjed meg kedvesedet a habok és buborékok között!

Pezsgőfürdőzés napja! Lepjed meg kedvesedet a habok és buborékok között!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Január 8-án van a pezsgőfürdőzés nem hivatalos ünnepnapja. A népszerű, és nem túl régi múltra visszatekintő pezsgőfürdőkádak elődei több ezer évesek, aki ellátogat Kréta szigetére, és megnézi a Knosszoszi palota romjait, az egyik legősibb épen maradt fürdőkádat csodálhatja meg a hozzá tartozó 3000 éves vízvezetékkel együtt. A kád a királynő lakosztályában van, nem véletlenül... 

Mi a jó a kedvesnek...
A hölgyek már az ókorban is tudták, hogy egy kellemes fürdőzéssel kedvében járhatnak kedvesüknek, és simán levehetik lábáról akár az uralkodót is. A krétai királynő lakosztályában lévő kádban adott esetben nem csak a magas rangú hölgy, hanem az uralkodó is megfordulhatott, és minden bizonnyal kellemesen érezte magát. Az akkori legnagyobb luxussal megtervezett kád és vízvezeték a palota megsemmisülése után a római köz- és magánfürdőkben éledt újjá. Előbbiekben a nők és férfiak szigorúan elkülönítve léphettek be, és a tisztálkodás mellett a társasági élet első számú színterei voltak. A magánfürdőkkel már egészen más a helyzet. Az előkelők luxusvilláiban hölgyek és urak együtt élvezhették a fürdőzés örömét – és nem csak azt. Természetesen a kádakban és medencékben nem csak tisztálkodni lehetett, sőt, első sorban nem azt. A tiszta ivóvíz az éghajlat függvényében hol elérhető, hol drága fényűzés volt, ám leginkább ivásra használták. Tisztálkodni olajjal volt szokás, és a fürdők elengedhetetlen része volt a „kenekedő” szoba. Ám akkor mire volt jó a hatalmas, díszes, kényelmes medence?


HarmoNet tipp: Az élvezet a kádban kezdődik! Aztán az ágyban folytatódik >>

Mi a valódi haszna? Ne spekulálj!

Nos, arra, amire manapság használjuk az egyre merészebb és ötletesebb pezsgőfürdőkádakat. Szórakozásra. Csábításra. Kényeztetésre. Kleopátra nem véletlenül fogadta vendégeit vagy a követeket a fürdőben. A szamártej bőrének tett jót, a látvány és a hely pedig az általa folytatott politikának. Apropó Kleopátra. Ha már szóba került a közös fürdőzés, amely annyira népszerű lett, hogy a középkorban mindenféle ostoba kifogás miatt bezáratták az addigra bordélyház szintjére süllyedő fürdőházakat, mindenképen meg kell említeni, hogy a Kleopátra által használt tejfürdő ma sem elérhetetlen. Szamár nem kell hozzá, inkább a pasinkat invitáljuk meg. Szóval a forró fürdőbe tehetünk jó adag tejszínt, és illatos olajakat – rózsa, jázmin, szegfűszeg- és az így elkészült Kleopátra fürdőben máris élvezhetjük a híres királynő fényűzését, és még egyebet is.

HarmoNet tipp: Napi cuki szex játékunk: Cicazuhany P-vel (+18) >>

Amiről annak idején ügyes rabszolgák gondoskodtak, azt ma már a miden elképzelhető jóval felszerelt exkluzív kádak is tudják - ne értsük szándékosan félre... Zenélnek, masszíroznak, állandó hőmérsékleten tartják a vizet. A luxuskádak szórakoztatnak minket fényjátékkal, buborékfelhőkkel, és a fúvókák által előtörő masszírozó vízsugár felhasználási módjainak csak a fantáziánk szabhat határt. Lehet kezdeni a háttal és a fáradt nyakizmokkal, majd folytatódhat a bizsergető masszázs a combokon, előbb kívül, majd belül… Az élmény egyedül is fantasztikus, kettesben (hármasban, négyesben… kinek-kinek ízlése szerint) pedig a végletekig kiélvezhető. Engedjük ellazulni magunkat, és mielőtt a kádba lépünk a ruháinkkal együtt gátlásainkat is vegyük le. Amíg a vízsugár az egyik oldalról dolgozik, addig a partner a másik végén közelítheti meg a dolgot, finom masszírozás, apró csókok, bármi, ami jólesik. A játék kedvéért akár azt is elképzelhetjük, hogy Kleopátra ül a habok közt – a habfürdőt ki ne hagyjuk!!! – és kedvenc rabszolgája kényezteti. Ha elég ügyes, szabadság helyett jutalmat kap, cserét! Kleopátra pedig kényeztetett királynőből engedelmes lány lesz, aki urának tesz a kedvére! Ezzel tuti leveszed a lábáról kedvesedet, és nem egyhamar fogja elfelejteni a pezsgőfürdőzés ünnepnapját!


HarmoNet tipp:
Manapság felkapott, pedig igen régi találmány - a luxusvilla wellness központtal >>

A legfontosabb kellékek

A tökéletes hangulat kedvéért, és, hogy az élvezeteket tovább fokozzuk, nem árt mindent gondosan előkészíteni. Jéghideg pezsgő két gyönyörű pohárral, gyertyafény, rózsaszirmok, előmelegített törölközök. Még jobb, ha előre kipuhatoljuk, mire is vágyna a fürdőben éltünk párja. Ne riadjunk vissza semmitől, nyugodtan vágjunk bele merészebb mókákba is! A lényeg, hogy mindenki kellemesen érezze magát. Vihetünk apró – nem elektromos! – játékszereket a vízbe, vagy a masszírozáshoz dörzsikesztyűt. Ha izgalmas játékra vágyunk, akkor egy jó adag jégkockát is szerezzünk be, bizsergető élmény a test minden pontján, nem csak kívül. Ja, a pezsifürdő alapzaja csak egy bizonyos hangerősséget tompít diszkrét zajjá, ha a szomszéd háklis, és jó füle van, nem árt ezt is figyelembe venni. Amúgy, jó szórakozást!

HarmoNet Fórum tipp >>

Regele Tímea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 5897 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x