Milyen nagy drágám? - Mitől szexi a pasi? Férfiak figyelem!...
Címlap / Te+Én+Szex / Milyen nagy drágám? - Mitől szexi a pasi? Férfiak figyelem!

Milyen nagy drágám? - Mitől szexi a pasi? Férfiak figyelem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Kedves férfiak! Szeretnétek tudni, mit imádnak bennetek a nők? Most eláruljuk! Egy érdekes kísérlettel bizonyították, hogy a nők a partnerválasztáskor a legfontosabbnak az intelligenciát tartják. Legyen szó hosszú távú kapcsolatról, vagy akár egy röpke kalandról, az intelligens férfiak sokkal jobb eséllyel indulnak, mint erős vagy szép társaik. Meglepő? 

Szexi vonzerő agyból
Izgalmas kísérletet végeztek  az Észak-karolinai Elon Egyetem kutatói. Amire kíváncsiak voltak – és melyik férfi ne lenne kíváncsi? – hogy tulajdonképpen mire is buknak igazán a nők? Az eredmény meglepő volt! A nők, a férfiakkal ellentétben, akiket kizárólag a hormonok irányítanak, partner választás során mindig az eszükre hallgatnak! Akkor is, ha csak egy gyors, egyéjszakás kalandról van szó, előnyben részesítik az intelligens partnert, és feltétlenül a szép vagy erős pasikat választják. Lássuk, hogyan is zajlott a kísérlet:


Fehér lovon Mr. ész-erő-szépség
Először is, a kutatók, Mark Prokosch evolúciós pszichológus vezetésével keresett egy rakás önként vállalkozó alanyt – férfiakat és nőket egyaránt. Az erősebb nem képviselőinek jutott a nehezebb feladat. Nekik elsőként is ki kellett tölteni egy IQ tesztet – van, akinek ez már önmagában is szinte lehetetlen vállalkozás volt – majd a kiértékelés után jöttek a demonstratív feladatok. Mindenkinek különböző helyzetekben kellett teljesíteni egy csomó dolgot, voltak olyan feladatok, ahol az alanynak az eszét kellett használnia, volt, ahol az erejét – ennél a feladatnál a teszt kitöltésénél bajban lévők boldogan vágtak vissza okosabb társaiknak – és volt, ahol egyszerűen csak szépségüket kellett bemutatni. A számos feladat elvégzését rögzítették, és itt véget is ért a férfiak kimerítő próbája. Ezután lehetett izgulni, mert jöttek a hölgyek!


HarmoNet tipp: A férfi: érzékeny és hazudós - de miért csal meg? Olvasd el, hogy ne ejtsen pofára! >>

Milyen nagy drágám?

A felvételek megtekintése után minden nőnek meg kellett tippelni a férfiak intelligencia szintjét -  jól látod - (természetesen a kiértékelt tesztek eredményét nem tudhatták) és meglepő pontossággal tették ezt! Ezután különböző sorrendeket kellett felállítaniuk a látottak alapján: ki a legerősebb, haladva a leggyengébb felé, majd a legszebbtől a legcsúnyább felé, de sorba kellett állítani a férfiakat ész és kreativitás szempontjából is. A kész sorrendek között sem volt sok eltérés, főleg, ami az észbeli képességeket illette.

Agy-méret a lényeg

Ezután jött a lényeg! Az utolsó két sorrend arról szólt, kivel bújna ágyba az illető hölgy a legszívesebben rövid, illetve hosszú távú kapcsolat keretében. A végeredmény mindenkit megdöbbentett! A két lista közt szinte semmi eltérés nem volt, a hölgyek rövid és hosszú távú kapcsolatra is ugyan azokat a személyeket részesítették előnyben! Ők pedig nem a legszebbek, még csak nem is a legerősebbek közül kerültek ki. Kapaszkodjanak meg Uraim! A partnerkapcsolatról készült sorrend híven tükrözte a férfiak intelligenciájáról készült rangsort! Vagyis a nők, legyen szó akár egy életre szóló kapcsolatról, akár egy futó kalandról, minden esetben előnyben részesítették az okos pasikat, akiknek szellemi képességeit halál pontosan képesek voltak felmérni!

HarmoNet tipp: Az okos pasik spermaszáma magasabb! - Erő helyett az ész dominál! >>

A kísérlet kiértékelése megmutatta, hogy a nők elsődlegesen a férfiak észbeli képességeit tartják fontosnak, második helyen az illető külső megjelenése számít.
Nagyon fontos továbbá a kreativitás - melyet azért többen második helyre emelnének, s bizonyos mértékben az intelligencia része - , ez lett a harmadik dobogós szempont. Az, hogy ki hány rekesz sört tud egyszerre felemelni, vagy mekkora a bicepsze, már sokkal kisebb szerepet játszott. Uraim, gondolták volna?

Regele Tímea
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 9424 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x