Rózsaszín szemüvegben - A szerelem pszichológiája
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Rózsaszín szemüvegben - A szerelem pszichológiája

Rózsaszín szemüvegben - A szerelem pszichológiája

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Kezdetben minden tökéletesnek tűnik, nincs is a kedvesnél szebb, jobb, okosabb ember. Ilyenkor a belső képünknek megfelelő ideált véljük megtalálni a másikban. Néhány hét, vagy hónap múlva kiderül, hogy nem is tökéletes, - rengeteg rossz tulajdonsága van. Ezen a ponton eldől, hogy mi lesz a kapcsolattal, együtt maradunk, vagy sem. 

 

Rendezvénynaptár
Rózsaszín szemüvegen át látni a világot nagyon vicces helyzet, hogyha képesek vagyunk felmérni, hogy egy különleges állapot teszi ezt velünk. Lehet ez átmeneti, sőt egészen tartós is, lényeg azonban, hogy a kapcsolat alapjait a "színek" mellett, tartós alapokra is helyezzük, nehogy később a lencse szürkébe váltson...



Nem ilyen lovat akartam!

Ilyenkor érdemes tudatosítani magunkban, hogy párunk nem felel meg tökéletesen az elképzelt vágyvilágunknak. Ha képesek vagyunk rugalmasan alkalmazkodni, s az értékrendünk is hasonló, akkor hosszú távú kapcsolattá válhat a szerelem. A kulcs a kompromisszumokban keresendő.

HarmoNet tipp: Kihűlt a szerelem? Forrósítsd fel! >>

Előfordulnak olyan esetek, amikor az alkalmazkodás megalkuvásnak tűnhet számunkra. Ez általában olyankor fordul elő, amikor mély értékrendi szakadék tátong a szerelmesek között. (pl. különböző vallásúak, eltérő az életstílusuk). Ha az egyik fél meg akarja „téríteni” a másikat, akkor húsbavágó konfliktusok várhatóak. 



Legyünk őszinték önmagunkhoz!

Akkor leszünk képesek tartós kapcsolat kialakítására, ha valóban erre vágyunk. Lehet, hogy aktuális életszakaszunkban inkább csak a flörtre és a kalandra van szükségünk. Ha így van, akkor felesleges tovább hazudnunk magunknak. Tisztázzuk, hogy mit szeretnénk. Azért nem kell fenntartanunk egy rossz kapcsolatot, mert a külvilág ezt várja el. 

Dr. Kunsay Gyula
Képek: Piqs.de


 
 
[ 8565 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x