Segítség! Valentin nap! Bújjunk el! Vagy bújjunk össze?
Címlap / Te+Én+Szex / Segítség! Valentin nap! Bújjunk el! Vagy bújjunk össze?

Segítség! Valentin nap! Bújjunk el! Vagy bújjunk össze?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Aki éppen szerelmes, és még a tavaszi szeleket is megelőzi a díszbúgással, annak eszébe sem jut, hogy ünnepelje-e a piros szívek minden giccset felvonultató, kövér, vaksi, nyíllal lövöldöző angyalkáktól hemzsegő, mesterkélt ünnepét. Nekik karamellből van az Univerzum, s természetes, hogy a szerelemből csak a minél több az elegendő. De mi van azokkal, akik már "ezer éve" együtt vannak? Hogy kell, vagy egyáltalán lehet-e a megkérgesedett cukormázból frisset varázsolni? 

Már megint Valentin!
A szívecskék, a csillogó vacakok ünnepe. Sokan utálják a Valentin napot. Azt tartják, hogy a kínai fröccsöntő ipar giccseinek áramlásáért felelős taoista démon és a Virágosok Védőszentje által aláírt, vallásközi paktum földi manifesztációja ez az ünnep. Kevésbé ezoterikus felfogás szerint a biznisz mozgatja, nem pedig a valódi hagyomány. Folyományaként sokan nem is szeretik megünnepelni, egyfajta fölösleges érzelmi vámnak érzik. Ám ha nem vásárolt vacakokkal fejezzük ki érzelmeinket, akkor bizony nagyszerű ünnep lehet belőle.

Szerelem – értékén kezelve
Nézzük az emberi értékeket. Mitől érezheti úgy Kedvesünk, hogy figyelünk rá? Ezt pedig tényleg nem elég évente egy nap tudni. Ez életforma kéne legyen. Ám nincs mindig idő, türelem, vagy odaadás egy megáradt kapcsolatban ahhoz, hogy a másikra úgy figyeljünk, ahogy kéne. Az ellopott szerelmi pillanatok, a napi daráló, a rutinba fulladt együttlétek elviszik a figyelmet. A Valentin nap nagyszerű alkalom, hogy apróságokkal lepjük meg kedvesünket, amik valódi figyelmességek, nem pedig műanyag, pénzen vehető, talmi csillogású látszatüzenetek.

HarmoNet tipp: Végzetes Valentin: Szerelmi horoszkóp - Csábítás, hódítás, varázslatok jegyek szerint! >>

Összebújós élmény – a szerelmesek napjának éjszakája

A testünk ingyen van – kéznél van, sőt mindig kínál olyan apróságokat, amiket időről időre érdemes ismételni. A figyelmességek tárházából pár apró, titkos ötlet:
  • Szívecskés csoki a párnán
  • Szerelmes üzenet a párna alatt
  • Akár elhagyott holmikkal is kijelölhetjük, merre talál bennünket a Kedves. A nyomok a kádig, az ágyig, a garázsban parkoló autóig, vagy akár a kandalló elé terített puha állatbőrig vezethetnek … (kinek –kinek adottságai szerint)
  • Bekötött szemmel keresgélés. Lehet ez íz-találó, vagy különleges illatok, amiket bekötött szemmel kell megtalálni – először a lakásban, aztán saját testünkön, finoman vezetve kedvesünket.
  • Cirógatás selymes anyaggal, bársonnyal, tollakkal, gyöngyökkel – melyek az érzékeket felkorbácsolják.
  • Ágyban elfogyasztott szerelmes reggeli – természetesen már 15-én reggel, s a reggeliző tálcán egy szál rózsa.

HarmoNet tipp: Szexszel békülni? Kalandok viták végére (+18) >>

Amikor mindezt odahaza nem lehet zavartalanul megtenni, megajándékozhatjuk önmagunkat a teljes intimitás élményével. Egy olyan alkalommal, amikor csak mi, csak ketten, csak együtt vagyunk, ahol nincs senki más, csak a szerelem van velünk. Ez az ajándék pedig nem a Valentin napnak, hanem a kapcsolat érzelmi megerősítésének szól, a közös jövőnek vet stabil alapot.

Tippünk: www.titkoshazak.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 2130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x