Félmeztelen személyzet, pazar hálószoba - szállodák az...
Címlap / Te+Én+Szex / Félmeztelen személyzet, pazar hálószoba - szállodák az erotika jegyében (Pikáns képekkel!)

Félmeztelen személyzet, pazar hálószoba - szállodák az erotika jegyében (Pikáns képekkel!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

Álmodoztál már arról, hogy egy olyan luxusszállodában pihensz, ahol csodálatos testű, félmeztelen hölgyek és/vagy urak kényeztetnek? Arról, hogy a hálószobád a török szultánéhoz hasonlít? Arról, hogy összes hódolódat egyszerre magaddal viheted? Eláruljuk, hova menj, ha erre vágysz! 

Ha szeretsz ruha nélkül pancsolni, akkor Miamiban a Victor Hotel csak rád vár! Ez egy igazi földi paradicsom, szó szerint. Vagyis ahogy az első emberpár, az itt lakó vendégek sem hordanak ruhát. A szálloda csodálatos fürdőjében kötelező a meztelenség, ami senkit sem zavar, hiszen az idelátogatók pont ezért jönnek: szeretnék valóban kötetlenül és felszabadultan érezni magukat, és ruháikkal együtt nem csak gátlásaikat, hanem mindennapi gondjaikat is levetik. Ha zavar az, hogy mások is vannak körülötted, akkor lakosztályodhoz kérhetsz saját fürdőt szaunával, medencével, masszírozó személyzettel.

Apropó, személyzet. Azoknak a hölgyeknek, akik kénytelenek lennének egyedül múlatni az időt, nincs jobb, mint a Tahitin található InterContinental Resort, ahol már a kapuban gyönyörű, félmeztelen férfiak fogadják a vendéget. A kifejezetten jó alakú, csodálatos bőrű, fiatal és udvarias urak mindenben a hölgyek szolgálatára állnak: felviszik a csomagjait a szobába, kitöltik a pezsgőt, vizet engednek a hatalmas fürdőkádba és rózsaszirmokkal borítják az ágyat. Hogy a derekukra kötött színes kendőtől is megszabadulnak-e a kedvünkért? Nos, ki kell próbálni!

Kedvesünkkel együtt inkább válasszuk a Little Dix Bay Hotelt a Virgin-szigeteken. Itt azon kívül, hogy minden extrával felszerelt, ám csendes és eldugott környezetben élvezhetjük a romantikát és egymást, még arra is lehetőség van, hogy az apró sziget legeldugottabb csücskét kibéreljük, ahol garantáltan kettesben lehetünk. A személyzet napernyőt, pezsgőt, epret és tejszínhabot készít számunkra, és négy teljes órán át a miénk a földi édenkert, ahol azt tehetünk, amit csak szeretnénk – a kíváncsiskodók nem férhetnek közelünkbe.


Aki még jobban szeretne elbújni kedvesével, vagy akár egy kisebb társasággal, annak a Maldív-szigeteken a helye, a Soneva Gili by Six Senses hotelben. Már a szálloda neve is utal rá, itt biztosan minden érzékünket megbizsergethetjük! A tengeren álló hatalmas luxuskunyhókban pazar körülmények között élvezhetjük az egyedülálló kilátást, az exkluzív berendezést, a fejedelmi kényelmet - és egymást. Megközelíteni csak csónakon lehet a kéjlakot, így tuti, hogy zavartalan lesz az élvezet.

Végül, ha igazán különlegesre vágyunk, és extrém vágyainkhoz megfelelő partnert is találtunk, akkor irány Port Douglas,és  a Pink Flamingo! Ahogy nevéből már sejthető, ebben a hotelben azok találnak meghitt zugot, akik az erotikában a szokatlant kedvelik, és partnerük vagy partnereik nem feltétlenül ellenkező neműek. A szobákban minden a rendelkezésre áll, ami egy extravagáns játszadozáshoz kell, nem véletlen, hogy csak és kizárólag felnőtt vendégeket fogad a hotel.

Regele Tímea

HarmoNet tipp: Lepd meg kedvesedet a habok és buborékok közt>>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 27668 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x