Ha elbuktad Valentint és a Nőnapot: Virághegyek kreatívan...
Címlap / Te+Én+Szex / Ha elbuktad Valentint és a Nőnapot: Virághegyek kreatívan - 7 tipp pasiknak!

Ha elbuktad Valentint és a Nőnapot: Virághegyek kreatívan - 7 tipp pasiknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Az első randin és első nőnapon még romantikus egy szál virág, az első szülinapján még lehengerlő egy hatalmas csokor, s persze menyegzőkön meseszép lesz, ha virágba borul az ünnepi terem és a főasztal. Ugyanakkor, ha nem először csinálod, vagy kedvesed valami igazán különleges, esetlege extrém dologra vágyik, akkor nem árt a virágkölteményt feldobni valami apró, vagy akár komolyabb ötlettel. Erre olvashatsz most tőlünk tippeket! 

Nem csak virágot illik adni!
Bizony. Sok férfi azt gondolja, pusztán virágot ajándékozhat egy-egy szál virág valójában egy kifejezése annak, hogy Te, mint férfi, kedveled, szereted őt, neked Ő, a nőiség jelképe. Szépségében, gondoskodásában, törődésében, lágyságában vagy éppen akár kemény humorában, és vagány kiállásában... De számodra ezt jelenti a nő.

A virág, vagy egy komolyabb meglepetés kiváló ajándék lehet, ám ha csak tárgy van, de a kedves szavak elmaradnak, bizony akkor az ajándék nem sokat ér.

Ha nem tudsz szép bókokat lelni elmédben, vagy nem ismersz idézeteket, verseket, akkor nézz szét Versrovatunkban, ahonnan biztosan meríthetsz szép, nyugodt, kedves de akár humoros, egyszerű vagy éppen erős poénokkal fűszerezett részleteket is íróinktól!

A tárgyak a virág köré teljesen különbözőek lehetnek. Lehet komoly ajándék, egy pár színházjegy, vagy éppen egy ékszer is, amit a kedvesed akkor is tud rád emlékezve viselni, amikor nem vagy ott vele. Lehet, hogy a virág egészen szimbolikussá válik majd ajándékod mellett, akár csak egy fej élő virág is megteszi, amit az ajándék csomagolására erősítesz.

Ha nem vettél semmit az alkalmakra, és nem volt időd készülni, elég egy kerti, réti szál virág, egy piaci tulipán, vagy egy kedves kis hóvirág is, s akár egy szál rózsa, amit kabátod gomblyukába bújtatsz és találkozáskor - neked fess hatást adva - átadod a kedvesnek.

Csomagolási és ajándékrejtési ötletek
Hogyha eldöntötted, hogy a kedves a virág mellé valami mást is kap, akkor kénytelen leszel a két ajándékot valahogy kapcsolni. Persze külön-külön is átadhatod, de egy ötletes, kreatív megoldás sokat dob a hangulaton és kedvesedet is jobban elvarázsolja. Törekedj az egyedi ötletekre, vagyis minden ötletünket átalakíthatod a magad szájíze, a magad ízlésvilága szerint.

1. Ha szeretnéd elhívni vacsorázni, vagy csak egy kávéra, teára valahova, semmiképp se lepd meg, a  nők ezen alkalomból ugyanis szeretnek még szebbek és elegánsabbak lenni. Jelentsd be szándékodat, hogy szeretnéd, ha rád érne. Küldhetsz érte taxit, vagy ha ma utazik a helyszínre, küldhetsz egy csokrot, amit érdemes a találka időpontjával és helyszínével ellátni. Ha munkahelyről, vagy akár otthonából érkezik, figyelj arra, hogy ne olyan helyszínt válassz, amihez órákat kell utazni izzadva, vagy akár szakadó esőben, keresztül a városon!

2. Ha szeretnél egy költségkímélőbb megoldást, akkor menj a helyszínre, menj kedvesed elé, és egy kisebb csokorral lepd meg. A virágosnál való csomagoláskor kérj krepp papírt. Amitől szép, erős és tartós csokorformát kaphatsz. A papír egyik szélére, vagy csak a bal, vagy csak a jobb felére írj egy verset, szerelmes üzenetet, jó hosszan. Ha nem vagy elég kreatív, válassz a már fent említet versek közül. A virágos majd ügyesen körbecsomagolja ezzel az üzenettel teli papírkával a csokrot. Ha eltérő színű tollal írod, és főként, ha világos csomagolóra, azonnal szemet szúr majd. Olcsó és szép kedvesség – a vers pedig téged tükröz.

3. Tipikus megoldási formák lehetnek még, hogy egy zárt szirmú rózsába ékszert rejtünk. Nem feltétlenül kell gyűrűre gondolni itt, kedves Uraim! Semmi ok az aggodalomra! Lehetséges egy apró lánc, karkötő, fülbevaló, egyéb csecsebecse. Az sem törvényszerű, hogy arany, ezüst, vagy egyéb drága ékszer legyen, válasszunk kedvesünk stílusához illő, megfelelő kiegészítőt. Ha az ékszer nagy, óriási medállal rendelkező, ne kísérletezzünk az egy szál vörös rózsára kötni, mert egyikből sem marad semmi, mire a találkozóra érünk!

HarmoNet tipp:
Álomajándékot vett barátnőjének a világbajnok >>

4. Ha autóval megyünk kedvesünk elé, akkor feldíszíthetjük kis autónkat némi virággal. Lehetőleg ne a motorháztetőt díszítsük, mert az leginkább a menyegzők hangulatát hozza, hanem sokkal inkább érdemes az általa használt ülés ajtajára, az ajtónyitóra virágot erősíteni.  Az ülésre, ahová ülni fog, szintén helyezhetünk csokrot, akár asztali csokrot, dróttal kimerevített csokrot. Érdemes az ablaküvegre belülről papírt ragasztanod óriási méretű szerelmes felirattal, üzenettel, de készíthetsz egy hangfelvételt is cd-re, kazettára, amit az autózás közben virágoktól ellepve meghallgattok. Csak indítsd el a felvételt, mintha rádiót hallgatnátok.

5. Kiváló ötlet lehet még a csokorba belefűzött színházjegy, vagy koncertjegy, de egy kupon is, ami egy közös wellness hétvégére szól

6. De játszhatsz igazán különleges ötletekkel – ami talán sokkol, de meg is nevettet! Ha jó barkácsérzéked, és kedvesed értékeli a környezetvédelmet, WC papír hengerből, újrapapírból és gyorsan lebomló nylonból fabrikálhatsz környezetbarát virágcsokrot. Természetesen a virág a leginkább környezetbarát megoldás, ezért humoros felvezetés után legyen nálad egy szál valódi csoda! Rózsa, liliom, frézia.


7. Általános szabály, ajándék és a virág kapcsolásáról: Ha nagy ajándékot veszel, egy szál virágot kell kapcsolni és fűzni, a mi kifejező és erős. Hogyha apró az ajándék, a csokorba kell rejtened. Kerüld a vulgáris ötleteket, és eleve bizonytalan megoldásokat. A barátnőd hiába dohányzik egy zippo nem biztos, hogy túl romantikus a csokorban, és hiába dolgozik sokat, egy asztali naptár sem dob sokat a helyzeten. Ellenben egy határidőnapló, amibe viccesen beragasztod tapadós cédulákkal, minden hétvégére a randidátumot magaddal, vagy ha szívesen motorozik egy csajos bukósisak telerakva virágokkal már vagány, és ötletes megoldás lehet! Használd a fejed, légy kreatív. Gondolj arra, mi illik, és a sok illikből válaszd ki, hogy személyesen mi tetszene neki, és téged, mint ajándékozót mi tükröz. Ha jobban főzöl, sütsz, mint bárki a környezetedben, készíts kedvesednek tortát, tetejét élő virággal díszítsd! Ne feledd el, hogyha virág alá a tortához érve átlátszó fólia szükséges a higiénia miatt, némely virág ugyanis mérgező lehet.

Ehhez receptet a nagyi konyhájából választhatsz! >>

...És hogy milyen virágot illik választanod az ajándékok mellé? Ebben is segítünk Neked!

HarmoNet tipp: Virágot a kedvesnek? De nem akármilyet! - A virágok és rejtett jelentésük! >>

Fodor Kata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5244 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x