Szerelmi bájitalok, vágyfokozó illatok. Hogyan működik?...
Címlap / Te+Én+Szex / Szerelmi bájitalok, vágyfokozó illatok. Hogyan működik? Tuti receptek!

Szerelmi bájitalok, vágyfokozó illatok. Hogyan működik? Tuti receptek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

Az illat az, amire legelőször odafigyelünk, sok esetben tudattalanul. Az illat számos dolgot elárul a másik emberről. Ez alapján döntünk a hozzá való viszonyunkról. Az illatok az érzéki vágyak felébresztésétől kezdve a szerelmi kötésig számos területen alkalmazhatók.  

Sejtszintű információk
Mindenkinek van saját illata, ami sejtszinten milliónyi információt hordoz. A feromonok, azok az illatjelzők, amiket szervezetünk, mint jelzést kiküld, ha megfelelő partner van a környezetünkben. A hónaljnál, a nemi szerveknél és a mellkasnál található mirigyek pedig csak ránk jellemző illatokat termelnek. Ezek keverednek a bőr párolgása során keletkező anyagokkal és a bőr flóráját képező baktériumokkal és így alakul ki az az egyedi illat kombinációnk, ami csakis ránk jellemző. Ebből következtethetünk, miért van az, hogy akinek a szaglása megromlott annak az emberi kapcsolatai is zavarosak és esetleg a nemi vágya csökkent.

Női érzékenység
A nők termékenységük csúcsán a legérzékenyebbek az illatokra. A terhesség alatt annyira kifinomulnak a szagló érzékek, hogy minden apró illat is rendkívül erősnek tűnhet. A várandós édesanyák között sokan a terhesség ideje alatt nem tudnak semmilyen parfümöt elviselni. Érdekes, hogy a természetes illatok pedig általában nem zavaróak számukra.

Vezessen az illat az érzékek birodalmába!
Most már láthatjuk, hogy mennyire jelentős szerepet töltenek be az illatok életünkben. Érzelmeinket befolyásolják és gondolatainkat vezetheti egy- egy illat. A romantikus hangulatnak, a szenvedélynek vagy a haragnak is van jellegzetes illata. Ezekhez hasonlókat a minket körülvevő növény és állatvilág illataiból is elő lehet állítani így beavatkozva kívülről érzelmi világunkba és vágyainkba. Vezesse hát az illat orrunkat és érzékeinket most a gyönyörök puha talajára, az érzéki élvezetek birodalmába.

Az érzéki légkör megteremtéséhez az alábbi olajokból lehet csepegtetni párologtatóba: fahéj, szegfűszeg, jázmin, tubarózsa, nárcisz, vanília, pacsuli, ilag-ilang, muskotályzsálya.HarmoNet tipp: Mézzel a szerelmi gyönyörökért >>

Érzéki fürdő

A fürdővízbe kell önteni az alábbi keveréket, mielőtt mindketten beszálltok a vízbe. 2 dl langyos tejbe az alábbi olajokat keverd bele: 2 csepp jázmin illóolaj, 2 csepp gyömbér, 1 csepp édeskömény, 2 csepp neroli vagy rózsa, 5 csepp muskotályzsálya vagy ilang-ilang. Ezt a fürdővízhez adva az illatok áthatják testet, lelket és nem marad el a hatás.

A két szerelmes szívet örökké összekötő szerelmi bájital
Hozzávalók: 10 csepp rózsaolaj, 10 csepp champa illóolaj, 40 csepp ilang-ilang, 20 csepp jázmin olaj és 1 evőkanál jó minőségű fehér szárazbor, 1 üveg fehér pezsgő. Az illóolajokat és a fehér bort egy 3 dl-es pohárban vagy mixerben jól össze kell keverni, majd a keverékből egy pohár pezsgőhöz 1 cseppet adva kész a varázsital.

Ha szerelem után epedezel, ezt használd!

Kardamom és neroli illóolajból 4-5 cseppet, pálmarózsából pedig 10 cseppet keverj el 3 dl bázisolajban. A bázis olaj lehet, mandulaolaj, szezámolaj, olívaolaj, de a legjobb ez esetben a jojobaolaj.  A keveréket jól rázd össze és a hajlatokra kenj belőle reggel és este egy keveset.

HarmoNet tipp: Kapor, a boszorkányok távoltartója és a szerelmi bájitalok alapanyaga >>

A vágyfokozó

10 csepp jázmin, 1 csepp ilang-ilang és 10 csepp rózsaolajat össze kell keverni 3 dl bázis olajjal.( Az előbb említett olajok bármelyike megfelel.) Ebből a hajlatokban egy kevéske mindenkire hatással lesz.

Fontos megjegyezni, hogy keverékeket sötét üvegben kell tárolni az esetlegesen fény hatására bekövetkezendő átalakulások kivédése szempontjából.
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 22791 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x