Flörtiskola pasiknak - az "Elizabeth szindróma", és a másik,...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Flörtiskola pasiknak - az "Elizabeth szindróma", és a másik, a becsajozós szemüveged!

Flörtiskola pasiknak - az "Elizabeth szindróma", és a másik, a becsajozós szemüveged!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Ha az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták, vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba veled, akkor lehet, hogy nem a nőkben van a hiba. Hanem például benned. Valamit elcseszel, ha a szomszéd nője mindig zöldebb. Pedig a nők pasit akarnak - és te egy pasi vagy. Mit lehet ezen elrontani? Hát sok mindent ... 


Rendezvénynaptár

Azt figyeltem meg, hogy a férfiak többsége vagy be sem teszi a lábát egy lelki izémicsodákkal foglalkozó klubba – kivétel, ha előadónak hívják, mert ugye nők égő szemének kereszttüzében égni mindenki nagyon szeret! – vagy ha mégis, akkor előtte körülnéz, hogy nem látják-e meg a haverok…

Egy részük nyíltan vállalja: ő bizony csajozni megy, mert egy focimeccsel szemben egy ezoterikus klubban a nők javára dől el az ivararány. Másrészük tényleg lelki úton jár – és eközben, mintegy mellékesen csajozgatna… s van aki totálisan aszexuális (az ő távolmaradásukra számítunk, valószínűleg teljes sikerrel!)

A fickók többsége – most csúnya leszek, ebbe lehet, hogy te is beletartozol! - beleesik az alábbi 12 hiba egyikébe, melyből akár csak egy is vészharangot kongat a gondolkodni is képes és legalább csinos női fejekben, halmazati előfordulásuk pedig élethosszig-szingli életmódra készteti őket. Ezen kívül többségében neked sem esik jól, hogy ez így van.

Szükséged van a flörtiskolára, ha nincs csajod és:

 1. Elmúltál 25 éves és még mindig az anyukáddal (és a húgoddal, öcséddel, tántikával stb..) laksz együtt.
   
 2. Nem cserélsz fehérneműt és zoknit minden nap, nem borotválkozol naponta, nem használsz parfümöt, dezodoráló szereket, vagy tusfürdőt. (Feltehetőleg olyan szagod van mint egy orangutánnak, csak mindenki udvarias ahhoz, hogy elárulja neked. – STOP! A Barbon nem dezodoráló szer, hanem cikiség a polcodon!)
   
 3. Nem jársz fodrászhoz legalább 6 hetenként (vagy gyakrabban) és az elmúlt 5 évben semmit nem változott a frizkód.
   
 4. Városban és munkában is olyan cipőt-szandált, amiből kilátszik a zoknid.
   
 5. Ruhatáradat legutóbb 1999-ben fejlesztetted egy a haverodtól alig használtan átvett dzsekivel. Van rövid ujjú inged, viszont nincs (5 évnél fiatalabb) öltönyöd, aminek az alapanyaga nem poliészter, vagy műanyagszármazék – ha nem tudsz nyakkendőt kötni.
   
 6. Az elmúlt 3 (6) hónapban nem született még alkalom arra, hogy elhívj egy alkalmasnak tűnő csajt valamilyen helyre, ahol TE FIZETSZ gesztusként a Nőnek.
   
 7. Az elmúlt 3 (6) hónapban nem szexeltél igazi nővel.
   
 8. Olyan a tartásod, hogy a hátadon megteremne egy kiló eper, ha bevetnénk földdel a púpodat.
   
 9. Kínlódsz, ha lelki dolgokról kell beszélni - sőt, ha egyáltalán beszélgetni kell egy idegen emberrel, pláne, ha az az idegen még nő is, ráadásul. (Főleg, ha csinos nő!)
   
 10. Az égegyadta világon semmit nem tudsz kezdeni azzal, ha egy nő rád nevet, különlegesen kedves veled, vagy valahogy tudtodra adja: tetszel neki. Zavarba jössz, elszaladsz, vagy túlságosan nyomulni kezdesz amitől az illető azonnal hátraarcot vezényel.
   
 11. Dunsztod nincs, hogyan is kéne felszedni egy olyan nőt, aki nagyon-nagyon tetszik, de hatszorosan esélyes, hogy visszautasítson téged – sőt azt sem tudod, mit kell kezdeni egy visszautasítással!
   
 12. Ha a nők téged mindig barátként, haverként, vagy lelki társként kezelnek, de lefeküdni valahogy sosem sikerül velük, vagy ha épp mégis, akkor az a kapcsolat sem tartós.

A flörtiskola azoknak a pasiknak szól, akik szeretnének egészséges, stabil párkapcsolatot, de eddig ez nem jött össze nekik. Aki arról álmodik, hogy mostantól a topmodellek adják majd egymásnak a kilincset, az keressen valamilyen ámítókurzust. Akik pedig úgy érzik, hogy a fenti felsorolásból legalább 3 pont igaz rájuk, azok inkább áldozzanak arra néhány órát, hogy megtanulják sikeresen kezelni a párkapcsolataik induló fázisát. Jelentkezz még ma, mert a létszám korlátozott! ... jaaa és a csajok csoportja már majdnem tele van ;)

Flörtiskola Pasiknak
(4, egymástól különálló, de egyben igazán élvezetes alkalom)
2009. Július, 15.Szerda, 19 00
2009. Július, 16.Csütörtök, 19 00
2009. Július, 22.Szerda 19 00
2009. Július, 23.Csütörtök, 19 00

Tematika:

1. Egyéjszakás kaland, vagy hosszú távú barátnő?
2. Amitől a nő észrevesz – divattippek
3. „Előbb meg kell fogni a tyúkot, csak aztán lehet kopasztani” – népi bölcsesség, s ami mögötte van
4. Szex és megvolt – mi jön holnap? (Ha meg akarod tartani..)

Bővebben ITT >>>

(Képek: piqs.de)
  
 
[ 5232 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x