6 hatékony duma a strand-flörthöz, csak csajoknak!
Címlap / Te+Én+Szex / 6 hatékony duma a strand-flörthöz, csak csajoknak!

6 hatékony duma a strand-flörthöz, csak csajoknak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Bajod van meleggel? Izzadsz, és elviselhetetlen a forróság? A nyár azonban legszexisebb időszak. Pici ruhák, bikinik. Hidd el a napon felhevült test illatát imádják a pasik. Már csak az ujjaid köré kell csavarnod. Flört feketén-fehéren, vízparton, strandon, buszon, táborban, a nyáron. 

A hőségben a szívek is hamarabb felforrósodnak.  Most néhány hatékony dumát kínálunk a nyári flörtökhöz:
 1. Kérdezd meg a srácokat, hogy hol lehet a közelben nagy, vastag, csöpögős kolbászokat kapni, ugyanis a napon nagyon kiéheztél! – ha nem veszik az adást, akkor nem érdemes velük tovább vacakolni.

   
 2. Kend be magad szexisen napolajjal. Mondom olaj! Nem felszívódós krém! Olaj! Nem környezetbarát, hanem szexis. Főleg, ha már barna vagy. Ha a kenegetést sokan látják, előbb-utóbb jön valaki aki be akarja fejezni majd a hátadon a kenegetést, a testeden meg a többit.
   
 3. Vetkőzz és öltözz szexisen. Szép lassan kerüljenek le rólad a cuccok, még akkor is, ha legszívesebben egy perc alatt ledobnál mindent és a habokba rohannál.
   
 4. Villants cicit! Ne az egészet pakold közszemlére, csak „véletlenül” éppen egy picikét, éppen csak a bimbóudvart, és éppen csak hogy az a helyes srác lássa! Tanulj a Mesterektől, így kell csinálni:


 5. Ugrálj, sikongass, játssz, engedd, hogy vízbe dobjanak, ne rinyálj a frizurádért. A nyári hajviseletedet legjobb a strandidényre tervezni. A strandon nem nyerő a rátarti divatbaba szerepkör.
   
 6. Szexi fagyinyalás – erről már írtunk, kattints át és nézd meg a videót.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 5573 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x