Béna fickók, kerüld őket! 10 tiltás okos nőknek!
Címlap / Te+Én+Szex / Béna fickók, kerüld őket! 10 tiltás okos nőknek!

Béna fickók, kerüld őket! 10 tiltás okos nőknek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Vannak eleve vesztes pasasok, akikkel azonnal szakítsd meg a kapcsolatot, ha az alábbiakat tapasztalod! Ők azok, akik mindig a lista végén vannak, akik sosem kapnak fizetésemelést, akikből soha nem lesz énekes halott sem. Tilos velük mélyebb kapcsolatot építeni! Ők azok:  

10 olyan tipikus jel, amiből előre tudni lehet, hogy a pacák veszett fejsze, nyél nélkül. Eleve nem érdemes vele időt pazarolni. Figyelem! Csak az első randiról, vagy az első ismerkedésről van szó! Ezek a témák szigorúan tilosak, ha sikeres embert akarsz találni magadnak!


HarmoNet tipp: Iszonyúan ciki randevú sztorik (+18) >>

Soha ne állj szóba azzal, aki az első  randin:

 • Magánéleti problémáival kezd traktálni, és azt mondogatja, hogy milyen megértő vagy. Pláne kerüld azt, aki egyből elmeséli, hogy jelzáloggal terhelték meg a házát, vagy pénzügyileg teljesen nullán van.
   
 • Kétségbeesetten próbál „valami nőt” találni. Amennyiben te egy „valami nő” vagy, ő az embered, ám amennyiben magára valamit adó nő vagy, elkerülöd az ilyen alakot!
   
 • Vigyorex, vagy hurrá-optimista. Aki folyton vigyorog, vagy aki kizárólag erőszakosan csak szórakoztatni próbál, de nem tud semmiről véleményt mondani, az bizony egy szerencsétlen lúzer. Add tovább! A rosszabbik eset, ha csak a telefonszámodra vadászik és megpróbál beszervezni egy MLM hálózatba.
   
 • Részeges. Aki egy olyan bulin berúg, ahol csajozni lehet, az valószínűleg alkoholista. Nem! Nem tudod megmenteni vagy jó útra terelni! Ne is vidd haza! Engedd tovább!


  pixabay
   
 • Panaszkodik a feleségére/csajára, vagy exére, hogy az hogy kitolt vele, milyen rossz az ágyban, vagy mennyire ilyen és olyan. Ha nem akarod, hogy rólad is ezt mondja majd a hátad mögött, akkor még idejében engedd szélnek!
   
 • Meg akarja oldani az életedet két perc ismeretség után. Máris jobban tudja, mit kéne tenned, mint te magad? Komplett hülyének érzed magad mellette? Hacsak nem vágysz arra, hogy ez így maradjon, hajtsd el a srácot valami problémamegoldó területre.Nyavalyog. A prosztatabántalmait ecseteli, vagy a fogászával folytatott beszélgetést meséli el. (pláne, ha büdös is a szája) Aki csak a saját nyavajáit tudja ismételgetni, azt küldd egy rehabilitációs központba, próbálja felszedni egy másik ápolttársát, téged hagyjon inkább élni!
   
 • Térít, eszméket kerget. A legtöbb normális embernek van vallási, politikai vagy ideológiai rendszere, amiben hisz. Ám ezt nem az első találkozáson kell megvitatni, pláne nem olyan hangnemben, hogy ezzel mások érzéseit esetleg megsértse. Kerüld a prófétákat!
   
 • Intellektualizál. Ha a pasas egy mondatban háromnál több idegen szót mond, moralizál, vagy erőszakosan kultúrsznob benyomását kelti, valószínűleg csak téged akar kábítani. Viszont rossz eszközzel. Engedd el a sarokban álló „eltéslyányokhoz”, hátha náluk bejön a duma! (Viszont nekik vagy nincs olyan jó lábuk, mint neked, vagy nem látszik a saruban)
   
 • Jósol, horoszkópozik, ezoterizál. A fiúk körében elterjedt, hogy a csajok buknak az ezós fickókra. Ezért tenyérjóslással vagy horoszkópozással próbálkoznak. Egy HarmoNet olvasó előtt hamarabb lebuknak, mint búcsús céldobóban a paprikajancsi. Az ilyen fickó felszínes és manipulatív. Mondd neki, hogy kvadrátos ma a Szaturnusz, és nem kedvez a párkapcsolatoknak, majd hagyd a fenébe!

HarmoNet tipp: 6 hatékony duma a strand-flörthöz, csak csajoknak! >>

A valóban jó pasik felszedésében segíthet neked a barátod, barátnőd, vagy öccsök, húgok és bátyók végtelen sokasága, s ha mégse, segít az online társkereső. Inkább kérj tőlük segítséget és referenciát!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 24230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x