Cikornyás cukormáz - Hello Kitty esküvő
Címlap / Te+Én+Szex / Cikornyás cukormáz - Hello Kitty esküvő

Cikornyás cukormáz - Hello Kitty esküvő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az esküvőt mindig is a nő álmodja meg. Ám a férfit ilyen nyíltan semmibe vevő esküvőket csak a távol keleten lehet találni. Szívem szerint a Hello Kitty esküvőt kizárólag leszbikus, 19 éves lányoknak engedélyezném, de ezzel az ötletemmel valószínűleg a rajongók és a piacon vígan élő vállalkozók gyilkosságának áldozata lennék. A Harmonet Hello Kitty nap leggiccsesebb összeállítása következik, egy örök témáról: Az esküvőről! 

A Hello Kitty stílusú esküvőt onnan ismered meg, hogy minden van, mint a búcsúban. Bizbasz, kacat, csillagszóró, lehetőleg pink színekben és Hello Kitty dizájnban, mert úgy legalább trendi a giccs.

Ezen a ponton, ha életedben bármikor is férjhez akarsz menni, azonnal zavard el a pasidat a gép elől, gondoskodj róla, hogy soha ne lássa az alábbi képsorokat! Fogjuk kézen egymást, mint barátnőkhöz illik és járjuk végig, mint barátnő a barátnővel, a Hello Kitty fanatikus ara útját a leánybúcsútól a nászi ágyig.


Íme a tér, ahol leánybúcsúdat szervezheted. A már megféjeződött barátnők gyerekei elvannak a csúszdákon, addig ti pompás Hello Kitty formájú sütikéket ehettek a bárban, és jókat sikkanthattok egy-egy cuki ábrázolás láttán. Másnap kezdődjön a készülődés.

Természetesen a make up-hoz használhatod a Hello Kitty sminkeket
>>

A ruhádat pedig ezek közül választottad ki:


A menyegzőre feltehetőleg vagy egy dizájnos autóval mész, például ilyennel >>>  vagy egy különleges lovas hintóval, mint ami a képen látszik. (Hasonlókat egyébként Bécsben láttunk, igaz azt nem a Hello Kitty, hanem a Manner pénzelte – a dizájn azonban kb. ugyanez volt. A szerk.)


Természetesen szíved választottja már jó előre bekészült a gyűrűkkel, melyek egy esküvői Hello Kitty párt ábrázoló porcelánszelencében pihennek, várva azt, hogy becses ujjadra húzd őket – apropó: a körmödön ugye Hello Kitty lakkozás van?


HarmoNet tipp: Hello Baby Kitty - szédületes szülészet >>

A menyasszonytáncra külön kis combkötőt tervezett a dizájner, melyben diszkréten elrejthető a rúzs, valamint egy patronos szilvapálinka. (Öntsd a vőlegénybe, különben nem mondja ki az igent!)
A távol-keleti párok Hello Kitty óriásbábok kíséretét elengedhetetlennek vélik. Az integető és lépegető monstrumok európai szemmel inkább ijesztőek és egy focimeccs kabalababáihoz hasonlítanak. Nem haragszunk meg, ha eltekintesz ettől, de csak akkor, ha az alábbi tortát bevállalod.


Vessünk egy utolsó pillantást az esküvői tortára, mely olyannyira színpompás és giccses, hogy egy pop-art tervező művész valószínűleg egy 100-as csomag rózsaszín papír zsebkendőt tele sírna a meghatottságtól, ha ehetne belőle egy ici-pici harikát. A marcipán borítást azonban kizárólag a násznép kaphatja meg. A cukrászipari műremek esetében bennem felmerült a kérdés, mi tartja a fej-nehéz ifjú Kitty-párt ilyen peckesen a torta tetején?

A helyes válasz: A rajongói lelkesedés! Ugyanis Hello Kittyben hinni kell!

HarmoNet tipp: Mit hoz a konyhára Hello Kitty? >>

Az ifjú pár pedig nászéjszakára valószínűleg az alábbi két szoba közül az egyiket választja majd ki:
Az elszántak pedig, akik még bírják gyomorral, nézzék végig az alábbi videót:


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 4976 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x