7 pasitípus, akiknek a nők nem tudnak ellenállni
Címlap / Te+Én+Szex / 7 pasitípus, akiknek a nők nem tudnak ellenállni

7 pasitípus, akiknek a nők nem tudnak ellenállni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Vajon miért van az, hogy egyes pasik mindig a legjobb nőket tudják felszedni? Természetesen nem csak a külső vonzó. Bizonyos személyiségjegyekkel rendelkező férfiaknak egyszerűen nem tudnak ellenállni a nők. Melyek, kik azok?  

1.  A romantikus

Tényleg hisz a klasszikus románcban. Figyelmes, mindig hoz virágot vagy csokoládét, maga gyújtja meg a gyertyát a vacsoraasztalnál. Gyakran hívja a nőt, hogy érezze, hogy gondol rá. A nő szemébe nézve juttatja kifejezésre érzéseit.

Miért ellenállhatatlan? A nők értékelik a megbecsülést, ezért minden megnyilvánulási formája örömet okoz nekik.  Emellett a nők is biztosak lehetnek abban, hogy ők is nyíltan vállalhatják romantikus oldalukat.

2.  A magabiztos

Az önbizalommal semmi gondja nincs. Öntudatos, és olyan kisugárzása van, mely hatalmat tükröz. Soha nem féltékeny, nem tartja veszélyesnek társa ellenkező nemű barátait vagy munkatársait.

Miért ellenállhatatlan? A nők bomlanak a magabiztos pasikért, mert a mellettük ők is azzá válnak előbb vagy utóbb. A magabiztos férfinak soha nincs szüksége a nő megerősítésére, ez még vonzóbbá teszi őket.

3.  A művész

Spontán, a pillanatnak él. Gyakran elkápráztatja a nőt kreativitásával: egy dal, mely a nőről szól, vagy egy festmény, ami a nőt ábrázolja.

Miért ellenállhatatlan? Minden nő szereti különlegesnek, kivételesnek érezni magát.  Ezt nem is lehet könnyebben elérni, mint mikor betöltheti a múzsa szerepét, valamint tisztában van azzal, hogy inspirálja a művészt.

4.  A külföldi

Messziről jön, távoli egzotikus országból. Édes akcentussal beszél, vagy teljesen másképp látja a világot. Hétköznapi szokásai furcsának tűnhetnek, de mégis elbűvölő.

Miért ellenállhatatlan? Azért is esik rá a nők választása, mert általa megismerheti a világot, tágulhat a látóköre, a varázsuk egy másik kultúra érdekességéből ered.

5.  A szabadszellemű (vagyis a rosszfiú)

Oda megy, ahová a szél sodorja, mely legtöbbször egy kiszámíthatatlan kaland. Lehet, hogy motorral járja a világot, vagy egyszerűen csak nem megy be dolgozni és elviszi a nőt egy utolsó pillanatban bejelentett kirándulásra. A lényeg az, hogy nem igazán gondol tettei következményeire.

Miért ellenállhatatlan? Minden nőnek tetszik, ha a férfi egy kicsit lázadó. Szeretik a gondtalanságot és remélik, hogy rájuk is ragad belőle. A nemtörődöm férfi a fiatalságot idézi fel. Ha a nő hosszabb távú kapcsolatba kerül vele, próbálja megszelídíteni, annak ellenére, hogy tisztában van vele, hogy nem sok esélye van a sikerre. 

6.  Az intelligens


Intellektuálisan stimuláló beszélgetéseket kezdeményez és érdekli a nő álláspontja is. Humora egyedülálló, sok vidám órát csempész az együtt töltött időbe. Soha nem válik unalmassá.

Miért ellenállhatatlan? A szellemi kapcsolódás a működő kapcsolat egyik fő biztosítéka. Sok nőnél ez a legfontosabb, mivel sokkal kommunikatívabbak, mint a férfiak.

7.  A figyelmes

Kinyitja a kocsiajtót, feladja a kabátot, kihúzza a széket. Soha nem engedi, hogy a nő fizessen egy vacsoráért vagy mozijegyért. Minden esetben figyelembe veszi, hogy érzi magát a nő.

Miért ellenállhatatlan? Ha egy nőt már összehozta a sors a rosszfiúval, valószínűleg átgondolja a prioritásokat. Lehet, hogy sok-sok negatív tapasztalat kell hozzá, és egy bizonyos fokú érettség, viszont egy idő után a legtöbb nő úgy gondolja, hogy olyan férfiakat enged az életébe, akik hosszú távon is megfelelnek elvárásaiknak.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 7192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x