A barátnőm pasija - kellemetlen, de vele jár!
Címlap / Te+Én+Szex / A barátnőm pasija - kellemetlen, de vele jár!

A barátnőm pasija - kellemetlen, de vele jár!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

A barátnőm pasija olyan, mint egy gyógyszer mellékhatása: Kellemetlen, de vele jár. A pasinak van egy hatalmas előnye: Kazincbarcikán él, a barátnőm meg pesti, így legalább ritkán kell eltűrni azt a rémes pasit. Csak a barátnőm nyavalygását viselem. Miért zavar a barátnőm pasija? Ha már jártál ebben a cipőben, akkor megértesz!  

A barátnőm a nyaraláson szedte fel a pasit. Megvolt a csók, a kéz a kézben járás a Balaton partján éjszaka, megvolt az első tapizás, aztán pedig a kijózanodás: haza kell menni, vége a nyaralásnak. 13 évesen ugyanolyan sokkoló egy nyári flörtből kialakult szerelem, mint 31 évesen. Talán kamaszként még több az idea, kevesebb a tapasztalat, felnőttként fordulhat a kocka, de lelki megpróbáltatás marad, s a barátnőkön csapódik le az egész.Segítség, szerelmes csaj barátnője vagyok!

Amikor a barátnőnk szerelmes, nem mindig kellemes társaság. Barátnőnek lenni ilyenkor a legkeményebb megpróbáltatás. A barátnőnk ugyanis csak akkor találkozik velünk, ha a fickó éppen nincs jelen – de akkor sincs más témája, csak Ő, Ő, Ő és Ő. Egy-két napig még könnyű osztozni ezen a szerelmes lelkesedésen, de hosszú heteken át bizony kemény megpróbáltatás a barátságnak, ha az egyik fél szerelmes. Pláne akkor, ha a kiválasztódott pasi komoly kívánnivalókat hagy maga után, s szerinted egyáltalán nem méltó a nagyszerű barátnőd szerelmére. Kiválasztódottat írtam – mert ilyenkor a szándékosság, a józanész vagy a ráció ügyesen féle állnak, s díszsorfalat alkotnak a hülyeség és meggondolatlanság mezsgyéje mellett, melyen a szerelmes barátnőd végigvonul.

HarmoNet tipp: Mire számíthatunk szakítás után? A gyász 5 stádiuma >>

Tragikus manus!

Ha a manus, akit kedves barátnéd felszedett, egy két lábon járó élő katasztrófa, s ezt mindenki egyértelműen látja, csak az érintett nem, nos akkor nehéz helyzetben vagy. Mit tehet egy kebelbarát, hogy lebeszélje szíve választottjáról azt, akit nagyon szeret, s úgy, hogy az ne essen kétségbe, ne legyen belőle vita, veszekedés, utálkozás. Ilyenkor a bölcs hallgat, finoman, kedvesen kezeli a helyzetet, nem avatkozik közbe, - bár őszinte véleményt mondhat - bízva abban, hogy a lila ködök felszálltával magától megoldódik a helyzet. Barátnőd ugyanis nem hülye – ezért lett a barátnőd! – csak momentán szerelmes. A kevésbé bölcsek megpróbálkoznak konspiratív lebeszélő hadműveletekkel, esetleg durva véleményalkotással, vagy kirekesztéssel. Ez soha nem vezeti barátnőnket jobb belátásra, sőt kifejezetten az egyetlen szeretőnek és megértőnek tűnő, ám több szempontból életellenesen pocsék pasi karjaiba zavarja őt. Ez ugyebár nem cél. Ez utóbbi hibát egyébként anyukák is túl gyakran követik el puszta jó szándéktól vezérelve.

Segítség, féltékeny vagyok!

A másik fontos véglet, ha a barátnő végre-valahára tényleg álmai pasiját fogja ki. A srácnak tényleg van táblás csoki-szerű hasizomkockája, tényleg van jövőképe, tényleg van jó autója, tényleg érző és értő lény, tényleg jó családból származik. Méltó társ a barátnődnek. Neked a kotta szerint, melyet az amerikai filmek diktálnak, örülnöd kéne. Ám beléd mar a féltékenység. Ha nincs éppen pasid, azért. Ha van, de messze elmarad a barátnőd álom pasijától, akkor azért. Tudod, hogy illene örülnöd, sőt örülsz is tulajdonképpen, mert a barátnődet nagyon szereted – ám egyszerre féltékeny és irigy is vagy, mert magadnak is szeretnél egy szeletet a boldogságából. Ilyenkor kell figyelned, nehogy „kerékkötő” vagy „gyertyatartó” legyél a kapcsolatukban. Állj félre bölcsen, esetleg érdeklődj, hogy van-e a családban unokabáty, unokaöcsi, vagy gyermekkori cimbora, aki hasonló potenciállal bír mint Mr. NagyŐ. Tudd: az érzés ilyenkor természetes, s nem vagy rossz. Nem a barátodtól akarod elvenni a neki megadatott nagy szerelmet, csupán részese lennél a boldogságának.

Soha nem szabad megsértődni, ha szerelmes barátnőd


  • hosszú időn át, vagy reggeltől estig hanyagol, és a fickóval van elfoglalva.

  • nem hív fel olyan gyakran, mint korábban tette

  • csak egy témáról tud beszélni: a pasiról, minden mennyiségben.
  • elfelejti, amit megbeszéltetek, vagy szórakozott a neked fontos dolgokat illetően. (Nem akar rosszat, egyszerűen csak szerelmes! Emlékeztesd, hiszen most nem beszámítható!)
  • amikor együtt vagytok, akkor is a pasijával búg a mobilon


Ezek a dolgok nagyon bántók tudnak lenni, de ne sértődj meg rajta, ugyanis nem akar rosszat a másik. A szerelem tipikus mellékhatásai ezek, melyek viszonylag gyorsan gyógyulnak. Arra azonban törekedjetek, hogy régi jó barátságot egyetlen fickó kedvéért sem érdemes felrúgni. A pasi lehet, hogy hamar megy, s a régi barátnődet vissza fogod sírni. 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 9451 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x