Szex a szlengje mindennek
Címlap / Te+Én+Szex / Szex a szlengje mindennek

Szex a szlengje mindennek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Pistikének, Mórickának, Nyuszikának és még számos vicc népszerű központi figurájának egyetlen dolog jár csak a fejében: Szex, Szex, Szex. Gyakorlatilag nincs olyan kereső kifejezés, amit beírva az Internetes keresők szinte bármelyikébe, vagy a kép, vagy a szöveg találatok között ne szerepeljen legalább egy utalás a szex valamilyen formájára. Mert szex a szlengje mindennek... 

Mindenről AZ jut az eszedbe?
A szex és a politika az a két dolog, amit a humorban, a flörtben, a versekben és a hétköznapokban is szeretünk finoman elrejteni. Csupán utalni rá, árnyalni a jelentését, szóval, tettel, mimikával éreztetni, hogy miről is van szó. Ezek az apró, kimondatlan jelzések igen élvezetesek, humorosak, vagy akár izgatóak is lehetnek. Aki folyton a szexről beszél, akinek mindenről AZ jut az eszébe, valószínűleg nem perverz, nem is biztos, hogy nem jut a napi betevőhöz. Lehet, hogy a verbális szexet, vagyis a frivol utalásokat csupán (elő)játékként alkalmazza. Szereti zavarba hozni a prűd embereket, imád nevettetni.

Szexi gondolkodásmód  – prüdéria ellen!
Egy tanulmány kimutatta, hogy azok az emberek, akiknek van humorérzékük, akik képesek nevetni, viccet csinálni a dolgokból, közkedveltebbek azon társaiknál, akik komolyak, vagy akik nem nevetnek a vicceken. Amikor egy személy társasági népszerűsége a kérdés, mindig az első számú szempontok egyike, hogy mennyire humoros, mennyire tudja megnevettetni a többieket. Mivel a frivol utalások a humor legfontosabb forrásai, így a szexi gondolkodású emberek általában többet nevetnek, könnyebben elértik a viccet, könnyebben nevettetnek meg másokat. Ennek magyarázata, hogy megértik az összefüggést például a havazás és a szex között. (Mert az alkalmi szex olyan, mint a havazás: Nem tudod előre, hogy hány centi lesz és meddig fog tartani.)A szexi gondolkodás a szellemi kreativitás egyik formája
, melyben megtaláljuk a humort, az összefüggést olyan dolgokkal, vagy dolgok (személyek) között, melyek alapvetően semmiféle kapcsolatban nem lennének a szexualitással.

HarmoNet tipp: Napi cuki szex játékunk: Ez van, ha nadrág alá túr a kis vakond... (+18)  >>

Néhány vicces példa a szexi gondolkodásra:
  • Belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, majd megtalálod a legérzékenyebb pontot, és szívni kezded! Szemét szúnyog!
  • Ha hozzám érsz már nedves vagyok, imádom ahogyan meztelen testem simogatod, várok minden veled töltött pillanatot és sohasem akarok másik törölközőt.
  • Nekem nincsenek olyan jó izmaim, mint Arnoldnak és nincs olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, nincs olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint Lassie.
  • Forróságtól izzadva vágyom rád! Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetcentiméteredet s élvezni, amint zuhanyként hűtöd le testemet. Istenem, de imádlak csoki fagyi.


A szexi gondolkodás ékes példái a népdalok, melyekben virágokról, májusfákról búzakalászokról és galambokról énekelnek, de valójában genitáliákról, megtermékenyítésről és nedves randikról van szó bennük.

HarmoNet tipp: A Titkos Név - hogy hívjuk Azt Ott Odalent? (+18) >>

Ha úgy érzed, hogy megvan benned is a szexi gondolkodás képessége, na habozz, küldd el a kedvesednek valamelyik vicces dumát SMS-ben, vagy suttogd a fülébe!


Kép: Piqs.de
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 6771 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x