Karmikus szerelmek
Címlap / Te+Én+Szex / Karmikus szerelmek

Karmikus szerelmek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Előző életemben Ő volt a: a; férjem b; feleségem c; gyerekem d; ellenségem. Igen gyakori, hogy az előző életekbe való visszakacsintás ezekkel a tényekkel szembesíti az embert. A visszakacsintás néha nem is olyan ártatlan dolog. Amikor valaki szembesül korábban megélt dolgaival, egész jelen életét tönkreteheti, ha a visszavezetést nem szakember végzi. 

Előző életemben Ő volt a: a; férjem b; feleségem c; gyerekem d; ellenségem. Igen gyakori, hogy az előző életekbe való visszakacsintás ezekkel a tényekkel szembesíti az embert. A visszakacsintás néha nem is olyan ártatlan dolog. Amikor valaki szembesül korábban megélt dolgaival, egész jelen életét tönkreteheti, ha a visszavezetést nem szakember végzi.

A nagy szerelmek minden esetben „karmikusak”. Van, aki ezt magyarázatként, egy fajta takaróként használja, de olyan is, aki tudja, hogy mit jelent. Többnyire nem először találkozunk azokkal, akikkel összeterel bennünket a Nagy Intéző. Amikor elkezdünk a „honnan jöttem?” kérésével foglalkozni, bizonyos, hogy érdekelni kezd bennünket, hogy:

Ki voltam előző életemben?
Amikor elhatározzuk, hogy vissza akarunk tekinteni korábbi létezésünkbe, fel kell vállalnunk, hogy szembe nézünk mindazzal, amit a hátunk mögött hagytunk. Ez a szembenézés nagy tanulságokkal és nagy traumákkal is szolgálhat. Aki egyik előző megtestesülése során bűntettet, vagy más szörnyűséget követett el, gyakran igen nehezen tudja feldolgozni az élmény újraéléséből adódó sokkot ebben az életében. Hogy ez ne így történjék, fontos, hogy a visszavezetést képzett terapeuta végezze, aki segít abban is, hogy az élmény jelentőségét feldolgozzuk magunkban.

Az élmény valóság!
Az „időutazásban” megélt élmény újraélése valóságos. Aki már részt vett ilyenen, az tudja, hogy ez az emlékezés igen megrázó, és teljesen valósághű lehet. Az élményből felébredve fontos tudatosítanunk magunkban, hogy ez az esemény valamikor régen, egy másik testben, egy másik korban történt, hogy bűnhődésünk emiatt az esemény miatt nem olyan jellegű, ahogy az atya sarokba állítja a gyermekét. Minden esemény, minden tett a maga idejében helyén való és szükségszerű. Amint a karma-vándor képes felfogni, hogy a világ teljes egységben létezik, és hogy – bár azzal a valaha élt emberrel egy – ugyanúgy egységben létezhet mindazokkal akikkel múlt, és jelen életében is együtt van. Egység-tudata, és hite feloldást adhat múltban elkövetett tettei alól.

Előző életemben más nemű voltam ...
Valószínűleg ahogyan testünket levetjük, és felvesszük, ugyanúgy cseréljük nemünket is. Előző életéből valószínűleg mindenki tudja, hogy milyen volt ellenkező neműnek lenni, és erre a tudásra a lelke mélyén emlékszik is. Ha saját nemét túlzottan erősen képviselte, úgy előfordul, hogy a következő megtestesülés során a nő férfias vonásokkal, vagy a férfi nőies jegyekkel születik, akár külsőleg, akár belső tulajdonságait tekintve. Nem kell homoszexualitásra gondolnunk, vagy más szélsőségre, elegendő, ha csak jellemvonásokban gondolkodunk. Ezek a múlt életes emléknyomok bukkannak legkönnyebben, gyakran mindenféle visszatekintés nélkül is. Némely embernél lelki gócokat okoznak, másoknál segítik annak megértését, hogy a másik nem tagjai miként élhetnek meg dolgokat.

Karmikus szerelmem
Előző életünkben már együtt voltunk vele, valamilyen kapcsolatunk volt. Szerelmünk kiváló lehetőség arra, hogy a korábbi kapcsolat hibáit kiköszörüljük, vagy a korábban zseniális együttműködést tovább folytassuk, de arra is, hogy még jobban elrontsuk, s hogy melyiket választjuk, rajtunk áll.

Bucher Kati
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x