Színes kapcsolatok
Címlap / Te+Én+Szex / Színes kapcsolatok

Színes kapcsolatok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

Szó szerint színesek. A fekete-fehér, a barna fehér, vagy éppen a sárga, vagy vörös bőr kombinációi. Amsterdamban mindennapos, Magyarországon meghökkentő. Néhol megszólják azokat, akik fel merik rúgni a konvenciókat, és nem a sajátjukkal azonos bőrszínű partnert választanak. Miért választanak az afrikaiak szőkéket, és miért vonzódnak a szőkék az afrikaiakhoz? Hogy kerül egy filippinó feleség egy magyar férfi oldalára? Ciki-e cigánnyal járni? Miért vannak előítéletek az eltérő bőrszínnel kapcsolatban?  

Kihalnak a szőkék?
Egy kutatás szerint nem is telik el sok idő, míg a világon megszűnik a szőke és fehér bőrű embertípus. Feltehetőleg az utolsó ilyen genetikai állományú ember Finnországban él majd, hiszen ott él a legtöbb „skandináv típusú” ember. A szőkék kihalásának oka éppen az, hogy a felgyorsult világban a helyváltoztatás gyorsaságával egyidejűleg az emberiség folyamatosan vegyül egymással, a teljesen eltérő génállományok kombinációiból új, teljesen kevert fajú emberek jönnek létre. Mivel a sötétebb vérvonalat örökítő gének erősebbek a szőke fehér bőrű és kék szemű géneknél, így könnyen előfordulhat, hogy ükunokáink már ujjal mutogatnak majd egy természetes szőke emberre, és senki nem fogja érteni többé a szőke nős vicceket. Ha ez igaz, akkor a szőke embereket veszélyeztetett fajnak lehet nyilvánítani.

Vegyes kapcsolatok
A világok és a határok közeledésével, a gyors és olcsó utazás lehetőségével megszűnik a határ az emberi fajták között. A fekete és a fehér ember ma már bármikor találkozhat, a keleti, sárga bőrű emberek ellepik Európát és az Egyesült Államokat, hiszen a túlnépesedés éppen náluk a legfenyegetőbb. Az első generációk – mutatta ki egy német-amerikai kutatás – még megtartják a népre, fajtára jellemző konvenciókat és hagyományokat, de a harmadik generációtól már többnyire nincsenek tekintettel a bőrszínre, vagy fajra az adott országban letelepedett népek. Az USA-ban kínai negyed falain kívül is házasodnak, főleg a magasabb iskolázottságú emberek nyitnak. Németországban a török bevándorlóknál már a második generációban is megfigyelték ugyanezt.

Magyarországon ciki és divat egyszerre
Hazánkban trendinek, divatosnak számít egy formabontó kapcsolat, főleg a kamasz-tini világban. A fiatalok szívesen ismerkednek külföldiekkel, mert így nem csak az angolt tudják gyakorolni, hanem menőnek, merésznek és formabontónak tartják őket a többiek. A fekete, vagy amerikai fiúk-lányok kifejezetten divatosak, míg a hazai kisebbség, a cigányok kirekesztettek ebből a divathullámból. Minden országban, így hazánkban is vannak fajvédő csoportok, ahol kifejezetten nem kívánatos egy ilyen kapcsolat, érdekes, hogy nem csak magyar, hanem zsidó csoportok is folytatnak ilyen kirekesztő politikát.

Mit szólnak a szülők?
A szülők többnyire értetlenül állnak a helyzet előtt. A gyerekek párválasztásába többnyire nem szólnak bele keményen, vannak, akik csak reménykednek abban, hogy majd kinövi ezt a hóbortot, mások azonban vérre menően kitiltják, kitagadják a más bőrszínű partnert az otthonukból. A toleráns magatartás ritka, mint a fehér holló, fekete Afrikában. A szerelem pedig általában nem törődik sem a bőrszínnel, sem a határokat nem ismeri. Egyszerűen támadásba lendülnek a hormonok, és mondhatnak bármit a szülők, vagy az emberek az utcán, folytatódik a keveredés, az egész világon, és Magyarországon egyaránt.

Váraljai Julianna
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1688 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x