HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-20
Címlap / Te+Én+Szex / Lélekpár – akinek a legjobb kell

Lélekpár – akinek a legjobb kell

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-09-20

Mindenki keresi életében azt a párkapcsolatot, mellyel élete minőségét javíthatja. Vannak akik nem elégszenek meg akármilyennel, nekik ebből is a legjobb kell. Tucatnyi párkapcsolat után előjött bennem az érzés, hogy biztos létezik egy olyan Nő a világban, aki pontosan nekem lett szánva, és én Neki! Foglalkoztatott a kérdés, vajon mitől sikeres egy kapcsolat?  

 

Mindenki keresi életében azt a párkapcsolatot, mellyel élete minőségét javíthatja. Vannak akik nem elégszenek meg akármilyennel, nekik ebből is a legjobb kell. Tucatnyi párkapcsolat után előjött bennem az érzés, hogy biztos létezik egy olyan Nő a világban, aki pontosan nekem lett szánva, és én Neki! Foglalkoztatott a kérdés, vajon mitől sikeres egy kapcsolat? Milyennek kell lennie a másiknak és nekem, hogy boldogság szülessen az együtt töltött időből?

Ezen filozofálva egyszer csak felsejlett az érzés, valahonnan a tudat mélyéből, hogy van egy olyan párom, aki mindig is az volt csak nem találkoztunk már rég. A feladat: Őt megtalálni, a Lélekpárt.

Hosszú évek keresése és gyakorlása során megértettem a lélekpár jelentését és felismertem azokat az elveket, melyek ismeretében meg lehet találni saját lélekpárunkat! Kidolgoztam olyan belső (meditációs) gyakorlatokat mellyel a folyamat felgyorsítható, így ma azzal "dicsekedhetek", hogy megtaláltam Őt.

A keresés során a legfontosabb elv a hermészi üzenet: "Ahogy bent, úgy kint". Ez azt jelenti, hogy amit megtalálunk magunkban, azt vagyunk csak képesek megtalálni a világban. Ezért például egy nőnek, a hozzá leginkább illő férfit nem kívül kell kutatnia a környezetében, hanem saját személyiségében kellene jobban széjjelnéznie!


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4876 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/harmonet_kinai.png
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x