Urald az ejakulációdat!
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Urald az ejakulációdat!

Urald az ejakulációdat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

A szakértők véleménye szerint a férfiak azért ejakulálnak túl gyorsan, mert nem ismerik fel azokat az érzéseket, amik megelőzik az orgazmust, azaz nem tudják megragadni azt a pillanatot, amelyben erőt kellene venniük magukon ahhoz, hogy feltartóztassák az ejakulációt. Erre a teóriára építve állított össze egy amerikai pszichiáter különböző lépésekből álló módszert. Íme! 

A szakértők véleménye szerint a férfiak azért ejakulálnak túl gyorsan, mert nem ismerik fel azokat az érzéseket, amik megelőzik az orgazmust, azaz nem tudják megragadni azt a pillanatot, amelyben erőt kellene venniük magukon ahhoz, hogy feltartóztassák az ejakulációt. Erre a teóriára építve állított össze egy amerikai pszichiáter különböző lépésekből álló módszert, amely megtanítja a férfiakat összpontosítani a kilövellés előtti pillanatra. Íme.

1. A "stop-start"

Az első lépés a partner kielégítése, kérjük meg, hogy kizárólag a saját érzéseire figyeljen. Amikor érzi, hogy közeledik a csúcshoz, álljunk meg. Kis idő elteltével az ejakulációs inger mérséklődik, kezdjük újra, de közben próbálja meg visszatartani még legalább 15 percig. Akkor tettük meg az első lépést, ha sikerül neki ezt 3-4-szer egymás után megismételni, tehát így élvezni. Fontos: az orgazmus alatt a férfi kerülje az erotikus fantáziálást. A cél, hogy fel tudja ismerni a különböző érzéseket, melyek az izgalom és az orgazmus különböző fázisaihoz tartoznak.

A második lépés a fent leírtak megismétlése valamilyen kenőolajjal, ezt addig kell folytatni, amíg a férfi meg nem tanul sokáig maszturbálni az orgazmus elérése nélkül. A kenőanyag szerepe, hogy olyan környezetet teremtsen, mint a hüvelyé, és így olyan érzetet keltsen, mint a behatolás. Ebben az esetben is 3-4-szer kell megismételni a feladatot.
Végül alkalmazzuk a "stop-start"-ot a közösüléskor. A partner üljön lovagló pozícióban a férfira, aki legyen mozdulatlan, helyezze kezeit a nő csípőjére és így irányítsa a mozgását. A legfontosabb, hogy koncentráljon az érzéseire és, hogy mindig szakítsuk meg a szeretkezést, amikor közeledik az orgazmushoz. Miután ezt négyszer sikeresen végrehajtottuk, megpróbálhatjuk oldalra fekve is, egymással szemben. Most már a férfi is mozgathatja a medencéjét a nővel együtt, 3-4-szer elkerülve az orgazmust. Amikor már elég biztos magában, megpróbálhatjuk a "hagyományos" pozíciót is - azaz a férfi a nőn fekszik -, de ez a legveszélyesebb azok számára, akiknek korai ejakulációjuk van. Az elején elképzelhető, hogy nem fog sikerülni, de egy pár próbálkozás után el lehet sajátítani az ejakuláció szabályozását.
A szükséges idő 2-10 hétig terjed. Azért, hogy hosszú távon is megőrizzük az elért eredményeket, eddzük magunkat heti egyszer legalább hat hónapig.

2. A szorításos technika
Izgassuk partnerünket előbb száraz kézzel, majd valamilyen kenőolajjal. Amikor már majdnem ejakulál, ahelyett, hogy elengednénk, szorítsuk meg jól a péniszét 15-20 másodpercig, hüvelykujjunkkal a redőket, mutató- és középső ujjunkkal a másik oldalt szorítsuk, a többivel pedig fogjuk körül a péniszt. Határozott nyomást fejtsünk ki, de ne mozgassuk közben a kezünket.
Amikor elsajátított egy bizonyos önkontrollt, készen áll a közösülésre. A nő helyezkedjen lovagló pozícióban a férfire, helyezze be a merev péniszt a hüvelybe, majd üljön mozdulatlanul. Amikor a férfi közeledik az orgazmushoz, a nő távolodjon el egy kicsit és szorítsa meg a hímvesszőt az ujjaival. A gyakorlatot ismételjük el 3-4-szer, mielőtt eljutnánk az orgazmusig.
Amikor már a férfi elsajátított egy bizonyos önkontrollt, a nő is mozoghat finoman közösüléskor, de végig készen kell állnia arra, hogy bármikor felemelkedjen és megszorítsa a hímvesszőt. Néhány hét elteltével 15-20 percig is szeretkezhetnek anélkül, hogy a férfinek közben ejakulációja lenne.
Végül alkalmazhatjuk a technikát más pózokban is, de ne felejtsük el, hogy a klasszikus pozíció az, amelyben a legkönnyebben sülhetünk el. A szakértők azt tanácsolják, hogy alkalmazzuk az eredeti mozdulatsort legalább heti egyszer három hónapig, de akkor se csüggedjünk, ha az eredmények eleinte nem kielégítők.

Gyorsítani
A szexológusok szerint a késleltetett ejakulációban szenvedők nagy része képes elérni az orgazmust, de csak bizonyos körülmények között, például maszturbáláskor. Tehát a "betegség" leküzdéséhez elegendő lépésről-lépésre segíteni partnerünket az orgazmus eléréséhez még a közösülés alatt is.

1. A híd manőver
Egy kenőolaj segítségével izgassuk partnerünket, amíg közel nem érzi magát az orgazmushoz.
Ekkor tegye a péniszt a hüvelybe, ez alatt a nő folyamatosan izgassa a kezével, ugyanakkor a férfi pedig mozogjon előre-hátra.
A férfi szóljon a nőnek, mielőtt éppen elélvezne. Ekkor a nő vegye el a kezét és hagyja, hogy a férfi a közösülés mozdulataitól élvezzen el.

2. Ösztönzés és szórakozás
Azon az elven alapszik, hogy egy kellemes, kézzel izgatás, amelyhez az erotikában való teljes mentális elmerülés kapcsolódik, nem lehet reménytelen. Gyakorlatilag a lehető legintenzívebben kell izgatni partnerünket fizikailag, s egyidejűleg hozzá kell segítenünk, hogy leküzdje gátlásait.
Kezdjük partnerünk izgatásával - hosszan simogassuk végig az egész testét, majd lassan jussunk el a nemi szerveihez.
Ekkor kérjük meg partnerünket, hogy merüljön el erotikus képzelgéseiben. Ezek a fantáziálások váljanak beszélgetésük tárgyává. Ezzel egyidőben, hogy minél intenzívebben izgassuk a férfit, a simogatások mellett alkalmazzuk az orális szexet is. · Néhány pár a fantáziálás helyett inkább erotikus olvasmányokat vagy videó kazettákat választ.
Amikor a férfi épp a csúcsra érne, hatoljon a nőbe, s hagyjuk, hogy a medence-mozgásoktól jusson el az orgazmusig.

3. A fokozott érzékennyé válás
Az első lépés, hogy a férfi egyedül maszturbál addig, amíg orgazmusa nem lesz.
A második -talán a következő nap-, hogy a partnere előtt maszturbál és éri el az orgazmust.
A harmadik lépés, hogy partnere elégíti ki.
A negyedik ugyanaz, mint az előző, annyi különbséggel, hogy épp mielőtt eljutna a férfi a csúcsra, behatol a nőbe. Amikor a férfinek többször is sikerül a hüvelyben ejakulálni, eltűnnek gátlásai és félelmei.

Néhány esetben, mielőtt a negyedik lépést alkalmaznánk, meg kell próbálni a női nemi szervek közelében, maszturbálni és elélvezni. Így majd könnyebb lesz a hüvely belsejében ejakulálni.
Amennyiben a korai magömlés problémát jelent párkapcsolatában, akkor forduljon szakemberhez, hiszen ez ma már természetes és nem Ön az egyetlen, akinek ilyen gondja van. A korai magömlés ma már nem válóok, könnyen, gyorsan és tartósan kezelhető, csak egy kis gyakorlat kérdése.

A megoldás pedig még mindig kéznél van, csak tanulja meg használni!

Cikkünk forrása, ahol további tippeket talál! Olvassa el ezt is!

 
 
[ 16199 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x