10 tudományos szextény, amitől jobban leszel!
Címlap / Te+Én+Szex / 10 tudományos szextény, amitől jobban leszel!

10 tudományos szextény, amitől jobban leszel!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Ha a szexhez úgy igazán van kedved, akkor jobban leszel tőle - de vajon mik azok a dolgok, amik ezt okozzák? Tudományos tények, amelyek alátámasztják, hogy a szex jót tesz nekünk.  

 1. A szex, a szépség egyik kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják.
   
 2. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a bőrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bőrt.


   
 3. A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.
   
 4. A szex, az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha űzhetsz. Megnyújtja megerősíti a tested majdnem minden izmát.Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség speciális sportcipőre sem.
   
 5. A szex az egy azonnali gyógyír a vad depresszióra.Felszabadítja a test endorfinjait a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít és jólét-érzetet eredményez.
   
 6. Minél többet szeretkezel, annál többen kínálják fel neked azt. A szexuálisan aktív test hatalmas mennyiségű kémiai anyagokat bocsát ki, melyek neve feromon. Az ilyen finom szex parfümök örjítik meg az ellenkező neműeket.
   
 7. A szex a legbiztonságosabb nyugtatószer a világon. 10-szer hatásosabb, mint a Válium.
   
 8. A mindennapos csókolózás távoltarja a fogorvost. A csókolózás bátorítja a nyálat, hogy lemossa az oda nem való dolgokat a fogakról, és csökkentse a fogszuvasodást okozó savak szintjét, megelőzze a fogkő kialakulását.
   
 9. A szex valojában enyhíti a fejfájást. A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza a véredenyeket az agyban.
   
 10.  A sok szeretkezés kidugíthatja az orrot. A szex az egy nemzeti antihisztamin. Segít felvenni a küzdelmet az asthma és a szénanátha ellen.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 2044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x