Csak 10 után érek rá, drágám!
Címlap / Te+Én+Szex / Csak 10 után érek rá, drágám!

Csak 10 után érek rá, drágám!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Vajon így akarják rászedni a férfiak a nőket az imádat és tisztelet kicsikarására? Nem tudom, hogy alattomos stratégia ez vagy érzelem-szegénység. Nem véletlenül "szajkózom" az egyenlőséget ennyire, hiszen az ilyen esetek a legjobb példái annak, hogy már az elejétől jól kell indítani egy kapcsolatot, mert később már csak homokra épített vár...  Csak este 10 után érsz rá.

Gondolod, elfoglaltságod imponál? Gondolod, vonzó az elérhetetlenséged? Azt hiszed, azzal, hogy elfoglalt vagy, menő vagy a szememben?

Csak este 10 után érsz rá.
Vajon a prioritásaid hiánya van a háttérben? Ez azt jelenti, hogy nem vagyok elég fontos neked? Nem vagyok annyira fontos, mint egy ügyfél, akire napközben szánsz időt? Aki minőségi időt kap tőled? Aki nem a morzsát kapja tőled?

Csak este 10 után érsz rá.

Miért? Mindenki más fontosabb nálam? Mindenki más előrébb van a rangsorban, mint én?

Csak este 10 után érsz rá.
Hát nem is tudom. Jól esik, hogy még azt a kis időt is velem akarod tölteni, pedig értékes alvással, olvasással is tölthetnéd. De mégis. Az esik rosszul, hogy nem gondolsz rá, hogy mit érzek ebből a mondatodból.

Csak este 10 után érsz rá.
Burkoltan „zsupsz az ágyba!”  „Te csak arra kellesz úgyis, minek fektessek beléd több energiát?!”

Vagy mindez csupán a menedzser életstílus hozadéka, amivel jobban tenném, ha megbékélnék  és befognám a számat? Fogadjam el, hogy a megélhetésért napi 16 órát robotolsz és én igyam meg a levét? Nem tudom.

Csak este 10 után érsz rá.
Aha, szóval, ha nem maradok fönn, akkor gyerekes vagyok, aki nem tart lépést a felnőttekkel? Lenézel, amiatt, mert már este 9-kor lefekszem aludni? Nem tudom hova tenni. Húzó stratégia vagy mindössze nem szeretsz? Azt akarod, hogy rohanjak utánad vagy pusztán szegényes a kommunikációs kultúrád? Nyilván jólesne az egódnak, hogy ezzel a módszerrel becserkészed az áldozatot, aki utána fejvesztve szalad utánad, de gyakorlott szemem – szívem – azt súgja, e mögött rejtett manipuláció folyik. 

Vajon így akarják rászedni a férfiak a nőket az imádat és tisztelet kicsikarására?
Nem tudom, hogy alattomos stratégia ez vagy érzelem-szegénység. Nem véletlenül „szajkózom” az egyenlőséget ennyire, hiszen az ilyen esetek a legjobb példái annak, hogy már az elejétől jól kell indítani egy kapcsolatot, mert később már csak homokra épített vár...

Ha az elején felborul a két fél közös prioritása és egymás iránt tanúsított fontossági sorrendje, akkor nincs miről beszélni a továbbiakban. (Lehet, persze, hogy akik ezt a stratégiát alkalmazzák, azok se épp beszélni akarnak a nőkkel, hanem...)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6274 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x