10 örök női fegyver a pasik ellen
Címlap / Te+Én+Szex / 10 örök női fegyver a pasik ellen

10 örök női fegyver a pasik ellen

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

A legtöbb nő talán azt gondolja szendén, nem én sohasem csinálok ilyet. Őket sajnos, ki kell ábrándítsuk. Minden nő játszmázik, mert ezek örök és jól bevált fegyverek. Te melyikre esküszöl?  

A Fox News összeállított egy 10-es listát arról, milyen módon játsszák ki a nők a férfiak egóját saját maguk ellen, hogyan fordítják vissza a férfiakra saját érzelmeiket.

1 – Nem veszik fel a telefont
A férfiaknak nagy sikerélményt jelent egy nő telefonszámának megszerzése, de a hölgyek bizony gyakran nem létező számot adnak meg nekik, vagy egyszerűen nem veszik fel a telefont.

2 – Ingyen italok a férfitől
Vannak olyan nők, akik úgy indulnak neki az esti mulatozásak, hogy eszük ágában sincs egy vasat sem költeni a szórakozóhelyeken és bárokban. Bájaikat, vonzerejüket bevetve a helyszínen lévő férfiakkal hívatják meg magukat ehelyett. Igaz, az így szórakozó hölyek között akad olyan, aki végül meg is ismerkedik valakivel, de vannak, akik egy rövidke flörtöt követően továbbállnak.

3 – Férfi próbababák
A gyors, alkalmi ismerkedés során a hölgyek leggyakrabban kikosarazzák a nekik nem tetsző férfiakat. Ám léteznek olyan, kevésbé kíméletes eljáráshoz folyamodó nők is, akik egy darabig elviselik a sóvárgó férfi társaságát, majd amikor egy megfelelőbb tulajdonságokkal rendelkező egyénnel találkoznak, akkor válnak meg a férfipótléktól. Az ilyen nők képtelenek egyedül lenni, elviselhetetlennek tartják, ha nincs párkapcsolatuk, ezért inkább efféle kegyetlen játékokat űznek a férfiakkal.
4 – Érzelmi manipuláció

A férfiak nem szeretnek egy nőt sírni látni, és ezt bizony vannak hölgyek, akik kíméletlenül ki is használják. Ők azok, akik a könnyeikkel szerzik meg, amit akarnak.

5 – Fizikai erőszak
Léteznek olyan nők, akik szerint tökéletesen elfogadható, ha megütik párjukat, hiszen az nem fog visszaütni, így gyakorlatilag mindenféle retorzió fenyegetése nélkül okozhatnak fizikai fájdalmat párjuknak, ha éppen olyan kedvük van, vagy valamit el akarnak érni.

6 – Nyilvános kritika
Vannak olyan nők, akik imádják a párjukat nyilvánosan kritizálni és megalázni. Az ilyen nők gyakran gúnyt űznek a férfiból, akivel élnek mások előtt.7 – A kapcsolat fel nem vállalása
Talán nem ez a legrosszabb, amit egy férfival a barátnője, párja megtehet, de elég visszatetsző, ha egy egyébként párkapcsolatban élő nő semmit nem tesz ellene, ha valaki azt gondolja róla, hogy még szabad, így bókoltat magának és bátorítja a flörtölő férfiakat.

8 – Szexmegvonás
Ez a praktika a legrégebbi és a próbákat leginkább kiállt fegyver a nők kezében a férfiakkal szemben. A legtöbb férfinak a szex majdnem olyan fontos, mint a lélegzés, ezért kiváló eszköz a szexuális együttlétek időleges beszüntetése annak érdekében, hogy megbüntessék párjukat, vagy valamit kiköveteljenek tőle.


9 – Próbatételek

Vannak azok a pillanatok, akikor a kapcsolatban lévő férfi régóta tervezi, hogy elmegy a barátaival mulatni, mindent megszervezve már készül a találkozóra, amikor a párja azzal áll elő, hogy nagyon szeretné, ha inkább vele töltené az estét. Amikor egy ilyen kérés a „ha igazán szeretsz” szövegkörnyezetben hangzik el, akkor próbatételről van szó, amelyben egyetlen helyes megoldás létezik a nő számára, ha a férfi azonnal hozzá rohan. 

10 – Flörttel szított féltékenység
Teljesen mindegy, milyen indokból történik, ha a nő a barátja előtt más férfiakkal flörtöl – akár visszavágás, akár önbizalomhiány miatti kompenzáció – az ilyen praktikákhoz folyamodó nők nem csak éretlenek egy párkapcsolatra, de komolyan manipulatív szándékúak is.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 15149 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x