13 szív-ötlet: szerelmi vallomások ingyen
Címlap / Te+Én+Szex / 13 szív-ötlet: szerelmi vallomások ingyen

13 szív-ötlet: szerelmi vallomások ingyen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Ha kifejeznéd, ha elmondanád, ha megbántottad, és nincs ötleted, hogyan szólítsd meg.  

Szinte mindenki került már családjával, barátaival, szeretteivel és szerelmével olyan helyzetbe, hogy bizony megbántotta a másikat. Néha nagyon megbántjuk társunkat nagyon nehéz túllépni a fájdalmakon. Egy durva sértés, bántás, vagy érzéketlen magatartás miatt persze szökőévenként nem lehet sok egy 100 szálas rózsacsokor, vagy egy ünnepi vacsora a kedves kedvenceiből megfőzve, ugyanakkor apróságokon is fennakadhatunk, és fennakadhat társunk, amikor csak egy apró kedvességre, vagy bocsánatra van szükség.


Ingyenes (szinte ingyenes), egyszerű, gyors, és profi apró ötletek, ha megbántottad, vagy ha csak egyszerűen szerelmet vallanál.

  

  1. Hogyha összevesztetek vagy ha nem, de egy apró kedvességgel a kedvébe járnál, és valóban csak egy szösszenetnyi kedvességre gondolsz, akkor érdemes belopózni előtte a fürdőbe és borotvahabbal vagy tejszínhabbal hatalmas szívet fújni a tükörre. Jól mutat ez még színes csempén vagy padlón is. Lényeg, ez egy gyors és azonnali kedvesség. Nem kerül szinte semmibe, de csak ott helyben és azonnal alkalmazható.
     
  2. Ha a kedves indul munkába, megbeszélésre vagy a gyermeketekkel az iskolába és kifejeznéd neki szereteted, de nem tudod hogyan, törődj vele. Készíts neki egy szendvicset, csomagold el az előző napi süteményt. Mielőtt befóliázod vagy dobozolod az ételt, akár a zsemléből is késsel vágj ki egy nagy szívet. Elővenni és megízlelni a gondoskodásod, amiben egy apró kis figyelmesség is rejlik – nos ez nem kerül semmibe, de rengeteget ad!
     
  3. Az örökké rohanóknak, akik sem nem élnek együtt, sem nem főznének vagy csomagolnak, elég egy toll. Lehet piros, de akár kék vagy fekete is. Szerezd meg egy percre a naptárját és a jegyzetek közé vagy az adott napra rajzolj be egy kedves szerelmes szívet, esetleg írj mellé pár sort. Vigyázz, tényleg legyen ez apró. Ha az értekezleten mindenki előtt kinyitja naptárját és ömlik belőle a rózsaszín óriásszív, vélhetőleg elsüllyed majd.
     
  4. Ha szeretnéd, hogy a képed magával vigye, csempészd be az egyik közös képeteket vagy apró emlék képeslapotokat olvasnivalói, jegyzetei közé.
     
  5. Ha soha semmit nem visz magával, csak az autó kulcsát és mobilját, akkor is ügyeskedhetsz. Készíts magadról képet vagy tölts le titokban telefonjára egy szerelmes háttérképet, hogy mikor reggel bekapcsolja telefonját már ez a kép fogadja, lehetőleg valami kedves kis üzenettel. Ez sem kerül semmibe, olcsóbb, mint egy sms! A kocsi kulcsára nyugodtan készíthetsz egy kedves személyes kulcstartót, vagy szerezz egy olcsó fényképtartós kulcstartót és egy piros papírból vágj bele szívet. Apró figyelmes, kedves, semmi terhelő vagy elváró üzenet nincs benne!
     
  6. Akik a leglazábban kezelnék ezt, és korábban indulnak dolgozni mint a kedves, takarójuk helyén egy paplancsavart is hagyhatnak. Egy vékonyabb takaró pokróc alkalmas, hogy szívet formázz fekvőhelyeden belőlük. Ha igazi lovag vagy, rózsát is kerítesz belé, hölgyek tehetnek egy apró ígéretet az estére nézve a tanga helyszínen felejtésével… izgalmas nap lesz!
     
  7. A kávémániásoknak nagyon könnyű kedvébe járni. Szerezz egy kanál kakaót vagy fahéjat és fehér kávéhabra szórj szív alakban ízesítőt. Ezt könnyen megteheted, ha kartonból kivágod egy szív formának helyét és azon át szórod a feltétet, tejszínhabbal is működik!
     
  8. Reggelizőknél a rántotta vagy a tükörtojás, esetleg a pirítós széleit nem kell félteni, tessék szépen körbevágni, mint a szendvicsnél.
     
  9. A neten ingyenes képeslapok millióit láthatod. Küld, szerelmes képeslapot email-címére, ha gépközelben van, amikor dolgozik.
     
  10. Egy kedves, kivágott papírszívet még a lábtörlőjén is hagyhatsz. Ha esetleg annyira összevesztetek, hogy nem enged be lakásába se, ez legjobb módja annak, hogy felfesd bocsánatkérésed egy levélre, s szeme elé helyezd. Ennek nem tud majd ellenállni!
     
  11. Egyszer nyugodtan tönkretehetsz egy már régi bugyit egy vicc kedvéért. Vágd ki hátul bugyidat szív alakban, majd nyugodt tempóban kezdj el vetkőzni előtte mintha csak fürdeni mennél vagy átöltöznél. Ez a szótlan szerelmi vallomás, nem marad szó nélkül!
     
  12. Ha minden nap olvas valamilyen újságot, ne légy rest és a főlapon egy érdektelen hírt takarj le a saját géppel írt és kinyomtatott üzeneteddel. Ha ez egy hirdetési újság, kövesd az ottani hirdetési formát. A hatás nem marad el! Csak meg kell reggel előznöd.
     
  13. Ha már semmi más módot nem látsz, de nála jársz, rajzolj sok pici piros szívet a wc papírjára. Ezt senki sem fogja sajnálni, ezzel nem csinálsz felfordulást, s ezen mindenki nevet!:)
    Az igazán szép, kedves és szerelmes dolgok nem kerülnek semmibe, de nem lehet őket nem észrevenni!
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 24048 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x