5 őrültség, amit a szerelem hevében elkövetünk! Te ne bánd...
Címlap / Te+Én+Szex / 5 őrültség, amit a szerelem hevében elkövetünk! Te ne bánd meg!

5 őrültség, amit a szerelem hevében elkövetünk! Te ne bánd meg!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Vannak olyan dolgok, amit kivétel nélkül megbánunk, hogyha elkövetjük a szerelem hevében! Pedig nagyon sokan beleesnek ebbe a hibába, és utólag bánkódnak, rohangálnak, vagy éppen kuncsorognak a rózsaszín szemüvegben elkövetett ostobaságaik miatt! A leghülyébb és legtipikusabb dolgok listája, amit soha ne tegyél meg!  

  1. Soha ne tetováltasd magadra a pasid/csajod nevét, születési dátumát, képét ... 


    A kezdőbetűt sem! Különleges betűkkel sem! - Később igen nehéz lesz kimagyaráznod, hogy a K.P. az nem Kovács Péter, hanem igazából Krúz Pénelopé, csak fonetikusan, magyarosan!
     
  2. Soha ne ajándékozd el a macskádat/kutyádat az új kapcsolat kedvéért!

    Pláne ne vidd a dolgot a gyilkosságig – ez élethosszig álmatlan éjszakákat okoz majd neked! – Ha az új Kedves allergiás a macskaszőrre, Cirmi viszont már 8 éve hűséges macsekod, akkor Cirmi előjogai érvényesek. Ha az új Kedves tényleg szeret, egy idő után hozzá fog szokni Cirmihez. Körülbelül két hétig tart, hogy egy allergiás személy hozzászokjon a saját állatához. Ekkortól ugyanis vagy nem jön ki rajta az allergia arra az egy egyedre, vagy sokkal enyhébb mértékben. Kössetek kompromisszumot. Ha nagy a baj, lehet, hogy az Univerzum jelez ... 



     
  3. Soha ne szakíts a régi barátokkal egy új szerelem kedvéért! 

    Később nagyon kínos lesz magyarázkodni, és kiengesztelni a barátokat, akik már az elején megmondták neked, hogy ez az új kapcsolat valójában egyoldalú feltételeken alapszik és nem kedvez neked! Az elszigetelő szerelem a bántalmazó párkapcsolat első jele. Fogj gyanút, és paterold ki a "nagy Ő"-t, mert lehet hogy még kis Q-nak is gyenge ... 

     
  4. Soha ne engedd, hogy szexi videót készítsen rólad!

    Ez őrületesen kínos lehet, és zsarolásra adhat alapot. Hacsak nem készülsz prostinak, vagy a pornóiparba, ezt a tippet mindenképp utasítsd el! Te szintén ne küldj magadról olyan fotókat, amiben lenge cuccban pózolsz - a net nem felejt. Ez pedig egetverő hülyeség! (Ideértve a live cam használatát is, ugyanis azt rögzíteni semmiség, és máris kész a baj!) 

  5. Soha ne dobj ki emlékeket a kedvéért! 

    Ha az új Kedves haragszik a múltadra, nem tudja elfogadni a jelenedet sem! 18 év felett mind csomaggal érkezünk egy kapcsolatba, és bizony az embert a csomagjával együtt kell elfogadni!

    A számodra kedves tárgyak, holmik, lapuljanak egy dobozban, ne mutogasd őket, de ne is engedj a kísértésnek, vagy zsarolásnak, hogy eldobd őket. Aki tárgyakra is féltékeny tud lenni, az nem méltó hozzád, tedd lapátra, keress egy jobbat!
     
+ 1. …és végül: Soha ne menj bele furcsa üzleti szerződésekbe, lakhatási szerződésbe és tirádásan papírozott, lakással kavaró viszonyokba.

Az új kapcsolat először önmagáért bizonyítson, és csak utána hozz áldozatokat azért, hogy az újból régi legyen.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 51484 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x