Miért jó a csók?
Címlap / Te+Én+Szex / Miért jó a csók?

Miért jó a csók?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-20

Csókolózni az emberek 95%-a szeret (aki nem, annak úgy kell). A szerelmi csóknak sok fajtája van, a kedveskedőtől az ismerkedő, játékos, pajkos csókokon keresztül, egészen az érzéki, szenvedélyes, tüzes, vad csókokig.  

Csókolózni az emberek 95%-a szeret (aki nem, annak úgy kell). A csóknak sok fajtája van, a kedveskedőtől az ismerkedő, játékos, pajkos csókokon keresztül, egészen az érzéki, szenvedélyes, tüzes, vad csókokig.

De miért is szeretünk, annyira csókolózni?

Vannak aki pusztán az előjáték részeként tekintik, mások, csak úgy, az öröm, a jóleső érzés kedvéért, a szeretet, a vonzalom kifejezésére használják. Vannak, akik sportot űznek belőle, sőt nyíltan kérkednek vele, bárhol csókolóznak, és vannak, akik csak kettesben,
intim közegben teszik.

Miért is jó a csók?

A száj testünk egyik legérzékenyebb és legsokoldalúbb része. Ráadásul, rengeteg féle képpen csókolhatunk, és kaphatunk csókot, több "kellékünk" is van hozzá. Használhatjuk csók közben egyik, vagy mindkét ajkunkat és a nyelvünket. Tudunk vele csókolni, cirógatni,
nyalogatni, simogatni, szívogatni, rágcsálni. A csók maga is művészet.

Azonban a csók is olyan tevékenység, amit lehet (és érdemes, kellemes :)) gyakorolni, finomítani, magasabb szintre vinni. (Bizony uraim! A legtöbb nőt egy finom, hosszú, érzéki csók, teljesen le vesz a lábukról. Vannak nők, akik jobban szeretnek csókolózni, mint szeretkezni, de ez már egy másik írás témája lenne...)

Érdemes tehát megfigyelni, a partnernek mi esik jobban, hol érzékenyebb az ajka, kedveli-e a mély nyelves csókot, vagy inkább csak a nyelvek finom játékát. Vannak, akik profin
csókolnak, és nagyon jók az ágyban, mégis hiányzik valami...Szerelmes csók

Mert még a csók is szerelem nélkül nem más, mint technika, a szájak sportja. Ha azonban mélyebb érzelem is jelen van a két ember között, akkor a csók maga is megváltozik. Nem csak csók marad.

Hanem finomabb, különlegesebb, felszabadítóbb, egyedibb lesz...
Szeretet áramlás, és annál is több. Valami olyasmi, amit nem lehet egyszerűen megmagyarázni, leírni, definíciókhoz kötni. Akkor már egy olyan érzés, amit az ember minden porcikája kíván.

Csókillemtan 

A fiataloknak, kamaszoknak a szokás elnézi, hogy az utcán, vagy egyéb, mások által is látható helyen hosszan csókolóznak, kedves és romatnikus dolognak tartjuk. Később, felnőtt korban, pláne időseknél, hajlamos lehet a közösség elítélni ezt, pedig semmi kivetni való nincs benne, ha emberek szeretik egymást. A csóknak mégis van illemtana: 
  • Cuppogva, hangosan, feltűnően csókolózni illetlenség 
  • A csókolózást nyilvánosan más intim tevékenységekkel (seggezés, csöcsölé-pöcsölés, egyéb tapizások) kísérni illetlenség. 
  • A csókolózóknak illendő félreállni, hogy másokat ne akadályozzanak a közlekedésben
  • Moziban, színházban érdemes tekintettel lenni a mögöttünk ülőkre, és nem zavarni őket abban, hogy lássák vagy hallják az előadást. 
  • A csókkal feltűnősködni, olyan helyen csókolózni, ahol ez visszatetsző, kínos, szintén nem illik. 
  • Járművön, megállóban, sok ember által látogatott terekben szintén nem illik csókolózni - mivel ez magánügy. 
Akkor hol szabad csókolózni? Minden olyan helyen, ahol a szerelemnek általában helye van. Parkban kapubejáróba húzódva, padon, a sétány fája alatt. Egyszóval, ahol nem zavar bennünket sem senki és mi sem zavarunk. 
Olyankor mindegy, mennyi idősek vagyunk, milyen nemű, akivel csókolózunk, vagy éppen hogy vagyunk öltözve - a szerelem csodálatos! 
A kedvessel csókolózni, az egyik legjobb dolog a világon.
Hát nem?...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 10652 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x