Négyszemközt egy szobában
Címlap / Te+Én+Szex / Négyszemközt egy szobában

Négyszemközt egy szobában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A randevúk rendszerint nyilvános helyen kezdődnek. Amikor kettesben, négyszemközt maradunk, átlépünk egy határvonalon, és mindkét félnek oda kell figyelnie a másik testbeszédére. A kérdés az: odaadó-e vagy védekező?  

Aki bizalmatlan és óvatos, jól teszi, ha inkább egy magas hátú székre ül le, mint a pamlagra. Az ilyen emberek, még ha látszólag ettek is, összefonják karjukat és a lábukat, hogy "oltalmazzák" a testüket.

Az "időre játszó" pozíciót jelzi, ha valaki az ablakhoz megy, és kibámul rajta. Ez tükrözheti az idegességét vagy azt, hogy meggondolta magát. Ilyenkor egyvalamit nem szabad csinálni: hátulról odalopózni hozzá, befogni a szemét, és megpróbálni megcsókolni a nyakát. Sokkal jobb, ha mellé állunk, és megfogjuk a kezét; aztán majd meglátjuk, hogy magától fordul-e felénk a csókolódzó pozícióba.

Férfi és nő esetében egészen mást jelent a kandalló előtti szőnyegre lefeküdni. Ha férfi teszi, az rendkívül pimasz jelzés, azt mondja vele: "Elvárom, hogy feküdj mellém." Ha nő teszi, az nem látszik olyan kihívónak. Általában még mindig a férfinak kell megtennie az első lépést. A nő ezzel csak azt sugallja: helyénvaló, ha a férfi kezdeményez valamit. De a férfinak még ekkor is figyelnie kell a másodlagos üzenetre. Egyes nők lefekszenek ugyan a szőnyegre, de ezt világos "ne nyúlj hozzám" pózokkal kombinálják: keresztbe teszik a lábfejüket, vagy védekezőn magukhoz szorítanak egy párnát.

És mit mond érzéseinkről a saját testbeszédünk?
Idegesen tapogatjuk a testünket?
Ha férfiak vagyunk, nincs-e az a zavarba ejtő érzésünk, hogy mindjárt erekciónk lesz?

Interakcióink sebességét és testbeszédünk stílusát személyiségünk különbségei is befolyásolják. Az extrovertáltak türelmetlenebbek, hamarabb kezdenek unatkozni, és valószínűbb, hogy gyorsan felizgulnak, ezért hajlamosak siettetni a szex felé vezető interakciókat. A rossz időzítés klasszikus esete, amikor az extrovertált férfi sietteti a dolgokat az introvertált nővel szemben, aki lassan halad.

Érdekes különbségek vannak abban is, hogy különböző emberek - elsősorban férfiak - mennyire agresszívak tudnak lenni az induláskor.

A macho férfi hajlamos domináns és agresszív pozíciót választani. Nem töri magát, hogy szemébe nézzen a partnerének, vagy a nő egész arcát nézze, ami arra utal, hogy nem annyira a nő, mint inkább a saját kielégülése érdekli. Minden csak a saját egóját szolgálja.

Ha egyik partner sem domináns, akkor a pár örömmel leülhet egymás mellé a pamlagra, ahol látják egymás arcát, és óvatosan felderíthetik egymást.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 3342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x