Szexelj az infarktus ellen!
Címlap / Te+Én+Szex / Szexelj az infarktus ellen!

Szexelj az infarktus ellen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Egy idén közzétett kutatás adatai szerint azoknál a férfiaknál, akik heti kettőnél ritkábban élnek nemi életet másfélszer nagyobb a rizikója a szívbetegségnek. 

Minden eddiginél átfogóbb, a szexuális gyógyítással foglalkozó kongresszus lesz májusban Budapesten.
A meglepő megoldást friss tudományos adatok támasztják alá.

Egy idén közzétett kutatás adatai szerint azoknál a férfiaknál, akik heti kettőnél ritkábban élnek nemi életet másfélszer nagyobb a rizikója a szívbetegségnek.

Más friss felmérések szerint a merevedési zavarban szenvedő 40 év feletti férfiaknál az infarktus csaknem négyszer, a cukorbetegség pedig kétszer gyakoribb, mint a szexuálisan aktívabbaknál.A legintimebb szférába is bekígyózó gondok

A fejlettebb országokban azonban a civilizációs ártalmak terjedésével egyre gyakoribbá váltak a normális szexuális működést zavaró problémák és betegségek. Az elhízás, a mozgásszegény életmód, az idegeskedés és a káros szenvedélyek egyre több ember szexuális és általános egészségét veszélyeztetik. Mivel ezek férfiakat jobban érintik ezért azok csaknem tíz évvel élnek rövidebb ideig világszerte, mint a hölgyek.

Mindezek miatt egyre nő az igény a szexuális egészség megőrzésére, helyreállítására.

Az esztétikai beavatkozások, a diéták, az életmódváltás, a káros szenvedélyekről való leszokás - mind olyan időszerű témák, amelyekben a szexuális motiváció, a másik nemnek való tetszeni akarás, a partnernek megfelelni vágyás vezető szerepet játszik.

Hazánkban nemrégen alakult meg a szexuális gondokkal foglalkozó orvosok első önálló szervezete, a Magyar Szexuális Medicina Társaság. A minden szakmai érdeklő számára nyitott egyesület tagjai között nőgyógyászok, pszichiáterek, pszichológusok, urológusok, belgyógyászok, bőrgyógyászok, plasztikai sebészek és háziorvosok is vannak.

A társaság májusban megrendezésre kerülő első, budapesti kongresszusán nemzetközileg ismert hazai és külföldi szakemberek tartanak három napon át összesen 46 előadást.

A szexualitásról nem lehet hallgatni

Olyan időszerű témák kerülnek terítékre, mint a párkapcsolati problémák megoldási lehetőségei, a prostitúció szexuális vonatkozásai, az interneten terjedő hamisított potencianövelők elleni harc, a kóros szexuális vágyak kezelési lehetőségei, a férfi és női hormonhiány valamint a nőgyógyászati és urológiai betegségek szexuális vonatkozásai. Érdekes lesz megismerni a transz-szexuálisok hazai helyzetét, a nemi átalakító műtétek jelenlegi lehetőségeit és a szexuális gyógyítás más izgalmas kérdéseit. Szó lesz a genitális tetoválásokról és piercingekről is, a potenciazavarok műtéti kezeléséről valamint a péniszt növelő műtétek eredményeiről.


A szexuális sebészet és a nemi átalakító műtétek legjelentősebb angol képviselője, a hormonkezelés vezető amszterdami szakembere valamint más külföldi hírességek mellett ismert hazai szakemberek számolnak be eredményeikről.

A résztvevők átfogó módon ismerhetik meg a szexuális gyógyítás aktuális helyzetét.

Remélhetőleg közelebb kerülünk hozzá, hogy megválaszoljuk - mi a szexuális-, és ezen keresztül az általános egészség megőrzésének a kulcsa. És ez nem csak az orvosokat érintő kérdés, hanem mindenkit foglalkoztat.

Az akkreditált rendezvénnyel kapcsolatosan a www.sexualmedicine.hu és a www.convention.hu honlapokon lehet további részleteket találni, résztvevőként jelentkezni.

Dr Fekete Ferenc

Képek:
piqs.de: josef325 - Handschel
piqs.de: josef T-Rezaie - Coupe Prey
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x