Mit tegyek, ha nem megy? Gyógyulj ki az impotenciából!
Címlap / Te+Én+Szex / Mit tegyek, ha nem megy? Gyógyulj ki az impotenciából!

Mit tegyek, ha nem megy? Gyógyulj ki az impotenciából!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Tudom, hogy most azonnal azt kérdezed; - Na de miért? Miért, hiszen ezzel soha nem volt bajom? Mi okozza? Beteg vagyok talán? Hol a baj? Mi nem működik megfelelően, mi romlott el, és miért? Egyáltalán, velem van a baj? Mi a fene folyik itt? Ilyenkor sietve keresed az újabb kaland adta lehetőséget, kockáztatsz, de sajnos rájössz, hogy mégsem megy, így sem megy. 

Ezt a könyvet elsősorban férfiaknak ajánlom. A különböző estekre leírt terápia gyakorlatok forgatókönyvei óriási segítséget nyújtanak szexuális teljesítőképességüket érintő problémáik megoldására. Az egyszerű, bármilyen körülmények között, bármikor elvégezhető Új Mágikus Terápia gyakorlatok alkalmazásával minden impotenciával küzdő férfi  könnyedén túlteheti magát ezen a  problémán, "gyógyírt" találhat megromlott, vagy féltett kapcsolatainak helyrehozatalára, ápolására. Ajánlom ezt a könyvet azonban hölgyeknek is, hiszen könnyen meglehet, hogy a könyvben leírt gyakorlatok mély igazságokat tárhatnak fel kapcsolataikat illetően, vagy éppen Ők lesznek azok, akik a könyv alapján gyengéden és megértően segítséget tudnak nyújtani hasonló problémával küzdő, ám azzal szembenézni, vagy elismerni nem akaró társuknak.

Vágjunk bele! Gondolom, azonnal tudni akarod a tutit! Jó! De ahogy az már csak lenni szokott:
- Halál, vagy humbulumbu? Inkább az első?
- OK! De előtte humbulumbu!

A viccet félretéve, meggyógyulhatsz NMT-vel!
Ne ijedj meg! Lehet, hogy ez csak egy idétlen vicc, de csak azért volt, hogy oldjam a feszültséget! Igyekszem életed egyik komoly, mindent (ez szó szerint értendő) befolyásoló  problémájáról úgy beszélni veled, hogy a legkevésbé érezd azt, hogy valami szörnyűséges nyavalyától kell megszabadulnod, vagy szégyenkezned kellene egyetlen percig is amiatt, ami miatt most ezt a könyvet olvasod. Kénytelen vagyok bevezetni valamivel ezt az írást. Nem akarom elbagatelizálni a dolgot, hiszen nagyon jól tudom, hogy nagyon komolynak és súlyosnak érzed most a helyzetedet emiatt. Mindössze szeretném néhány szóval előrebocsátani, mire számíthatsz, ha nem csak elolvasod, hanem el is végzed az itt leírt forgatókönyvek szerint azokat az Új Mágikus Terápia (NMT) gyakorlatokat, amelyek nagy valószínűséggel óriási segítséget nyújtanak majd neked abban, hogy túl tedd magad ezen a problémán, és ezentúl teljes életet élj.

Annyi mindent kipróbáltál már! Vagy talán eddig nem is kerested a megoldást? Teljesen mindegy! Most megtaláltad azt, amivel minden különösebb nehézség nélkül, minden fájdalmas beavatkozás, vagy káros mellékhatások tengerét rád zúdító kemikáliák nélkül képes lehetsz saját magad kimászni abból a gödörből, aminek az a neve, hogy: Impotencia. Potenciazavar, enyhébb esetben. Egy a lényeg, nem megy!

Tudom, hogy most azonnal azt kérdezed; - Na de miért? Miért, hiszen ezzel soha nem volt bajom? Mi okozza? Beteg vagyok talán? Hol a baj? Mi nem működik megfelelően, mi romlott el, és miért? Egyáltalán, velem van a baj? Mi a fene folyik itt? Ilyenkor sietve keresed az újabb kaland adta lehetőséget, kockáztatsz, de sajnos rájössz, hogy mégsem megy, így sem megy. Vagy talán; Jééé…! Most sikerült, akkor otthon, vagy egy másik alkalommal miért nem akar sikeredni?  Számtalan kérdés felmerül! Már most mondom, hogy ne várj semmiféle tudományos választ, magyarázatot! Nem fogok neked anatómiát sem tanítani!

Ebben a könyvben a Létről, az Életről, Rólad, és azokról az élethelyzetekről, arról a Világról lesz szó, amelyben most élsz. Azokról a történésekről, tapasztalatokról, emlékekről, gondolatokról, amelyeknek rezgéseit magadban hordozod, és amelyeknek megfelelően tükröződik a Te világod, illetve nyilvánul meg benned és körülötted. Abban a problémában is, amellyel most próbálsz szembe nézni, az analógia törvénye érvényesül. Valamikor elvetetted a magot, aminek a gyümölcsét most aratod. Hiába tiltakozol, ez van! Ez van, és ebben van a megoldás kulcsa is. Ebben a két szóban. Bármilyen hihetetlennek tűnik is.

A legjobb hír, most ebben a pillanatban az, hogy, ha már olvasod ezeket a sorokat, akkor megtetted az első lépést afelé, hogy szembesülj ezzel a problémáddal. Ez nagyon fontos, ugyanis addig, amíg ez nem történik meg addig a mag, amit elvetettél, nem igazán akar megmutatkozni, csupán a keserű termést vagy kénytelen fogyasztani.

De mit tegyek, ha nem megy?
A legnagyobb kérdés persze most is, hogy; - Jó, jó, én mindent elhiszek, de mit tegyek, ha nem megy? A legegyszerűbb, legrövidebb és leghatékonyabb válasz pedig az, hogy add meg magad! Ez van! Ez az egyetlen mód arra, hogy tovább tudj lépni. Add meg magad ennek a helyzetnek. Add meg magad a jelen pillanatnak. Engedd meg, hogy úgy legyen, ahogy van. Csak onnan tudsz továbblépni, ahol most vagy, ebben a pillanatban. Innen tudsz elindulni! A jövőt lehet kívánni, de a jelen pillanatot mindig el kell fogadni! E nélkül egyetlen lépést sem fogsz előre haladni. Ha azon görcsölsz, hogy én ezt nem akarom, nem akarom, hogy így legyen, nem tudom elfogadni, ez szörnyű, haragszol saját magadra, dühös vagy, esetleg utálod és szégyelled magad, amiért ez van, állandóan ezen tartod a figyelmedet, addig nem is lesz másként. Mert ellenségként tekintesz a dologra. Az ellenségre mindig figyelni kell! Küzdesz, harcolsz ellene, amivel eleve az ellenállást feltételezed, tehát azt is fogod kapni. Ellenáll Neked! Nem tágít!

Tegyél egy próbát!
Próbáld ki egy fizikai fájdalommal például, amikor fáj a fejed. Nézz erre a dologra úgy, mint bármire, ami az életed része. Úgy, mint egy barátodra aminek, akinek megengeded, hogy itt legyen. Köszöntsd tisztelettel, és köszönd meg neki, hogy megérkezett az életedbe, mert megmutatja, hogy valahol, valamikor valami történt benned, valami, ami miatt Ő most itt van. Nézz rá mosolyogva, és köszönd meg neki, hogy lehetőséged adódott arra, hogy tanulj belőle, lehetőséget kaptál az átalakulásra, arra, hogy változtass. Engedd meg, hogy legyen. Add meg magad! Ez van! Most! Engedd el magad ebben a fájdalomban, és az azt fogja gondolni, hogy ez nem normális, próbálkozik még egy kicsit „észhez téríteni”, erőlködik, hogy küzdj és harcolj ellene, táplálkozni akar belőled, hogy fennmaradhasson, de te ne tedd! Csak engedd meg, hogy legyen! Ha már nem probléma, hogy itt van, ha megadóan, de megalkuvás nélkül, elfogadod, hogy létezik, nem képes megújítani önmagát. Tekints rá úgy, mint egy lehetőségre, hogy a dolgot jobbra fordítsd, hiszen sok hasonló „lehetőséged” volt már, mindegyiknek vége, és Te még mindig itt vagy, ez is úgy jár, mint a többi, csak most nem kell annyit szenvedned, mert azt mondja; „ez nem normális”, és elmegy. Nem tud tovább táplálkozni, tehát elpusztul.


Próbáld ki! Szerezz bizonyosságot! Magad is meg fogsz döbbenni saját magadon!
Bármilyen nevetségesnek is tűnik, vagy azt gondolod, hogy menjek a fenébe ezzel a hülyeséggel, pont ezt nem akarod. Te nem akarod, hogy fájjon a fejed, vagy Te nem akarsz impotens lenni, Te ettől a problémádtól akarsz megszabadulni, akkor hogyan fogadhatnád el? Még a végén így marad! Még csak az hiányzik! Te megoldást akarsz erre a problémára, azt akarod, hogy működjön a fütykös! De hiába mondogatod, hogy nem akarom, hogy fájjon a fejem, hiába mondogatod, hogy „múködj” :), ellenállsz, és éppen ez a baj!  Mondd el a szívednek az igazságot, és a szíved megérti azt! Mi az igazság? Az, hogy: EZ VAN! Az egyetlen igazság, az egyetlen létező valóság, mindig a jelen pillanat. Tulajdonképpen csak annyi a dolgod, hogy:

Mondj igent a jelen pillanatra
Egy problémát soha nem lehet a jövőben megoldani, mert a jövő bizonytalan és ez félelmet ébreszt benned. Te itt vagy most, az elméd pedig valahol a jövőben karattyol, és elkezdesz félni attól, ami még nincs, de megtörténhet.  A problémamentes állapot már létezik, már van, itt és most! Nem kell keresgélned! A jelen pillanat mindig problémamentes. A jelen pillanattal mindig meg tudsz birkózni. Ebbe az állapotba kell belépned ahhoz, hogy ne legyen probléma. Ahol nincs probléma, ott békesség van, szeretet, ez az uralkodó rezgés szintje. Ha belépsz ebbe az állapotba, el sem tudod kerülni, hogy olyan dolgokat tapasztalj meg, magadban, a világodban, amiket szeretsz, hogy vannak. Például egészséget, boldogságot, gazdagságot, stb. jelen estben működő fütyköst. Az analógia törvénye, ha tetszik, ha nem, érvényesíti magát. Mert (már annyiszor mondtam), a Mindenségnek egyetlen feladata van: Egyensúlyban tartani az örökké mozgó energiát! Nem válhatsz valakivé, aki most nem vagy!

Soha senki nem lehet itt és most helyetted! Ez azt jelenti, hogy soha senki nem tud Téged rendbe hozni, csak Te tudod ezt megtenni. Illetve neked sem kell, hiszen itt és most, minden rendben van! Csak be kell lépned, meg kell érkezned ebbe a pillanatba. Én is csak a kaput tudom megmutatni, belépni azon már neked kell!

Segíthet ugyan valamicskét a dolgon alkalmanként egy-egy szem Viagra, vagy valamilyen fájdalmas beavatkozás, de ezzel csak még több problémát kreálsz magadnak. Kockára teszed más szerveid egészségét, vagy éppen átesel a ló túlsó oldalára, de semmiképpen sem éred el azt, amit valójában szeretnél. Az, amit ezek a megoldások nyújthatnak, meg sem közelítik azt, amire valójában vágysz. Ezek csak még távolabb visznek Téged a probléma mentes állapottól. Az egódat táplálod általuk, annak pedig semmi köze a Te felhőtlen boldogságodhoz! Ezt csak az a szeretet és a béke tudja megadni Neked, ami benned van. Egyedül a szeretet és a béke képes meggyógyítani benned azt a részt, amivel baj van.
Valahogy így fogjuk megoldani a potenciazavarodat, illetve az impotenciádat is, ennek szellemében, emellett egy csodálatosan egyszerű és rendkívül hatékony technikát, az Új Mágikus Terápiát alkalmazva.

Részlet Győri Judit: Mit tegyek, ha nem megy? Című könyvéből.

www.ujmagikusterapia.lapunk.hu
www.hooponopono.eliveport.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 7065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x