Mi kell a férfinak? 10 aranyszabály Judy Nerotól
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Mi kell a férfinak? 10 aranyszabály Judy Nerotól

Mi kell a férfinak? 10 aranyszabály Judy Nerotól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Sokan azt mondják, a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Azért ez nem teljesen igaz... vagy te elhiszed, hogy valóban elég a legfinomabb rakott krumpli, hogy sokáig jól érezze magát a társaságunkban a teremtés koronája? 


Rendezvénynaptár
Nem is gondolnánk mennyi apróság, van, ami boldoggá tehet egy férfit.

1. Persze az alap, hogy mindig legyünk csinosak és kívánatosak, de… Soha ne legyünk unalmasak!

2. Ha sikerül nem csak szeretőként, hanem barátként vagy szlenggel élve haverként beférkőzni a férfi bűvkörébe, nyert ügyünk van!3.
A nő, aki hárpiaként rátelepszik a párjára és minden mozdulatára féltékeny és egyfolytában a párján lógna, az elveszett! Hagyjuk meg a teret a párunknak!

4. Ne induljunk ki mindig abból, hogy bárhova megy, ott meg fog csalni! Ha valaki meg akar csalni valakit, akkor meg is teszi! Ne kémkedjünk és turkáljunk a partnerünk telefonjában! Legyünk egyenrangú partnerek mindenben, de próbáljunk megmaradni a védtelen őzgidának, hogy érezze: szükségünk van a védelmére!

5. Ne hurrogjuk le, ha valami okosat próbál mondani (olyanról, amiről fogalma sincsen), hallgassuk végig és dicsérjük meg!

6. Ha észrevesszük, hogy megbámul egy másik nőt… ne rendezzünk jelenetet! Jegyezzük meg, hogy pl. ugye milyen csinos volt az a hölgy drágám, én is észrevettem! Meglátod, a hatás nem marad el! A férfi vagy leszokik,erről vagy elmondja, hogy számára te vagy a tökéletes!

7. Tiszteljük a dolgokat, amiket szeret!

8. Ne szidjuk, ha számunkra nem megfelelő a hobbija.
Ha pl. motorozni szeret, dicsérjük meg milyen szép a motorja és Ő is milyen jól mutat rajta. Esetleg tartsunk vele egy-két motortúrán. Ha az autókat szereti vagy a focit, néha vegyünk neki egy-egy sportújságot vagy autós magazint! Hidd el, madarat lehet vele fogatni majd!

9. Kérdezd meg, hogyan tetszel neki. Milyen hajjal és milyen ruhában. Tegyél a kedvére ebben is.10.
Ne szidjuk a legjobb barátját, még akkor sem, ha legszívesebben egy kanál vízben megfojtanánk őket! Érdeklődj inkább hogyléte felől. Esetleg invitáld meg közös programra partnerével! Jobb jóban lenni a legjobb haverral! Sosem lehet tudni!

Ez csak pár dolog. Tudom, sokan a fejükett fogják, hogy miért kéne mindig a nőnek „megalázkodni”. Próbáljuk meg a megalázkodás helyett az együttműködést meglátni e folyamatban. Ha megpróbálsz úgymond a „legjobb fej” feleség vagy barátnő lenni, hidd el, a kapcsolat ettől virágozni fog és a párunknak sosem kell majd más!

Sokan esnek abba a hibába, hogy a férfit halálra szekálják. Mindenkinek vannak rossz és jó tulajdonságai! De ezzel együtt kell szeretni a másikat!

Még egy apró dolog! Mindig beszéljünk arról, hogy az előző kapcsolatai miért értek véget! Most arról az esetről beszélünk, ahol Ő dobta a partnerét. Sokat tanulhatunk a másik nő hibáiból! Ne kövessük el azokat!

És persze ne felejtsük el: abba, hogy mi kell a férfinek, azért beleszámít a világ legjobb csirkepörköltje is!
 
Judy Nero


 
 
[ 20253 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x