Párkeresés az interneten? Tippek Judy Nerotól
Címlap / Te+Én+Szex / Párkeresés az interneten? Tippek Judy Nerotól

Párkeresés az interneten? Tippek Judy Nerotól

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek, hiszen én is interneten keresztül kerestem párt magamnak nem is olyan rég. Semmi nem lehetetlen! Én így ismertem meg a férjemet is! Van azonban a netes párkeresésnek néhány műhelytitka. Figyelj, nehogy csalódj! 

Jó dolog, és jó szórakozás a párkeresés effajta formája! De sok dologra kell figyelnünk. Ha óvatosak és körültekintőek vagyunk, nem hibázhatunk!

Manapság nem mindenkinek van ideje kimozdulni, szórakozni, járni. Sokan keresik így a párjukat! Ez nem szégyen… Sokan azt gondolják, hogy kellemtelen ismeretlen emberrel levelezni, majd találkozni vele!Mindenki fél attól, hogy az első találkozás csalódást okoz, ezért kell jó néhány dologra odafigyelni!
  1. Döntsük el pontosan mit is, szeretnénk. Egy életre szóló kapcsolatot, egy szexuális viszonyt, vagy pusztán csak barátokat szeretnénk találni! Nem mindegy!
  2. Minden esetben figyeljük meg jól a másik fél fotóit! Sokat elárulnak a képek! Minden apró részletre térjünk ki!
  3. Ne felejtsétek! Egy egyedülálló férfi fotóján, ami pl. egy kiránduláson készült, furcsán mutat egy női táska. Ugye nem kell elmondanom miért? Hát azért, mert valószínű egy hölgy készítette a fényképet, csak közben letette a retiküljét! Egy egyedülálló nő hálószobájában, minek van két párna és két takaró? Elgondolkodtató! Ha nem csak az illető külső tulajdonságaira koncentráltok, hanem kicsit elmélyültök a fotó tanulmányozásában sok érdekes dolgot fedezhettek fel az illetőről, illetve környezetéről.
  4. Azok, akik általában azt írják magukról, hogy szeretik a szabadságot, és a kötetlenséget, illetve tele van az adatlapjuk olyan képekkel, ahol mindenféle partin láthatóak, Ők biztosan nem tartós kapcsolatra vágynak!
  5. Akik elfoglaltnak vallják magukat, sokszor családos nők, illetve férfiak, akik unalmas házasságban élnek és szeretőt keresnek!
  6. Az ember tulajdonságairól is sokat elárul egy-egy fotó! Pl. luxusautó előtt pöffeszkedő férfi = önimádó, beképzelt hólyag. Kivéve, ha a kép alá oda írja hogy, pl. álmaim autója előtt! Agyonretusált képen, zombivá sminkelt cicababa = önértékelési zavarokkal küzdő, esetleg életben csúnyácska üresfejű nő. Edzőteremben lefotózott erőember= Casanova kicsi testszaggal. Stb.
  7. Aki magát külsőleg tökéletesnek írja le, az általában sohasem tökéletes!
  8. Aki iskoláival és műveltségével kérkedik, az nem véletlen nem talált még párt magának… mindegyiket elüldözte az okoskodással!
  9. Aki nem rakott fel fotót magáról, annak biztos oka van! Lehet, pl. hamis a regisztrációja. Aki pl. Antonó Banderas vagy Angelina Jolie fotóját használja, annak is titkai lehetnek, vagy csak egyszerűen nézelődik, és semmit nem akar!
  10. Ha egyből a telefonszámcserére megy ki a játék, és mi még nem érezzük ennek az idejét, ne adjuk ki privát számunkat! Ha az illető megsértődik az Ő dolga! A privát kis szféránk megtartásához jogunk van!


Nem kell egyből negatívan állni a másik félhez, és ha valaki mégsem szimpatikus nyugodtan küldjük el! Jómagam őszintén hiszek az internetes párkeresésben, hiszen megvan az egyedi varázsa e szférának. Nem tagadom, annak idején a rabja voltam e lehetőségnek, és éjszakákat töltöttem a gép előtt és izgatottan vártam a nekem tetsző férfi leveleit…

Ha meginogtál, tanácstalan vagy, kérdezz bátran!
Judy Nero


Ha pedig társat választanál – próbáld a TitkosRandit! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 8986 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x