Sofőr szextan-ahogy vezet, úgy szeret!
Címlap / Te+Én+Szex / Sofőr szextan-ahogy vezet, úgy szeret!

Sofőr szextan-ahogy vezet, úgy szeret!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Szoktál ismerkedni piros lámpánál? Nem rossz hely pedig - látni nem csak azt, hogy milyen a kocsija a másiknak, de azt is, hogyan vezet! S ha már látod hogyan vezet,azonnal megtudod, mire számíthatsz nála az ágyban, még esemény előtt!  

Pláne ha mellette is ülsz az autóban! Akkor tudod csak igazán, hogy markolod-e a majrévasat még a körúti dugóban is, vagy idegbajt kapsz a csigatempótól az autópályán, ahol minden galambnak elsőbbséget ad. Lássuk, melyik sofőrtípus milyen az ágyban! Kis sofőr szex-tipológiánk csak felnőtt olvasóinknak:

1. Feri a hegyről
… aki beveri egyből. Ő az, aki jobbról előzget, előkészítés nélkül belevág minden lyukba, ha közlekedési helyzetről, ha szexről van szó. Ha végzett, gondolkodás nélkül átvág a következő sávba, és szánakozva figyel: ugyanannyi időd volt a szerelemre – na meg az előzésre is – mint neki. Nagyon nagy májernek hiszi magát az autójában, de a szexben igazából egy csapnivaló lúzer. Lehet, hogy több pózt ismer, mint betűt, de örömedet nem leled benne.

2. Svájci taxis
Ha úgy vezet, hogy a zöld lámpánál lelassít, hátha mindjárt piros lesz és idejében meg tudjon állni. Ha meglát valakit fél méterre a zebrától, azonnal megáll, mert az illető hátha át akar majd menni a túloldalra. Ha már a Szabadság-hídnál jobbra sorol, mert majd az M1 felé akar lekanyarodni, akkor légy résen. Ez az ember egyetlen szexpózt ismer és semmi többet. Unalmas, pesszimista, de legalább kiszámítható.

 

3. A denevér

Csapong, mint az eszehagyott. Néha totálisan elalszik, olyankor feltart mindenkit, néha felébred, olyankor pedig életveszélyes műveleteket visz véghez. Kiszámíthatatlansága okán ön- és közveszélyes. Ő az, aki szex közben néha figyelmes virtuóz, néha pedig elalszik menet közben. A jó pillanataiban élményt nyújt, de hosszú távra nem érdemes megtartani.

4. Aki közben is felveszi
Mármint a telefont. Ő azt hiszi, hogy teljesen nélkülözhetetlen, így bármilyen helyzetben is legyen, mindig felveszi. A legbonyolultabb parkolási művelet közben éppen úgy, mint az orgazmus előtti pillanatban. Ha még soha nem vitted be a partnered főnökét az ágyba virtuális harmadiknak, erősen fontold meg, hogy ez-e az a frivol élmény, amire titkos álmaidban vágyódsz.

5. Rizsrakétás – kabriós
Ő az, aki a szereplésnek él. A sufnituningos verdák és a nagyon feltűnő királykék sportautók gazdái ugyanebbe a típusba tartoznak. Semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy elismerd az ő nagyszerűségét. Ez a fickó az, aki magát bámulja a politúrban lepedőakrobatika közben. Gyakori, hogy hangosan hallgat valami feltűnő zenét, hogy ezzel még jobban felhívja magára a figyelmedet. Csak és kizárólag róla lehet szó, a többiek mint alattvalók, nézők szerepelnek az ő pompás játékában.

6. A titokzatos
Lesötétített verda. Sötét napszemüveg. Ő Mr. Titokzatos, aki soha nem mondja meg Neked, mivel is foglalkozik pontosan, hogy mi a telefonszáma (majd ő hív) és hogy hol lakik. Mégis süt belőle valamilyen veszélyes, izgató, adrenalindús érzékiség. Nagyon jó szerető, de tökéletesen tudja is magáról és ne is álmodj arról, hogy tartós kapcsolatot létesíthetsz vele, hacsak nem te vagy az osztályon felüli szőke bőr, aki szériatartozék a jobb egyesen abban az obligát lesötétített ablakos verdában.

 

7. Mr. Balesetmentes

30 éves stabil házasság áll a háta mögött, még akkor is, ha csak 32 éves, mert akkor a bölcsődei szerelmét vette nőül. Soha nem keveredik konfliktusba, nem csalja meg a partnerét, és soha nem tud róla, hogy ez nem kölcsönös. Párkapcsolati szempontból biztos fizetést hazaadó forrás, ám szexuális téren elhanyagolható teljesítményű.

8. Szorgos dolgos
Kis kocsi, kis szerszám, sok munka. Ha van ideje csajozni, azt a melós kocsi hátuljában szeretné abszolválni, két fusi meló között izzadtan és piszkosan. Ha az egész nem arra megy ki, hogy féláron újítsa fel a 80 nm-es fürdőszobádat, akkor nem érdemes ebbe a viszonyba nagy energiát fektetni, mert általában több gyerek és több házasság van a fickó múltjában, mint amit be szokott vallani. Alfaja a sebváltósimogató bajszos rejszoló, aki a piros lámpánál próbál ismerkedni, ha ez nem jön össze, akkor marad a maroktechnika.

9. Furgonos /kamionos

Jó a menetstabilitása, de jobbára nem tudni, hol van, csak annyit sejtesz: valahol az utakon. Ha szereted az egyedüllét nyújtotta szabadságot és a változatos nemi bajokat, akkor őrá biztosan számíthatsz. Valamilyen oknál fogva néha még az ágyban is van nála létra és villáskulcs – jelen sorok írója nem tudott rájönni, hogy ezeket mire is használja.


Képek:
piqs.de: luckyluke - Schlafwagen
piqs.de: DnMa - Corvette Stingray
pixabay

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 13162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x