Apák, egyedül?!
Címlap / Te+Én+Szex / Apák, egyedül?!

Apák, egyedül?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Mi történik, ha egy férfi elhagyatva, egyedül kényszerül gyermekeit nevelni? Egy nő válasza talán az lenne, hogy "káosz", mert a férfiak többsége még az ingét sem képes egyedül kivasalni.  

Persze azt gondolnánk, ez az eset egyedi, hiszen melyik nő hagyná el gyermekét, vagy férjét? Melyik nő lenne képes hűtlenségre, vagy a családi béke szétrombolására? Mégis százával láthatjuk a példát: apák, akik korábban még reggelit sem készítettek, most felelősségteljes, egyedülálló szülők.

Mindenképpen tiszteletet érdemelnek, hiszen kevés olyan férfi akad, aki képes felvállalni a gyermeknevelés, és a háztartás vezetésének minden ügyes-bajos dolgát. Persze kérdés, hogy tehet-e egyáltalán mást, ha a feleség egyszerűen elmegy.

Sokan azt állítják, hogy egy gyermeknek az anyja mellet van a helye. Ez a megállapítás nem helytálló, hiszen egy gyermek számára a biztonságos, kiegyensúlyozott, szeretettel teli környezet a legmegfelelőbb, melyet egy édesapa is ugyanúgy biztosíthat.

A férfit jobban megviseli
Minden nőben ott bujkál a zöld szemű szörny, arra lesve, mikor bújhat végre elő. A gyengébbik nemre jellemzőbb a szerelemféltés, a gyanakvás, így kevésbé meglepő egy férfi félrelépése miatt bekövetkező válás.

Ugyanakkor egy férfi sokkal kevesebbszer veszi számba a lehetőséget, hogy felesége félreléphet, vagy elhagyhatja. De az már szinte senkinek sem fordul meg a fejében: mi történik, ha a nő nem akarja a gyereket? Mert sajnos ma már gyakrabban fordul elő, hogy az újrakezdés eszméje mellett a gyermeknek már nem jut hely.
Kezdetben a káoszé az uralkodó szerep, hiszen a háztartási munkához nem szokott férfikéz most már két embert kell, hogy ellásson, nap mint nap.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x