Esküvői készülődés - egyedül vagy esküvőszervezővel?...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Esküvői készülődés - egyedül vagy esküvőszervezővel?

Esküvői készülődés - egyedül vagy esküvőszervezővel?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Lassan indul az esküvői szezon, kezdődnek az előkészületek. Hogy az esküvő megszervezése ne legyen idegőrlő tortúra, érdemes lehet szakember segítségét kérni - meglepő, de nem drágább, mintha mindent magunk intéznénk! 

 

Rendezvénynaptár
Ruhapróbák, helyszínek megkeresése, ajánlatok begyűjtése, zenekarok meghallgatása, esküvői fényképek nézegetése, meghívók lapozgatása, idézetek kikeresése és még sorolhatnám, hogy mennyi szép és jó vár ránk, esküvőnkre készülvén. De ki bírja mindezt egyedül, napi 8-10 óra munka mellett végigcsinálni?
 
Nem minden olyan, mint a filmeken
Sajnos hazánkban az esküvőszervezőkről még mindig tévhitek keringenek. Sok menyasszony látta már a  „Szeretném, ha szeretnél” c. amerikai filmet Jennifer Lopez főszereplésével, ahol ő esküvőszervezőt játszik. Hát igen, az Amerika, ez pedig Magyarország. Ott valóban fizetést kapnak a szervezői munkájukért, de el sem mozdulnak a menyasszony mellől, együtt mennek ruhapróbára, együtt választják ki az ékszereket, ott van a sminkelésnél és így tovább. 

Óriási különbség, hogy itthon az esküvőszervezők nagy többsége a szolgáltatóktól kapja a jutalékot, így ez az összeg a „fizetésük”. Tehát az a jegyespár, aki esküvőjét szervezőre bízza, egy forinttal sem ad ki többet, mintha maga szervezné meg, annál többet nyer viszont vele. Mit? Időt, energiát, pénzt és nyugalmat, ami ebben az időszakban talán a legfontosabb.

Milyen előnyökhöz juthatunk, ha esküvőszervezőt bízunk meg?
Valljuk be, hogy a legtöbb esetben a menyasszony van megbízva az esküvői szolgáltatók begyűjtésével, így többnyire munkahelyéről interneten keresgél, vagy éjszakánként pihenés helyett, esetleg szabadnapokat kell kivennie.

Amennyiben esküvőszervezőt bízunk meg, úgy nem a menyasszony megy el a dekoratőrhöz, a helyszínekre, a fotósokhoz, a videósokhoz, a vőfélyekhez vagy a cukrászhoz, nyomdához, mert ezek a szolgáltatók már az esküvőszervezővel többször együtt dolgoztak, ismeri őket, tisztában van szolgáltatásuk minőségével, megbízhatónak tartja őket, így bátran ajánlja a kedves jegyespárnak őket. Egy-egy telefonhívással egyezteti az esküvő időpontját, a szabad kapacitásukat.Az esküvőszervező sok esetben kedvezményt tud kialkudni egyes szolgáltatóknál
. Tehát telefonál, autózik, tárgyal, alkudozik helyettünk. Az esküvő napján pedig mindig egy lépéssel előttünk jár. Mindent figyel és intéz, hogy az események simán menjenek. Az ő segítségével életünk egyik legszebb napján marad időnk egymásra és vendégeinkre. Az álmunk így nem rémálommá, hanem valósággá válik egy szép napon!

Sebeők Sarolta
esküvőszervező

Képek forrásai:
www.myfacehunter.com
www.jegsziv.hu


 
 
[ 4116 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x