Esküvő kiállításon jártunk
Címlap / Te+Én+Szex / Esküvő kiállításon jártunk

Esküvő kiállításon jártunk

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Álomszép virágkompozíciók és kézzel készített meghívók, szállodák, éttermek, esküvőszervezők és természetesen ruhák és ékszerek is szerepeltek az idei Esküvő Kiállításon. Január 29-én reggel nyitotta meg kapuit a Papp László Sportaréna a házasulni készülő jegyespárok előtt.  

A parkolóházban egyszerű volt a parkolás, nem is volt tele. Már messziről kiszúrtam egy fiatal hölgyet, aki a gépkocsik szélvédőjére rakosgatta a szórólapját. Innen az út a kasszáig simaügy, a belépő 1.900 Ft, azonban kaptam hozzá egy kis katalógust, benne a kiállítók hirdetéseivel. A bejárat felé vezető 50 méteren máris elözönlöttek a szórólapot osztogatók. Néhányat vissza is kellett utasítanom, mert nem volt annyi időm, hogy amit kaptam, eltegyem és már adták is a kezembe a következőt.

Amikor végre bejutottam és beértem a küzdőtérre, egész más látvány és érzés fogott el, mint a két héttel ezelőtti Esküvő Vásáron a Budapesti Kongresszusi Központban.


Volt itt is mindenféle szolgáltató, helyszínek kínálata a lovastanyától az első kategóriás, panorámás éttermen keresztül a szállodákig. Volt sminkes, fodrász, cukrászda, esküvőszervező, csokiszökőkút és még sorolhatnám a rengeteg esküvői kiállítót, akik között a jegyespárok bolyongtak. Én egy kicsit úgy éreztem magam, mint az utazási kiállításon, ahol mindig mosolyogva néztem a házaspárok férfi tagjait, akik málhásként cipelték hátizsákban a rengeteg utazási katalógust. Itt pedig a jegyespárok már rutinosan elvették, majd betették a papírzacskóba szórólapjaikat.
Mit gondolnak, hol álltak a legtöbben? Na, nem a menyasszonyi ruháknál, hanem a botmixer tudását reklámozó standnál, ahol az elkészült valódi gyümölcsfagylaltból lehetett kóstolni.

A nekem legjobban tetsző és nem mindennapi szolgáltató a Verklis volt. Nagyon kedvesen, mosolyogva csak tekerte, tekerte a verklijét. Megcsodálhattuk Gyenes Szilvia álomszép dekorációit, virágkompozícióit és a Kado, klasszikus eleganciát tükröző, kifogástalan minőségű, kézzel készített meghívóit is. Rengeteg divat-, haj-, smink- és táncbemutatót nézhettem végig, ahol az idei trendekkel ismertették meg a látogatókat.


Hazafelé vettem utam és a parkolóházban várakozó kis autóm szélvédője, ahogy arra számítani lehetett, roskadozott a rengeteg szórólaptól…

Galéria:

 
 Képeket készítette: Birta Endre - www.birtaeskuvofoto.hu

Sebeők Sarolta
esküvőszervező
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3374 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x