Az internetszerelem ezer arca - melyik az igazi?
Címlap / Te+Én+Szex / Az internetszerelem ezer arca - melyik az igazi?

Az internetszerelem ezer arca - melyik az igazi?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Sokan mesébe illő módon találják meg életük nagy szerelmét az internet segítségével, mások döbbenetes félrevezetéseknek esnek áldozatul. Lehetetlen lenne mindazt összegyűjteni, hogy mire érdemes odafigyelni, ha a hálón szeretnénk ismerkedni, hiszen a valóság annyi furcsa helyzetet produkál. Azonban mások történeteiből sokat tanulhatunk, és nem utolsósorban - reményt is meríthetünk.  

Két igaz történet, hogyan keresnek a pasik komoly kapcsolatot az interneten

„Az első (a komoly üzletember) sikeres, és mindenek előtt véleménnyel bír mindenről és mindenkiről, és mindezeken túl, természetesen ő a tökély... Meglepetés csak a személyes találkán ér, amikor (éppen útba esel) ő, a nagy Őt keresvén, most pont bele tud építeni a programjába, egy kitöltetlen 3 órára. Se virág, se semmi, csak érvek, elvek és feltételek, na és persze Társat keres, mert ugye rossz egyedül. Aztán kiderül, nem is annyira tudja, mit is akar, túl a harmincon... Sok voltam neki.

A második versenyző, kicsivel rázósabb téma. A fiú tele kisebbségi komplexussal, egy éve túl a váláson, ahol elhagyták, és sebei talán sosem gyógyulnak be. Hosszú levelek, csetelések, órákig tartó telefonok. Két személyiség talál egymásra, láthatatlanul kibontakozó érzelmek. Aztán a vágy, hogy a "varázslat tartson örökké", és a félelem, nehogy sérüljünk, leessünk a földre. Találka. Időpont egyeztetés, remény. Aztán megijedés, visszalépés. Maradjon a varázslat, nincs is ilyen, kigyógyultam-e az előzőből, kész vagyok-e új kapcsolatra... Kételyek sora, végül a tényleges randi. Virág (persze amit szeretsz), és végül ott a pillanat, de a varázslat szertefoszlik, és marad a valóság. Az egy hullámhossz, a jó beszélgetni, és veled lenni. De ez nem elég. Valami hiányzik, ami lejött a neten, személyesen pedig nincs sehol...

Mindez röpke 2 hónap alatt, két tapasztalat. Nekem már volt netszerelmem, ami élőben is működött. Volt csalódásom, és volt közömbös, érdekes, és elgondolkodtató esetem. Veszélyes dolog az internet, és az ismerkedés ebben a formában, mert ez a világ igenis nagyban szól a külsőségekről. Bármennyire is nem ismerjük el, és szeretnénk elhinni, hogy a belső a fontos, és a külső csak mellékes tény...”
(Andi)
Love on the keyboard

Még az ég is mosolyog...
Szép napsütéses vasárnap volt, és nem igazán akartam leltározni a munkahelyemen, de a beosztásom megkövetelte. Körülbelül ekkor lógtam két hónapja a chateken, nem is gondoltam, hogy komoly kapcsolatot alakíthatok ki így egy fiúval. Éppen csak felléptem, és szinte rögtön privát chatre hívott egy fiú. Olyan volt, mint a "mesében". Mire megjött a kérdés, már megválaszoltam, mire megkérdeztem valamit, már ott állt a válasz. Szinte egyből kitaláltuk egymás minden gondolatát. Jöttek a szebbnél szebb versidézetek, a képcsere, a találkozás.
Hát igen, a találkozás sem volt egyszerű - Édesanyámnak köszönhetem - mert az utolsó pillanatokban is menekülni próbáltam, és nem akartam elmenni a megbeszélt randira.
Hosszas unszolás után, fél óra késéssel megérkeztem.

Párom virágcsokorral a kezében várt fel, s alá járkálva. Csodálatos volt, és lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de körülbelül négy hónapon keresztül, egy csepp eső nem esett a találkozásaink alatt, sőt a borús égbolt is mindig kiderült (heti 2-3 alkalommal randiztunk, mindig Ő jött hozzám). Ezzel sokat viccelődtünk, "még az ég is mosolyog, ha együtt lát bennünket". Nyolc hónap múlva otthagytam a munkahelyemet, összeköltöztem a párommal és az Édesanyjával. Karácsonykor eljegyeztük egymást, és a következő év szeptemberében összeházasodtunk. Ebben az évben leszünk két éves házasok, kedvesem most diplomázik, és nagyon jól megvagyunk hármasban, bár már tervezzük a család bővítését.
Szerencsésnek érezzük magunkat, és boldogok vagyunk! Kívánom, hogy mindenkinek legalább ilyen jól sikerüljön az ismerkedés a neten.”
(Anita)

Igaz történetek a hálón kötetett ismeretségekről
A nemrégiben indult internetszerelem.hu weboldal az interneten szövődő kapcsolatok világát mutatja be, igaz történeteken keresztül. Az internetes társkeresés mára már szinte hétköznapi dologgá vált, noha még sok előítélet és tévhit lengi körül. E weblap célja, hogy megtörtént eseteket, az olvasók által beküldött történeteket, vallomásokat és hozzászólásokat feldolgozva valós képet adjon az internetes kapcsolatok világáról, és bemutassa annak előnyeit, szépségeit, furcsaságait és veszélyeit egyaránt.

Internetszerelem
Képek: piqs.de
luckysue:liebe ist......
asf2k5: Love on the keyboard
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x