Esküvő Star Wars - módra
Címlap / Te+Én+Szex / Esküvő Star Wars - módra

Esküvő Star Wars - módra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-23

Az egyik közösségi portálon találkoztunk egy érdekes esküvői fotóval, melyen a menyasszony egy fehér a vőlegény egy fekete ruhában állt, ez eddig rendben is volna, ha nem lett volna rajtuk egy - egy sisak. Sisak, egy esküvőn? Nem is akármilyen sisak, a Star Wars című film szereplőinek sisakja, Darth Vader és egy birodalmi katona. Farsangozni még korán van?! Vagy még sem?! 


Rendezvénynaptár
Fanni és párja, Lackó egy szombati napon tartották esküvőjüket Érden. A polgári szertartást az érdi anyakönyvi hivatalban tartották, ahol a Star Wars film zenéjére vonultak be. Ezt követően az érdi Gellért Plébánián volt az esküvői vacsora. Szervezéskor úgy döntöttek, hogy másnapi fotózást kérnek. Így vasárnap újra felvették a menyegzős ruhájukat és elindultak a GAP Stúdióba, ahol Gacsádi Albert várta őket egy műtermi fotózásra.

Albert csak a stúdióképeket készítette, a többit egy barátjuk, lelkes amatőr.


Gacsádi Albert a GAP Stúdió vezetője az alábbiakat meséli a fotózásról: „Amikor megérkezett hozzám ez a két vidám fiatal, egyből beszélgetni kezdtünk, hogy milyen volt az előző napi esküvő. Nagy mosolygások közepette mesélték - miközben az álarcokra mutattak a polcon - hogy a Csillagok Háborúja birodalmi indulójára vonultak be a polgári szertartáson. Akkor ezt nem lehet kihagyni, vegyétek fel az álarcokat! Be is álltak rendesen, közben hangosan kacagtak az álarc alatt. Az egész fotózás ilyen jó hangulatban telt, megtaláltuk a közös témát, és ezekkel a képekkel talán jobban meg tudtuk mutatni az igazi egyéniségüket, mintha csak a "standard" összebújós képet készítettük volna el. Nagyon fontosnak tartom, hogy a párok egyéniségét és az én stílusomat úgy ötvözzük, hogy a párok természetes valójukban egyéniségüknek megfelelően legyenek lefotózva, és a képeim ne egy kaptafára készüljenek."


Az ifjú pár nagyon jól érezte magát az esküvői fotózás alatt, miközben arra gondoltak, hogy véletlenek márpedig nincsenek, ezek az álarcok rájuk vártak, rájuk, akik a film zenéjére vonultak be a hivatalba és most itt állhatnak a kamera előtt, mint Darth Vader és egy birodalmi katona.

A fotózás jó hangulatban zajlott le, igazán felszabadult volt az ifjú pár, így a képek is tökéletesre sikerültek.


Sebeők Sarolta
esküvőszervező

Fotók: Gacsádi Albert fotográfus, GAP Stúdió www.gapstudio.hu
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4607 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x