Szédületes szingli buli - Single Residence
Címlap / Te+Én+Szex / Szédületes szingli buli - Single Residence

Szédületes szingli buli - Single Residence

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Unod már, hogy szingli vagy? Eleged van az arctalan internetes társkeresésből? Szeretnél végre párt találni? Találd meg a másik feled luxus körülmények között!  

Luxus, romantika, Ámor - ez a Single Residence. Igazi újítás, amely szakítva a hagyományokkal a párkeresést egy új dimenzióba helyezi.


Egy teljes napot szentelünk az ismerkedésre és emellett színes programokkal várjuk a résztvevőket! A helyek száma korlátozott, egyenlő számú hölgyet és urat fogunk regisztrálni a programra. A jelentkezők számára a teljes wellness központ áll rendelkezésre, hogy a programok alatt és közben meghitt környezetben ismerhessék meg egymást.


A program Magyarország egyedülálló helyszínén, a Duna Residence Apartmanfaluban kerül majd megrendezésre. A csodálatos természeti környezetben fekvő üdülőfalu minden igényt kielégít, tökéletes helyszín az aktív kikapcsolódásra és a pihenésre egyaránt. A résztvevők négyfős teraszházakban lesznek elszállásolva, de hogy ki kivel fog együtt aludni, az csak a nap eseményeinek során derül ki.


A program ára 25.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szállást, az uszodahasználatot, a programokat és teljes ellátást (ebéd, vacsora, reggeli).

Időpont: 2011 ápr 2-3. 
Még több kép a szállodáról:  
www.dunaresidence.hu


Jelentkezés és információ:
Emailben: singleresidence@kadabra.hu
Vagy telefonon: 30/5309868
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

(X)
 
 
[ 7671 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x