Ha nem jön az igazi - a 3 leggyakoribb ok a jóskártya szerint...
Címlap / Te+Én+Szex / Ha nem jön az igazi - a 3 leggyakoribb ok a jóskártya szerint

Ha nem jön az igazi - a 3 leggyakoribb ok a jóskártya szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

Nagyon szeretnék párkapcsolatot, de mégse jön az igazi! Miért? - fordulnak hozzám oly sokszor ezzel a kérdéssel a jósoltatók. Ekkor kivetem számukra a kártyát, s az esetek 90%-ban valamilyen gátló energiát mutat a kártya. A 3 leggyakoribb, tipikusnak mondható ok, amivel szinte már minden szerelemre vágyó találkozhatott - ezekre a hibákra különösen érdemes odafigyelni és elkerülni őket. 

1. Elengedés
Az emberek nagy többségénél a kártya azt mutatja, hogy nem tudott elszakadni egy személytől. Ez a személy lehet családtag, vagy egy régi szerelmünk, akit nem tudunk elengedni. Mind a két esetben egy energetikai blokkot hozunk létre magunk számára, amivel mintegy mi magunk akadályozzuk meg a vágyunk megvalósulását. Ezt könnyen fel tudjuk oldani, ha szakemberhez fordulunk, vagy egy komoly meditáció során lelkünk mélyét megvizsgálva, feldolgozzuk a vele való kapcsolatunkat, megbocsátunk az illetőnek és saját magunknak is az elkövetett hibákért.
A feldolgozás és elengedés hatékony segítség lehet a negatív blokk eltüntetésében, és megnyitja a lehetőségek kapuját számunkra.2. Átok, rontás, szellem

Már kevesebbszer fordul elő az az eset, amikor egy korábbi párunk rontást vagy rosszabb esetben átkot küld ránk. A közhiedelemmel ellentétben ezt egy egyszerű szitkozódással is meg lehet tenni, nem szükséges hozzá komoly mágikus tudás.
Szintén gyakran fordul elő az, hogy egy régebbi kapcsolatunkra féltékeny volt egy harmadik személy, és különböző szitkozódásokat mondott ránk, és rosszakat kívánt nekünk, mi pedig befogadóak voltunk erre a negatív energiára. Ezek együttese komoly galibát okozhat és távol tarthatja tőlünk az új szerelmet.
Ritkán bár, de az is előfordul, hogy a párunk, szerelmünk meghal, azaz dimenziót vált, de lelke itt marad és energiavámpírként ránk ragad. Ezekben az esetekben segíthet az átok-, rontás-, vagy szellemlevétel, amihez szintén kérjük szakértő segítségét!3. Bevallatlan másság

Szintén ritka, de előfordul, hogy nem a megfelelő emberek között keresünk, pontosabban nem a megfelelő nem körében. Vagyis az illető nincs tisztában saját szexualitásával, például heteroszexuálisnak hiszi magát, de lelke mélyén tudja, hogy homoszexuális. Ez óriási baj, ugyanis az illető saját magának nem vallja be, hogy melyik nemhez vonzódik, azaz a környezetének akar megfelelni. Sokszor menekül kényszerkapcsolatokba annak érdekében, hogy családja ne ítélje el, de ez nem megoldás! Elsőnek magunkat kell boldoggá tenni, hiszen saját magunk boldogságáért mi magunk vagyunk a felelősek. Ezt a problémát egy pszichológus vagy egy hosszabb meditációsorozat segíthet rendbe tenni.

Papp Máté
astroworld@t-online.hu
http://astroworld.gportal.hu
Tel: +36-30 369-83-57

Kép: piqs.de: stooh! - Goldmarie
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 10570 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x