A 8 legfontosabb kérdés a randin
Címlap / Te+Én+Szex / A 8 legfontosabb kérdés a randin

A 8 legfontosabb kérdés a randin

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Az utóbbi időkben nagyon sok olyan férfival beszélgettem, találkoztam, akik egyöntetűen azt állítják, hogy a mai nők határozottak, erőszakosak és már semmi kedvük randira hívni őket. Pedig a látszat csal, ezek a tulajdonságok álarcok, melyek inkább határozatlanságra, bizonytalanságra utalnak. Persze eszük ágában sincs kimutatni, mi minden kavarog ilyenkor abban kis okos fejükben. Íme néhány példa, melyet ha megértesz, lehet, hogy nagyobb sikered lesz a nőknél. Kedves Hölgyek! Nektek pedig azt szeretném megmutatni, mennyire felfújjátok a dolgokat. 

1. Randira hívott, most mi lesz?
Attól függ, mikorra, mennyi időd van rákészülni. A spontán randi nagy élmény, hisz nem számítunk rá, ez az úgy nevezett kellemes meglepetés. Mi nők, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy folyton ezer százalékot kell hoznunk a külsőnkben, a megjelenésünkben. Ha nagyon aggódsz, próbáld úgy irányítani a randi helyét és időpontját, hogy valamilyen szinten fel tudj készülni. A legspontánabb az “ebédeljünk együtt”. Mindenkinek jól esik kizökkeni egy órácskára a munkából, akár még egy gyorsétterem is megteszi. Egy ilyen randin tökéletes a munkahelyi kinézet, nem is kell több. Szerintem a férfiak is örülnek ennek, mert a valós énedből látnak egy darabot, mely kíváncsivá teszi őket, milyen is lehetsz az “éjszakai életben “. Ergo: ha érdekled őt, újabb randit fog kérni, melyre már megfelelően fel tudsz készülni, hozva a legdögösebb formádat.


Tehát randi másnap este, munka után. Igyekezz még aznap letudni a hosszadalmas kozmetikai eljárásokat, a randi napján már ne stresszeld magad ilyesmivel. Ha nincs időd hazaugrani egy röpke zuhany és átöltözés céljából, ez sem probléma manapság. Remek tisztító kendőket lehet kapni, dobj be egy csomaggal a táskádba, plusz valami nem túl feltűnő műszálas vagy sztrecs holmit, ami kevésbe gyűrődik, vagy kirúgja magát, míg dolgozol.

2. Mit vegyek fel ?
Ez az örök női kérdés, amely randi esetén komoly dilemmát okoz. A legtöbb pasi a laza, sportos csajokat szereti, de az is fontos, hogy alkalomhoz illők legyünk. Tehát: egy elegáns étterembe nem illik farmerben menni, egy sörházban meg hülyén nézel ki kisestélyiben, valahogy lődd be magad a kettő közé, abból nem lehet baj. Egy dekoratív, de nem provokatív felső még egy farmert is fel tud dobni, néhány kiegészítő sem árt, de ügyelj arra, hogy ne úgy nézz ki, mint a farsangos ló és magas sarkút is csak akkor húzz, ha bírod, valamint nem leszel tőle fél fejjel magasabb, mint újdonsült barátod. Színekben kerüld a rikító pirosat, pinket, narancsot, neonszíneket mert hosszútávon  idegesítő a szemnek. Gondolj arra, hogy órákon keresztül karnyújtásnyira fog ülni tőled és egy idő után már maga sem fogja érteni, miért nem tud rád nézni. A férfiak kedvenc színe a kék, amit mi nők unalmasnak tartunk, de ha ügyesen kombinálod akár élénkebb színekkel, jó benyomást tehetsz. Ha készen állsz arra, hogy akár szex is lehet az első randin, lelked rajta, de akkor hagyd otthon a harisnyanadrágot, mert azt tartják a férfiak a legkiábrándítóbb ruhadarabnak. Ha mégis úgy hozza a sors, hogy harisnyanadrágra kényszerülsz, ami télen teljesen érthető, ügyelj arra, hogy ez kerüljön le rólad a leghamarabb.

3. Hova menjünk?
A nők szeretik, ha a férfi szórakoztatja őket és mindig kitalál valami izgalmasat, a férfiak meg azt szeretik, ha nem folyton nekik kell valamit kitalálniuk. Tehát: a legharmonikusabb, ha mindketten megosztjátok a másikkal az ötleteiteket, így nem nyomasztja a partneredet sem, hogy állandóan neki kell programot szervezni, neked meg könnyebb felkészülni, nem ér kellemetlen meglepetés egy-egy spontán ötlet kapcsán. Nincs annál rosszabb, amikor a várva randit mondvacsinált okok miatt le kell mondanod, így legalább a te kezedben is lehet a gyeplő. Hidd el, dijazni fogja, ha nem az ő nyakába varrod folyton ezt a feladatot.

4. Mit egyek, mit igyak?
Sokaknak nagy dilemmát okoz ez a kérdés. Itt is az arany középutat ajánlom, mert ha csak salátát kérsz, anorexiás hülye tyúknak fog tartani, de ha felfalsz egy fél disznót, akkor meg zabagépnek. Egy nagyon fontos dolog van: ne kezdd el sorolni, melyik kaját utálod, mitől vagy allergiás és mi az, amitől végképp undorodsz, viszont ennek tudatában válassz. 
Az ital sem egyszerű. Ha autóval vagy, a helyzet egyértelmű, nem iszol alkoholt. Ha viszont megteheted, válassz sör helyett inkább valami könnyű bort az ételhez. A férfiak a haverjaikkal szeretnek sörözni, nem pedig a barátnőjükkel. A koktélokkal és egyéb kevert italokkal vigyázz, mert gyorsabban megártanak és ráadásul nem is illenek ételhez, inkább csak aperitifnek megfelelők.5. Nem vagyok-e túl sok?

De, tuti, ebben biztos lehetsz! A nők sokkal többet beszélnek, mint a férfiak, ez van, így működünk. Szerencsére ezzel manapság már tisztában vannak a férfiak. Ami fontos, hogy hagyd őt is szóhoz  jutni, mutass érdeklődést mindaz iránt, amit végre elmond magától és nem neked kell kihúznod belőle.  Az “expasijaim, anyám, hülye főnököm stb.“ témákat mindenképp kerüld el az első randin, sőt még jó ideig ne emlegesd. Ha érdekli, úgyis rákérdez.

6. Pisilnem kell! Mit csináljak?
Hihetetlen, mennyire nem tudják a nők ezt az egyszerű emberi dolgot természetesen kezelni. Az a gyanúm, akinek ez az apróság problémát okoz, szinte biztos, hogy a szexualitással is gondjai vannak, melyek a gyermekkorra vezethetőek vissza.

Mégis mi van ilyenkor? Ez egy természetes folyamat, az idő múlásával biztos, hogy neki is ki kell mennie. Légy laza és frappáns! Ajánlom a következő mondatot: „Ha megbocsátasz, most ellejtenék kicsit.” Ennyi és nem több.
Azt hiszem, ezzel a téma lezárva. Ha további randikon is úgy érzed, hogy képtelen vagy kijelenteni, hogy pisilned kell, mégpedig most, akkor keress fel egy pszichológust, a gond nagyobb, mint hinnéd.

7. Ki fizessen?

Érdekes, ez a kérdés csak az utóbbi években merül fel a nőkben. Én nem csípem az emancipuncikat, egy nő legyen nő, és egy férfi legyen férfi. Az első randin véleményem szerint a férfinek kell fizetnie, a továbbiakban viszont elképzelhetőnek tartom a költségmegosztást. Légy ilyen kényes kérdésben kifinomult, érezd, hogy meddig mehetsz el, mert ilyen helyzetben a férfiak egójáról, hiúságáról van szó. Ne erőszakoskodj, próbálj nőként viselkedni.

8. Felmenjek-e hozzá?
Ahogy gondolod. Mindketten felnőtt emberek vagytok, ezt neked kell érezned, ember nincs, aki helyetted dönteni fog.
A tanácsom csupán ennyi: Csak olyat tégy, mely után másnap képes leszel belenézni a tükörbe és ne kelljen semmit sem megbánnod.

Ha egyszer élünk alapon hagyod, hogy győzön a kiváncsiságod és felmész hozzá, hát akkor bizony újabb gondolatok fognak majd kavarogni mind a te, mind pedig a pasi fejében. Erről majd legközelebb!

Egyetértesz? Egészen máshogy gondolod? Oszd meg velünk a véleményedet  a cikk alatt hozzászólásként vagy a Facebookon, vagy írj Anikónak!

Anikó
SwingerCafé

Képek:
piqs.de: Franziska Elsner - Dana 2
piqs.de: Chad Forbes - Lunch Time
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 12491 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x