Forrai Bea EXKLUZÍV!
Címlap / Te+Én+Szex / Forrai Bea EXKLUZÍV!

Forrai Bea EXKLUZÍV!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A KépesVagyok.com fotózásán elkaptuk Beát, hogy amíg Viktor nem látja, vezessen be minket kapcsolatuk kulisszái mögé. Mert minket érdekel az, ami a kulisszák mögött van. Hogy milyen a Megasztáros énekes párjának lenni. Bea vevő volt rá, kibeszéltük Viktort.  

A fotókon nagyon finom, ám mégis egyszerű, összecsiszolódott párnak tűntök. Jól látom?

Igen, valóban nagyon jól láttad. Nagyon jó köztünk az összhang. Szerintem ez azért is van, mert rengeteg dologban hasonlítunk egymásra.

Mennyi ideig tartott, hogy összecsiszolódjatok? Nehéz eset Viktor?

Igazából elég hamar sikerült szerintem pont emiatt, hogy mennyire hasonlóak vagyunk. Egyáltalán nem nehéz eset. Egy példát sem tudok mondani, ami említésre méltó lenne. Én is alig hiszem el, hogy tényleg ennyire rendben megy közöttünk minden.

Mit kell róla tudni? Milyen a magánéletben? Hogy viselkedik Veled?


Számomra ő a tökéletes férfi. Nagyon felnézek rá a sikerei miatt és ahogyan ezt kemény munkával és alázattal elérte. Szóval nagyon tiszteletre méltó. Igazi kedves fiú, intelligens, okos, humoros és  még szexi is:) Mindent megtesz kettőnkért és nekem nagyon tetszik ez az attitűd. Úgyhogy Ő igazi férfi a szememben.

Mennyire nehéz összeegyeztetni a közös programokat? Mint például a fotózást?


Nem olyan nehéz, mivel hasonló szakmában dolgozunk, így mindketten inkább hétvégén vagyunk elfoglaltak. Napközben szinte mindig összefutunk egy kávéra vagy egy ebédre, az estéket pedig rendszeresen együtt töltjük. A fotózást sem volt annyira bonyolult összehoznunk. Nekem pont nem volt sulim, Viknek pedig csak késő délutántól volt dolga.
 
Ki élvezte szerinted jobban a fotózást? Kettőtök közül ki az, aki jobban szeret a középpontban lenni, és ki a visszahúzódóbb?

Szerintem mindketten ugyanannyira élveztük a fotózást, mert szeretünk öltözködni, szeretjük a divatot. Kettőnk közül inkább én vagyok a visszahúzódóbb. Nem szeretek annyira középpontban lenni.

A fotókon egyszerű, ám mégis nőies, és csinos ruhákban láthatunk Téged. Az életben milyen stílust helyezel előtérbe?


Igen, a való életben is ezt a stílust kedvelem. Szeretem az egyszerű, nagyon nőies dolgokat, letisztult formákat és színeket, de ha esetleg valamilyen eseményre vagyunk hivatalosak, akkor jöhetnek a merészebb darabok.

És mi a helyzet Viktor gardróbjával?

Viknek rengeteg ruhája van. Ránézésre több, mint az enyém. Róla is azt mondhatom, hogy szereti a letisztult formákat és színeket. Nálunk nincs nagyon helye a mintás daraboknak. :) Az ő  kedvencei is a fekete, fehér és a barna. A legjobb, hogy mindig egy helyen, a Zarában vásárolunk és ott meg is találjuk mindig a megfelelő darabot.

Térjünk vissza végül a közös programokhoz. Milyen terveitek vannak a nyárra? Lesz időtök kikapcsolódni, nyaralni?

Igen, van már tervünk. Valószínűleg elmegyünk nyaralni kettesben egy kis időre.
 
Fotók:
www.KepesVagyok.com:

Fotó: Szalkai Adrienn
smink/haj: Törzsök Évi és Veronika
styling: Marczin Zsófi és Túri Bernadett
ruha: H&M
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x