Ha kedd, akkor szex
Címlap / Te+Én+Szex / Ha kedd, akkor szex

Ha kedd, akkor szex

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A kedd marsikus nap. A Mars napja. A harcok, konfrontációk, vagy "hiányukban" a bútortologatások napja. A harc és a tologatás más síkon való megjelenése viszont akár a szex is lehet.  

Még a magzat is örül annak, ha a szülei szeretik egymást

Novák Erik vaginái után szinte egyenes út vezetett el engem Dr. Farkas Tibor szexuálpszichológus előadására (Az erotikus örömszerezésről a várandósság idején) ezen a szép októberi kedd estén.

Bár én már rég voltam várandós, de még élénken élt bennem az emléke annak, amikor a párom egy este így szólt hozzám: „megváltozott az alakod és a szagod, nem kívánlak”.

Azt hiszem, hogy ennél nagyobb fájdalmat addig még sosem éltem át. De hát mit tehettem volna? Ha nem, hát nem. Pedig számomra és számára is még inkább furcsa volt, hogy nemhogy alábbhagyott volna a szexuális vágyam, hanem szinte hónapról hónapra fokozódott.

Akkori párom ezt úgy nyugtázta, hogy én szexmániákus vagyok, holott csak mindennél jobban és mindennél többször kívántam volna vele lenni maximális testi kapcsolatban is. Akkor én magam sem értettem magamat. Én is úgy tudtam, hogy ilyenkor már nem kell, vagy nem illik annyit szexelni, mint előtte, és tulajdonképpen szégyelltem magam.

Pedig nem kellett volna, ha tudtam volna mindazt, amit Dr. Farkas Tibor szexuálpszichológus a ma esti előadásában elmondott. Ebből például kiderült az is, hogy van, akinek alábbhagy, de van, akinek még nagyobb lesz a szexuális étvágya áldott állapotban. Jó tudni.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 1680 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x