Csajozni pénz nélkül?
Címlap / Te+Én+Szex / Csajozni pénz nélkül?

Csajozni pénz nélkül?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A pénzzel és a nőkkel kapcsolatban van egy paradoxon: Van pénzed, van nőd. Van nőd, nincs pénzed. Most akkor van pénzed vagy nincs pénzed? Van egy mögöttes kérdés is. Hogyan hóditsuk meg a nőt? Valóban a pénz beszél? 

A pénz olyan, mint a szex, mondják egyesek. Ha nincs, nem tudsz másra gondolni. Ha van, mindig máson jár az eszed. Mindenesetre a pénz szerepe a párkapcsolatban egy valódi örökzöld téma.

Évezredek óta keressük, kutatjuk a nyerő csajozási módszereket, mégis 2011-ben is még mindig ez a férfiak egyik legnagyobb problémája. Sokszor egyszerűen nem tudjuk hogyan nyissunk egy nő felé, miket mondjunk neki, hogyan viselkedjünk stb. Most akkor a csajok változnak túl gyorsan, vagy a pasik nem képesek megtanulni az ábécét. Különböző tréningekre, meg felkészítésekre fizetnek elő a bizonytalan pasik, előre megírt szövegeket tanulnak be, és szituációs feladatokat játszanak el. A profi szextanácsadók nagy megelégedésére.


A legnagyobb tévhit az, hogy pénzzel minden nőt megkaphat az ember fia.
A valóság azonban ennél kissé árnyaltabb. Viszont a fordított eset, „Ha nincs pénzed, akkor nincs nő sem.” már inkább igaz. Természetesen vannak olyan csajok, akik az anyagiakra buknak, de ezeket most zárjuk ki. Akit az ilyen csajok érdekelnek, annak nem kell foglalkoznia a valódi hódítással. Szóval nézzük az igazi nőket.

www.zazzle.comKezdjük azzal, hogy kortól függően mások az elvárások. Minél idősebbek vagyunk, annál több mindent kell tudnunk felmutatni. Természetes, hogy egy negyven éves kétgyermekes anyukának fontos az, hogy a kiszemelt úrnak legyen állása, meg persze lakása is. Logikus, hogy ennyi idősen nem szeretne egy naplopóval lenni, aki még ráadásul az anyjával lakik. Aztán ide tartozik még, hogy legyen autója is. Ez teljesen érthető, hiszen valószínűleg nem csak azért várja el ezeket a férfitól, mert úgy gondolja ennyi idősen egy igazi férfinek már el kellett érnie valamit az életben, hanem mert nő létére amit ő már elért, álmai hercegének az a minimum.
 
Leszögezhető tehát, hogy a nőknek egy bizonyos életkor után nagyon fontos a férfi által nyújtott anyagi biztonság. A gond ott kezdődik, hogy az anyagi biztonság egyre nehezebben érhető el.  Szóval most valahol ott tartunk, ha 30 évesen nincs saját kocsid, lakásod, nem vagy menő. Pedig korántsem egyszerű az iskola elvégzése után, legális munkahellyel, segítség nélkül összespórolni egy kocsira, meg egy lakásra a 30. életévig. Persze biztos van ilyen is, de inkább kivétel. Találkoztunk már biztosan ismerőssel, aki rendesen dolgozik minden nap már legalább 20 éve, és mégis 60 éves koráig fogja fizetni a hitelt a 15 milliós lakására.
 

A hagyományos férfi-nő szerep szerint a férfi keres, a nő költ. Sikeres férfi az, aki többet keres, mint amennyit a felesége el tud költeni. Sikeres nő az, aki ilyen férfit talál. Ebben is van igazság. Habár vannak átfedések, a személyes és családi pénzügyek igazgatásában különbség van a férfi és női hozzáállásban. Nemcsak arra gondolok, hogy a férfiak a racionális, a nők az emocionális hozzáállást preferálják, hanem arra is, hogy a társadalomtól elvárt hagyományos férfi-női szerep a pénzügyek terén is jelen van. Végül is amíg a férfiak jobban keresnek, mint a nők, a családi pénzügyek terén nincs egyenlőség.

Bunyik Zoltán, pénzügyi szakértő
www.befektetesi-tanacsado.com

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 10209 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x