7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről
Címlap / Te+Én+Szex / 7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről

7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - a mondás igaz, de tágíthatod. Nézd meg a barátnőit is! Na nem azért, hogy őket vedd el a csajod helyett - bár erre is volt már példa a történelemben - inkább azért, mert nagyon sokat elmond róla a baráti köre! Épp úgy, ahogy rólad is!  

Ha a kapcsolat új és a lány bemutatja a barátnőit, akkor az alábbi 7 dolgot érdemes figyelned:


1. Dögös cicák – Általában a nyolcpontos, vagy afölötti csajok köreiben találod őket, de hatpontosig  szinte tuti van belőlük pár csajszi a körben! Ha a csajod szemmel láthatóan féltékeny a barátnőire, akkor azok nem is igazi barátnők, tehát tulajdonképpen csak próbára akar tenni, hogy mennyire vagy hűséges, ráhajtasz-e más csajokra vagy sem. Ha tartós kapcsolatot keresel, légy szerény, akármi is játszódik le a fejedben. Ha azonban csak egy éjszakára keresel párt, akkor nézz körül bátran a lányok között – adódni fog a következő éjjelre is egy újabb! A csajodról meg tudd: vagy egy kiállhatatlan érdekbarátkozó hárpia, vagy nem vagy elég fontos hozzá, hogy a valódi barátnőit mutassa be neked.


2. A csúnya barátnők
Szinte minden csajnak van egy csúnya barátnője. (A csúnya csajoknak is van egy még csúnyább, és nem lehet nem tovább fokozni a dolgot!) A csúnya barátnőt általában az eszéért szeretik, ezért ő az a személy aki intellektuális szempontból fog tesztelni téged. Vele szemben légy off a napi politikában, az ezotéria tanaiban és a bioburgonya termesztésben. És ne légy frivol, mert megbánod. A csajodat lebeszéli rólad, ha nem vagy elég okos. És a csajod hallgatni fog rá. Ezért legjobb, ha barátoddá teszed a csúnya barátnőt. Remek szövetséges lehet a nehéz időkre, de vigyázz, ő tényleg okos - és gyanakvó! 

3. A baráti hármas
– szinte mindig megfigyelhető, hogy a két „legjobb barátnőhöz” csapódik egy harmadik. Általában ő lesz, aki a legerősebben féltékeny minden olyan kapcsolatra, ami megfúrja ezt a szent barátnői hármasságot. Ez a csaj mindig szingli. Ezért ő fogja fúrni az új pasit is. Módszere néha egész könyörtelen, mert a szemedben egy cukormókus, a hátad mögött pedig gyilkos mérgű vipera. Leleplezni nem lehet, lekenyerezni szintén nem hagyja magát. A legokosabb, ha összehozod egy kevésbé közeli barátoddal – akkor legalább neki is meglesz a napi betevője, és békén hagy benneteket. 
4. A meleg fiú „barátnő”
– a legtöbb fickó totál homofób, sikítva elfut a meleg haver nevének említésére is. Viszont a csajok döntő többségének szüksége van a vízióra, hogy létezik olyan férfiszerű lény, aki képes megérteni a nőket – ezért szeretnek meleg barátot összeszedni.  A meleg fiúk egy része pedig valójában nem is meleg, inkább aszexuális, vagy biszexuális, vagy csak fél a nőkhöz szexuálisan közeledni, ezrét anyukapótló barátnőket szerez be. A meleg fiú barátnő tök ártatlan, nem tesz kárt a csajodba(n).

5. Öribari
– ugyan hányok ettől a kifejezéstől, de elég gejl ahhoz, hogy megérthesd mit is jelent egy igazi, örök barátnő egy csaj számára. Ha az „öribari” nem fogad be téged, majdnem biztos, hogy a kapcsolatotok zátonyra fog futni. Öribari képes arra, hogy az ügyedet akár házasságig tolja, lobbizzon érdekedben jövendő anyósodnál, sőt a lánykérésbe is bevonható, ha elnyerted a tetszését. Ha nem akkor bizony végetek, a kapcsolatod valószínű csak pár forró éjszakát élhet meg „öribari” árnyékában.

6. Amazonok
– ők azok, akik biztosan szinglik és akik a kapcsolatotok ellen és a kapcsolatotok mellett is ölni tudnak, ha  a csajotok megkéri őket rá. Nyelvüket éjjelnte vitriolos pohárban áztatják és akár az összes jó hírneved kikezdésére is alkalmasak, ha a Szent Barátnőt megsértetnéd. Tőlük óvakodj! Soha – ismétlem! –SOHA ne kezdj ki egy amazon típusú barátnővel, mert puszta foggal herél ki. Ha nem is tettleg, de pszichésen és kapcsolati tőkéd szempontjából biztosan. Ha a csajnak csak ilyen barátnői vannak, inkább maradjatok csak barátok…


7. Asszonybarátnő
– a legjobb békítő lehet. Ő már tudja amit a szingli kiscsajok még nem biztos. Azt, hogy a kapcsolatban a szex valóban annyira fontos, s hogy ha mégsem jönnek össze úgy a dolgok, akkor nem érdemes sopánkodni. Az asszonybarátnőhöz érdemes fordulni, ha összerúgtátok a port. Ha pedig kikapósabb típus, egy életen át hallgatni fog arról a „véletlen összebújásról” ami egy mély lelki beszélgetés után esett meg a férje ágyában …

A bulizós csajnak a köre általában bulizós, a visszahúzódó csajnak általában visszahúzódó barátnői vannak, ám MINDIG van egy kakukktojás a csapatban, akiről lehet tudni, hogy épp mássága okán hangadó. Az ő szimpátiáját ki kell vívnod ahhoz, hogy jóban legyél a csajoddal.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5975 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x