Bírálat, ami tönkrevágja a szexet
Címlap / Te+Én+Szex / Bírálat, ami tönkrevágja a szexet

Bírálat, ami tönkrevágja a szexet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Ezt is unja valaki - mondták a srácok arról a 10 pontos csajról Siófokon a strandon, majd szép lassan felállt az egyik haver és utána eredt. Titokban, a háta mögött "lájkot" mutatott, aztán hajnal 3-kor jött az egy szavas SMS: Megvolt!  

A haver szerint a becsajozás tuti módja, nem a smúzolás, az udvarlás, hanem a bírálat. A tízpontos csajokat úgy lehet a legjobban fölszedni, ha kritizálják őket. Szerinte. Mert neki össze szokott jönni.  Azt mondja, ha a csaj elfogadta a meghívást, érdemes menő dologra hívni, például a drágább koktélok egyikére. Utána pedig nem dicséret jár – éppen fordítva. Meg kell találni a nőn azt ami a legkevésbé frankó, és azonnal kritizálni. A csajban ez kiváltja a versengési vágyat és bizonyítani akar, így aztán sokkal gyorsabban ágyba vihető, mintha udvarolnánk. A módszer működik. 
 
Bírálni kell? 
A módszer a kapcsolat elején, manipulatív technikaként működik. Időlegesen. Ha a csajt tényleg csak egyszeri alkalommal akarjuk felpróbálni. Van ilyen korszaka szinte minden pasinak, aki nem nagyon bétahím. A tartós kapcsolatokban azonban a szexnek legbiztosabb gyilkosa nem más, mint a bírálat. 

A tuti szex elrontásának biztos módszere
Akit bírálnak a szexuális magatartása, vagy külleme miatt szex közben, azt a legnyitottabb, legodaadóbb állapotban támadják meg. Ebben az állapotban megtámadottnak lenni a legmélyebb, zsigeri védekezést váltja ki. Az az ember, akit mindig szex közben bántanak és kritizálnak, egyszer csak be fogja zárni a bazárt, és nem lesz több szex. Legalább is nem a fő kritikussal – aki igen gyakran a férj/feleség, élettárs, fix partner. Ez egyaránt igaz férfi és női szereplőre. Ha a pasit a méretei, a nőt a súlya, vagy a szexuális aktivitása miatt bírálják, egyszerűen passzívvá, majd zárttá válik. A férfi nem lesz akció-kész a bíráló csajjal, a nő nem kívánja többé a kritikus pasit.  (Egyébként a szexuális vágya nem szűnik meg, így a „Marok Marcsa: Fürge ujjak évkönyve” kötelező program lesz odahaza, illetve az erotikus kalandok száma is könnyedén megnőhet. Elindul a pár a váláshoz vezető úton.) 
 
 

Most akkor ne szóljak, ha baj van? 
Az összes önsegítő könyv azt javasolja, hogy szóljunk, ha a párunkkal nem vagyunk elégedettek szex terén. Most akkor hallgassam el, hogy nem tetszik nekem, ha a csajom csak hanyatt fekszik, mint egy sülthal, szex közben? Vagy hagyjam a pasimat, hogy beverje egyből és fűrészeljen kedvére? Nem erről van szó! Bátran meg szabad és meg is kell beszélni azt, hogy mi a vágyunk. A megmondás hogyanja azonban nagyon is lényeges. 
 
  • Büdöset izzadsz – menj fürödni!
    helyett: - Gyere szívem, bújjunk együtt a zuhany alá, megmosom a hátad, meg amit még odatartasz … 
  • Ne csak feküdj, mint a döglött, hal, mozdulj már meg… !
    helyett – Úgy érzem, valami gond van. Tehetek valamit, hogy jobban élvezd? (Esetleg szó nélkül, egyszerűen indítsunk csikizéssel, párnacsatával, fürdőszobai fröcsköléssel, viháncolással, masszázzsal – a hangok felszabadulnak, a test izmai kilazulnak, a döglött hal póz többé nem lesz kívánatos ..) 
     
A példákon látszik, hogy a szexuális életben éppen olyan fontos a verbális (szóbeli) és a nonverbális (érintésekből, mozdulatokból, gesztusokból összeálló) kommunikáció, mint az üzleti élet, a munkahely, vagy a gyereknevelés területén. A legnyitottabb, legérzékenyebb pillanatokat tisztelve a korábban már elrontott kapcsolat is helyrehozható. 
 
 Képforrás: Piqs.de 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 12323 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x